+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Canvit Snacks funkční pamlsky pro psy

1730 Shlédnutí 2 Líbí se

Dáváte psovi pamlsky i doplňky stravy?

Vyzkoušejte funkční pochoutky!

Canvit nabízí unikátní řešení podávání doplňků stravy ve formě masových pochoutek v nové řadě Canvit Snacks. Účinné látky pro řešení nejčastějších zdravotních problému jsou přímo součástí chutných pochoutek.

Odměňujte svého psa každý den pamlsky, které slouží i jako plnohodnotný doplněk stravy na klouby, zuby, imunitu, proti vnitřním parazitům a pro zdravou kůži a srst.

Každé balení obsahuje cca 200 pamlsků. Aby byli pochoutky po celou dobu užívání stále měkké a čerstvé, je obal znovuuzaviratelný pomocí praktického zipu. Pamlsky jsou vhodné pro malé, střední i velké psy. Nejlepšího efektu dosáhnete při každodenním podávání funkčních odměn (pro 10 kilového psa vydrží balení minimálně na 3 týdny).

Canvit Antiparasitic pomocník v boji proti parazitům

Přírodní účinné látky, napomáhají proti vnitřním parazitům a tím udržují dobrý stav střevní mikroflóry. Medvědí česnek, máta, heřmánek a prebiotika pozitivně ovlivňují zdraví střev a pomáhají redukovat vnitřní parazity. Chutné pamlsky s jehněčím masem podávejte pravidelně jako odměnu při výchově a výcviku. Pro maximální efekt podávejte každý den nebo v pravidelných vícedenních kúrách.

 

Canvit Dental pro zdravé zuby a hygienu dutiny ústní

Každodenní zubní péče ve formě chutného masového pamlsku. Pochoutky Canvit Dental obsahují účinné látky s protizánětlivým a čistícím účinkem pro zdraví zubů a dásní. Speciální tvar pamlsků mechanicky obrušuje a čistí zuby vašeho psa. Nejlepší efekt proti zubnímu plaku a zápachu z tlamičky vašeho psa je při každodenním odměňování funkčními pochoutkami Canvit Dental na zuby s kuřecím masem.

 

Canvit Mobility pochoutky na klouby s kuřecím masem

Poloměkké pamlsky pro psy, obsahují účinné látky k celkové regeneraci kloubů, vazů, šlach a chrupavek. Chutná receptura s kuřecím masem, hydrolyzovanými kuřecími játry a rybím olejem. Pamlsky Canvit Mobility jsou obohacené o účinná chondroprotektiva kolagen, chondroitin sulfát, glukosamin sulfát, MSM. Plus obsahují vitamín C, bylinku ředihák plstnatý a membrány z vaječných skořápek. Celkově působí jako efektivní ochrana pro klouby a pohybový aparát vašeho psa.

 

Canvit Skin and Coat pro zdravou kůži a srst

Doplňkové krmivo pro psy, kteří vyžadují intenzivní péči o kůži a srst. Maso z lososa a rybí olej jsou důležité zdroje omega 3 nenasycených mastných kyselin. Omega 3 působí v těle protizánětlivě a tím tlumí svědění, zarudnutí nebo jiné podráždění na kůži vašeho psa. Pochoutky obsahují také důležité látky biotin, zinek, niacin a výtažek z měsíčku lékařského. Komplex účinných složek a vitamínů podporuje regeneraci kůže a zajišťuje dobrý růst srsti, její lesk a kvalitu.

 

Canvit Immunity pro skvělou obranyschopnost

Dobrá imunita je základní faktor k udržení dlouhodobého zdraví a vitality vašeho psa. Náporem na obranyschopnost organismu jsou různé náročné situace (růst, porod a laktace, zvýšená zátěž, rekonvalescence po nemoci atp.). Pamlsky Canvit s jehněčím masem zajišťují každodenní přísun přírodních látek a vitamínů k posílení imunitního systému. Prebiotika, beta glukany, vitamin C a výtažek z šípku pozitivně ovlivní zdraví každého psa a napomáhá v boji proti nemocem a virózám.

 

Pamlsky pro psy Canvit Snacks

 

Canvit Snacks šetří peníze, čas a navíc skvěle chutnají

Doplňky výživy pro psy se stávají běžnou součástí jejich krmné dávky. Navíc prevence různých zdravotních obtíží je v dnešní době nejúčinnějším způsobem, jak udržet psa zdravého. A samozřejmě je mnohonásobně levnější zdravotním obtížím předcházet, nežli po čase léčit nemoci u veterináře.

Typická nejběžnější onemocnění psů, zejména pak civilizační choroby, jsou často důsledkem nesprávné životosprávy, oslabené imunity nebo deficitu účinných látek důležitých pro výživu. Efektivním způsobem podávání doplňků stravy pro psy jsou právě pamlsky obohacené o funkční složky. Ucelenou řadou masových pochoutek pro prevenci četných zdravotních obtíží, jsou Canvit Snacky pro psy.

 

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód