+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Jak vybrat krmivo Barking Heads?

5937 Shlédnutí 0 Líbí se

Všichni to známe. Přijdeme domů unavení z práce a první, co slyšíme, je vyčítavý řev našeho zvířecího miláčka, kolikrát hraničící s hysterií. Není třeba mu odpovídat, šetřete nervy – psovi podstrčte pod nos krmivo Barking Heads. A je klid.

A proč že utichne štěkání? Vaši mazlíčci si budou pochutnávat na britských krmivech, které jsou pořádnou masitou náloží, kombinovanou s raritním skopovým tukem a zeleninou.

Krmivo od Barking Heads

Krmiva Barking Heads jsou rozdělena podle velikostí psů, podle jejich věku a podle příchuti. Řiďte se tedy těmito specifiky a samozřejmě také preferencemi vašeho pejska.


Štěňátko malého či středního plemene

Pro svoje “drobky” kupte granule PUPPY DAYS s kuřaty z volných chovů, skotským lososem a pstruhem. Nebo verzi bez obilovin PUPPY DAYS GRAIN FREE s lososem a pstruhem. Obsahují prebiotika, kloubní výživu a také mořské řasy pro raketové nastartování aktivního psího života.

Štěňátko velkého či obřího plemene

Pro “malé obříky” je tu krmivo LITTLE BIG FOOT s poctivou dávkou kuřecího masa a čerstvě vyloveného lososa a pstruha. Vhodná dávka minerálních látek, glukosaminu a chondroitinu se postará o pevné kosti a zdravé klouby vašeho rostoucího pejska.



Dospělý pes malého plemene

Krmiva pro malé psy poznáte podle označení “maličké tlapky”, tedy “tiny paws”. TINY PAWS BAD HAIR DAY obsahuje lahodné welšské jehněčí v kombinaci se pstruhem a srst se po něm blýská! TINY PAWS TENDER LOVING CARE je šetrné krmivo pro citlivé pejsky, připravené z kuřete, pstruha, batátů a kuřecího vývaru. TINY PAWS QUACKERS GRAIN FREE pro mlsouny – s křehkou kachnou, kachním vývarem a sádlem, doplněné pstruhem a hráškem; bez obilovin.

Dospělý pes středního plemene

Zde je nabídka širší. Opět tu máme krmivo pro krásnou lesklou srst s voňavým pstruhem a s masem z jehňat, pasených na welšských pastvinách – BAD HAIR DAY. Kuřecí maso, pstruh, rajčata, mrkev a hnědá rýže, to jsou vybrané suroviny krmiva TENDER LOVING CARE, které se něžně postará o dobré zažívání psa, stejně jako FUSSPOT s hypoalergenní monoproteinovou recepturou a čerstvým lososem, tentokrát s bramborami a ovsem, bez rýže.

Hledáte-li pro pejska baštu bez obilovin, jsou tu na výběr tři možnosti: FISH-N-DELISH GRAIN FREE je dobrota s čerstvým vykostěným lososem a pstruhem ze skotských vod. Pro fandy červeného kachního masíčka je určeno QUACKERS GRAIN FREE a prokládat jej můžete mňamkou s rozplývajícím se krůtím masem a křehkým pstruhem s názvem TURKEY DELIGHT GRAIN FREE.

Pro pejsky, co mají problém se štíhlou linií, je tu FAT DOG SLIM – díky dietní hnědé rýži, kuřecímu masu, pstruhovi a zelenině pomáhá udržovat optimální váhu psa.



Dospělý pes velkého a obřího plemene

Baštu pro velké psy poznáte opět podle velikosti tlapky – tedy “big foot” aneb “velká noha”. Zde Barking Head sází na lovecké pudy velkých hafanů a předhazuje jim pořádný kus kořisti. BIG FOOT BAD HAIR DAY je přivede na skotské pastviny lovit ovce a cestou zpátky můžou chňapnout po mrštném pstruhovi. K tomu podpoří skvělý stav jejich mohutné kostry, stejně jako ultraprémiové BIG FOOT TENDER LOVING CARE, které je navíc šetrné k citlivému zažívání. Příchuť je stejná jako u krmiv stejného názvu pro jiné velikosti plemen, tedy kuřecí maso, pstruh, hnědá rýže a zelenina.



Psí senior

Barking Heads myslí i na seniory. Vyvinuli pro ně krmivo GOLDEN YEARS, které věnuje zvýšenou péči unaveným tlapkám, citlivějšímu trávení i srdíčku, předchází svalové atrofii a poskytuje upravený poměr živin, vhodný pro starší pejsky. Tato dobrota voní kuřecím masem, pstruhem, hnědou rýží, bramborami, ale třeba také sušenými brusinkami, jablky a vojtěškou.

Kam dál? Podívejte se na kompletní sortiment krmiva Barking Heads nebo navštivte sekci granulí.

Publikováno v: Krmivo, Jak vybrat

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód