+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Koňská dávka repelentu pro koňský život bez hmyzu

1343 Shlédnutí 3 Líbí se

Váš kůň je ozdobou kraje díky své lesklé srsti a svalnatému tělu, možná je i šampionem a láme rekordy při závodech. Ale ať je seberychlejší, něčemu přece neuteče – hmyzu! Je všude! Leze do očí, do uší, kouše do nohou, do boků, otravně bzučí, píská a pije krev.

Green repelent s aplikací na koně 750ml

Jelikož kolem svého Bleska nemůžete celý den běhat s plácačkou na mouchy, chce to pragmatické řešení. A to se skrývá v nádobce s rozprašovačem, která obsahuje spásný hmyzoplašič, tedy repelent. Vyzkoušejte produkty Bioveta, které máme od začátku září nově v nabídce a se sníženou zaváděcí cenou – Green Repelent a Blue Repelent. Proč jim dát šanci? Váš koník se díky nim zbaví nevítané společnosti komárů, moskytů, muchniček a ovádů – zatímco vám bude vonět, hmyzákům pod nos rozhodně nepůjde. Postarají se o to rostlinné silice máty peprné, levandule či eukalyptu nebo také geraniol a extrakt kopretiny stračkolisté.

Repelent s aplikací na koně BLUE 750ml

Pokud jste už podobný problém dříve řešili a oblíbili jste si produkt FARNAM Endure Sweat-resistant Fly spray 946 ml, tak vězte, že tento sprej nebude po nějaký čas k dispozici. Green a Blue Repelent od Biovety jsou ale jeho rovnocennou alternativou. Vyzkoušejte je.

  Krásné babí léto bez hmyzu přeje váš PetHome.

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód