+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Podpořte imunitu s Alavisem

3619 Shlédnutí 8 Líbí se

V zimním období bývá lidský organismus náchylnější k různým onemocněním, přispívá k tomu nejen oslabená imunita, ale i nepříznivé počasí, ve kterém snadno prochladnete.

Imunita závisí na celkovém zdravotním stavu člověka. Můžete jí podpořit sportem, zdravou stravou i celkovou životosprávou. Někdo se rád otužuje, saunuje apod. Navíc můžete sáhnout po doplňcích stravy, které vám dodají potřebné látky.

Proč právě Alavis?

Alavis je kanadská firma, která vyrábí doplňky stravy pro zvířata i lidi. Koňská kloubní výživa Alavis je natolik proslulá, že ji užívají i vítězové Velké pardubické! Alavis, to ovšem nejsou jenom kloubní výživy, ale komplexní přípravky pro podporu zdraví. Pro lidi se jedná o řadu Alavis Maxima, a kromě legendárního Alavisu Maxima Triple Blend vyrábějí také doplněk stravy na podporu imunity.

Alavis Maxima C-MAX IMMUNE obsahuje 4 silné aktivní látky, a to Nutra-C (vitamín C), vitamín D3, zinek a selen. Všechny látky mají pokročilou technologii a díky tomu jsou vysoce stabilní a mohou být lépe absorbovány. Jedna kapsle pokrývá denní potřebu základních vitamínů a minerálů na podporu správného fungování imunitního systému.

alavis.jpg

Aktivní látky:

>> Nutra-C je patentovaná nekyselá forma vitamínu C, která obsahuje jeho metabolity. Nezpůsobuje trávicí problémy a lépe se udržuje v organismu.

>> Vitamín D3 působí na správnou stavbu kostí, reguluje vyplavování důležitých hormonů štítné žlázy a navíc funguje jako ochranný prostředek v imunitním systému.

>> Zinek podporuje normální metabolismus sacharidů, makroživin a mastných kyselin. Má pozitivní vliv na kvalitu a zdraví vlasů, kůže i nehtů. Zapojuje se do enzymatických procesů a příspívá k tvorbě bílkovin, které se podílejí na imunologických reakcích. Společně s vitamínem C ovlivňuje kožní bariéru.

>> Selen je stopový prvek a je nezbytný pro tvorbu některých enzymů, které se podílejí na aktivaci imunitních buněk a fungování imunitního systému.

A jak svou imunitu posilujete vy? Vyzkoušeli jste Alavis? Napište nám do komentáře. Doplňky stravy jsou pohodlný a hlavně účinný způsob, jak imunitu podpořit.

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód