+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Prémiová Calibra – nové receptury

2255 Shlédnutí 4 Líbí se

Krmiva populární české značky Calibra od svého vzniku v roce 2001 prošla velkou proměnou. Značka vznikla na popud několika veterinářů a kamarádů, kteří si přáli pro své psy a kočky jen to nejlepší. Postupně vzniklo několik řad granulí a konzerv, u kterých byly již několikrát vylepšeny receptury a i přidány nové. V článku se zaměříme na řadu Calibra Premium Line pro psy, která nabízí krmivo nejen se skvělým poměrem cena/kvalita, ale také je vysoce chutné a s vyváženým složením.

Nové granule pro psy Calibra Premium Line

U prémiové řady granulí Calibra bylo vylepšeno složení, vznikly nové receptury a byla přidána nová funkční aditiva pro zdraví vašeho čtyřnohého kamaráda.

Inovované složení granulí Calibra Premium Line pro psy s mnoha výhodami

Jednou z hlavních výhod granulí Calibra Premium Line pro psy je monoproteinové složení s vyšším obsahem masa. Monoproteinové krmivo ocení především alergici a psi s citlivým zažíváním. Monoproteinové receptury totiž obsahují vždy výhradně jeden jediný zdroj živočišného proteinu a díky tomu nezatěžují organismus a psi je lépe tráví.

Granule Calibra Premium Line jsou vhodné pro psy s citlivým zažíváním nebo s náběhem na potravinové alergie nejen díky monoproteinovému složení, ale také proto, že v nich nenajdete nejčastější běžné alergeny:

  •       Neobsahují pšenici ani pšeničný lepek
  •       Neobsahují kukuřici
  •       Neobsahují sóju
  •       Neobsahují GMO

Vylepšené receptury granulí Calibra Premium Line pro psy nově obsahují také mořskou řasu kelpu, lososový olej, bylinky a prebiotika. Díky tomu pomáhá krmivo Calibra posilovat imunitu a komplexně pečuje o zdraví vašeho psa.
 

3 + 1 přídavky pro zdraví: 

1) Kelpa je 100% přírodním zdrojem minerálů a bioaktivních látek. Díky tomu přirozeně posiluje imunitu vašeho psa a navíc obsahuje antioxidanty na podporu zdraví ústní dutiny – díky tomu kelpa pomáhá odstraňovat zubní plak, brání vzniku zubního kamene a zároveň potlačuje nepříjemný zápach z tlamy zvířete. Blahodárné látky, které jsou součástí kelpy, jsou přírodní a organicky vázané – díky tomu je pro organismus mnohem jednodušší je vstřebat, narozdíl od průmyslově vyráběných vitamínů a minerálů. 

2) Lososový olej nejen zvyšuje chutnost granulí, ale také je zdrojem omega 3 nenasycených mastných kyselin, které podporují zdravou kůži a srst. 

3) Prebiotika aktivně posilují imunitní systém, pozitivně ovlivňují zažívání a trávení. Jejich přídavek ocení zejména majitelé štěňat a psů s citlivým zažíváním.

4) Kloubní výživa je obsažena ve všech recepturách Calibra Premium Line pro velká plemena psů. Tato chondroprotektiva pomáhají pečovat o zdraví pohybového aparátu a chrání klouby před úrazy a nadměrným opotřebením při zátěži. 

Maso na prvním místě

V řadě granulí Premium Line si můžete vybrat z receptur pro všechny věkové a váhové kategorie psích plemen. A navíc hned v několika masových variantách!

Calibra pro dospělé psy:
Calibra Premium pro štěňata, mladé rostoucí psy, březí a kojící feny:
Calibra pro seniory a psy, kteří řeší váhu:

Calibra Premium Line konzervy pro psy

Calibra nevylepšila jen granule, ale také konzervy! Pokud chcete svým psím miláčkům dopřát opravdu pořádnou porci masa, doporučujeme vám kombinovat granule s chutnými konzervami z řady Calibra Premium. Tyto konzervy však můžete dávat i samostatně jako plnohodnotné krmivo – jsou totiž kompletní a vyvážené.

Vybírat můžete z mnoha masových druhů – jehněčí, hovězí, krůtí, kachní, kuřecí i telecí s přílohou. Všechny psí konzervy Calibra jsou navíc obohacené o vitamíny, minerály a prebiotika. 

Shrnutí výhod nových krmiv Calibra Premium Line pro psy

České krmení Calibra má mnohaletou tradici, ale v žádném případě neusíná na vavřínech. Nové vylepšené receptury krmiva Premium Line pro psy jsou toho důkazem a níže nabízíme shrnutí těch nejzajímavějších benefitů této inovované řady:

  • v nabídce jsou granule i konzervy
  • kompletní krmiva s živočišným proteinem na prvním místě
  • široký výběr variant pro všechny věkové i velikostní kategorie
  • monoproteinové receptury granulovaných krmiv = jeden zdroj živočišného proteinu pro snadnější trávení
  • bez přidaných barviv, bez chemických konzervantů, GMO free

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód