+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Kosmetika pro psa a nezbytné vychytávky

2959 Shlédnutí 1 Líbí se

Stala se kosmetika pro psy nedílnou součástí vaší pejskařské koupelny nebo zatím jen kroutíte hlavou nad širokou nabídkou šamponů, sprejů a mastiček?

Víte jak a proč používat kosmetiku pro psy a jaké vychytávky vám doma nesmí chybět?

5 nezbytností, které prostě musíte jako majitel psa mít doma

 

1)     Antiparazitní přípravek pro psa

Obojek, sprej či pipeta – bez toho se od prvních jarních dnů prostě neobejdete. Blechy i klíšťata číhají na vašeho psa na každém rohu a jsou čím dál agresivnější. Dávno neplatí, že ve městě pes klíště nechytí a že blechy skáčou pouze na toulavá psiska. Pro pohodové procházky městem, loukou či lesem vyberte vhodný antiparazitní obojek či spot on a užívejte si pobyt venku beze strachu z nevítaných parazitů v kožichu vašeho mazlíčka.

Tip pro nepřekonatelnou ochranu vašeho psa na celou klíštěcí sezonu

Obojek Foresto je ověřená ochrana proti blechám, klíšťatům i všenkám na dlouhých 8 měsíců. Antiparazitní obojek Foresto pro psy je zcela bezpečný, voděodolný a navíc bez zápachu. Obojek vnější parazity odpuzuje, hubí a navíc je likviduje i z nejbližšího okolí vašeho psa (pelíšek, koberec)

Antiparazitika pro psy

 

2)     Šampon pro psa

Podle délky a typu srsti vašeho psa zvolte vhodný šampon, který srst zbaví nečistot a zanechá jí voňavou a lesklou. Pro psy s citlivou kůží vyberte veterinární šampon Oripru, který zabraní svědění i zarudnutí kůže. Psy s dlouhou srstí je třeba ošetřit nejen šamponem, ale také zvláčňujícím kondicionerem. Před aplikací šamponu vždy srst důkladně namočte, poté šampon rovnoměrne naneste na srst a intenzivně napěňte, nakonec smyjte vodou. Šamponování můžete při silném znečištění opakovat a u dlouhosrstých psů použijte na závěr kondicionér či sprej pro lepší rozčesávání. Po důkladném vymytí srst vysušte ručníkem či fénem. Na pravidelné koupání zvykejte vašeho chlupáče již od štěněčího věku. 

 

Tip pro cestovatele a psy co se neradi koupou

Nepatří váš pes mezi milovníky vody, a přesto je třeba jej zbavit nějaké té nečistoty? Cestujete a stala se vašemu pejskovi „nehoda“, která zaneřádila jeho kožíšek? Vyzkoušejte praktické ubrousky nebo bezoplachový šampon pro psa, který srst perfektně očistí i bez nutnosti psa koupat.

 

3)     Roztok na čištění uší

Psí uši jsou velmi citlivé a často náchylné k silnější tvorbě ušního mazu. Nepodceňujte prevenci a pravidelně svému psovi uši vyčistěte vhodným přípravkem. Psům, kterým v uších rostou chlupy je třeba tuto srst před vlastním čištěním odstranit. Pro šetrné odstranění těchto chlupů použijte ušní pudr Bio Groom.

Tip pro bolavé psí uši

Pro extra hojivý účinek zvolte Orisolve roztok na čištění uší pro psy, který nejen odstraňuje ušní maz, ale také tlumí zánětlivé procesy uvnitř zvukovodu. Díky tomu budou uši vašeho psa čisté a navíc se v nich nebudou rozvíjet nepříjemné záněty. Pokud již pes zánět v uchu má, je Orisolve vhodný i jako doplněk léčby. Při léčení zánětu ucha antibiotiky nebo jiným léčivem používejte Orisolve vždy před aplikací léku.

100 % spokojenost zaručena desítky kladných recenzí od spokojených zákazníků na Heuréce!

Orisolve roztok na čištění uší recenze

 

4)     Sprej proti línání

Máte psa v bytě a jeho chlupy jsou prostě všude? Furminator hrablo v kombinaci se sprejem proti línání jednoduše vyřeší nadměrné vypadávání srsti vašeho psa.

 

5)     Dentální kosmetika

Zubní pasta, gel na zuby a dásně, ústní voda proti zápachu z tlamy – tyto speciální přípravky na čištění zubů a tlamičky vašeho psa jsou oblíbené především u majitelů malých a středních chlupáčů. Ať už vašeho psa trápí nepříjemný zápach z tlamy, zubní kámen nebo záněty dásní, vhodně zvolená kosmetika vám dokáže rychle pomoci.

Tip pro kompletní zubní péči

Dentální kosmetika Francodex pro psy je špičkou na trhu a nabízí široké portfolio účinných přípravků. Francodex Dental Kit sada zubní pasty, kartáčku na prst a klasického kartáčku v kombinaci s ústní vodou Francodex či funkčními enzymatickými pamlsky je nejlepším řešením pro kompletní péči o zuby vašeho psa.

 

Ať už používáte kosmetiku pro psa jednou za čas nebo se péči o jeho zevnějšek věnujete pravidelně, vybírejte vždy kvalitní přípravky, které jsou určené speciálně pro psy. Kůže psů je velmi citlivá a má jiné pH nežli ta lidská. Také psí oči, uši i tlapky potřebují speciální péči a přípravky určené výhradně pro psy. 

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód