+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Jak vybrat krmivo Meowing Heads?

2112 Shlédnutí 0 Líbí se

V dnešním rádci navazujeme na předchozí článek, s tím rozdílem, že se dnes zaměříme na to, jak vybrat ulraprémiové krmivo pro kočky od Meowing Heads. 

Vaši mazlíčci si budou pochutnávat na britských krmivech, které jsou pořádnou masitou náloží, kombinovanou s raritním skopovým tukem a zeleninou. Aby se vám lépe vybíralo, pomůžeme vám zorientovat se ve vtipných názvech kočičích dobrot.


Kočky se můžou spokojeně olizovat po komplexních krmivech a taky po labužnických paštičkách Meowing Heads. Dělí se na krmiva pro koťata a pro dospělé kočky.

Koťátko a mladá kočka

Pro vaše vrnící klubíčko jsou nachystána dvě suchá krmiva: dobře stravitelné KITTENS DELIGHT s vykostěným kuřecím masem, sušenými rybami a vejci, lososovým olejem a brusinkami. A nebo SMITTEN KITTEN pro “rybičkomilky” – s lososem, rýží, lososovým olejem a vyváženým obsahem vápníku a fosforu, aby vám koťátka šťastně a zdravě rostla před očima.


Dospělá kočka

Pro kočičí krasavice je tu luxusní oběd se žlutorůžovým obalem HEY GOOD LOOKING. Toto krmivo obsahuje kuřecí maso, ryby a vejce a vaše kočka po něm bude mít krásnou srst. Další možností je PURR NICKETY s čerstvě porcovaným lososem a sušeným kuřecím masem, nechybí sušené brusinky.



Kočky jsou ale pěkní mlsouni, takže jim pouze suchá strava nestačí. Proto k oběma krmivům existuje i paštiková varianta se stejnou příchutí a názvem, přičemž v Hey Good Looking je 70 % kuřecího masa a paštika Purr Nickety zase obsahuje 50 % masa z lososa. Pro obzvlášť mlsné jazýčky jsou tu ještě další dvě paštiky: GONE FISHING s masem z marény (50 %) a kuřecím masem (30 %) a DRUMSTIX z kuřecího (40 %) a krůtího masa (40 %) s lososovým olejem. Všechny paštičky jsou vhodné i pro koťata.

Přejeme spokojené mlaskání vašim mazlíčkům a příjemný odpočinek vašim uším :)

Publikováno v: Krmivo, Jak vybrat

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód