+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Nová Calibra Expert Nutrition pro psy

2563 Shlédnutí 2 Líbí se

Máte psa, který trpí na alergie, má problémy s klouby, potřebuje zhubnout nebo má jiné speciální nároky? Tak to si jistě lámete hlavu, jak a čím vašeho mazlíčka správně krmit. Ano i psi mají (stejně jako lidé) různé individuální požadavky. A ty je třeba často zohlednit i ve výživě. Expertní výživa od Calibry pomáhá řešit nejčastější speciální psí potřeby skrze novou řadu krmiv s názvem Calibra Expert Nutrition.

Proč zvolit expertní výživu?

Granule pro psy vybírejte vždy podle potřeb svého mazlíčka. Každý jedinec je jiný a má i odlišné nároky na výživu. Řada Expert Nutrition řeší nejběžnější specifické potřeby a je vhodná pro psy, kterým klasické receptury rozdělené pouze podle věku a velikosti plemene nevyhovují a potřebují něco víc. 

Expertní výživa od Calibry nabízí řešení pro psy, které trápí bolavé klouby, špatný stav dutiny ústní, obezita nebo jsou příliš aktivní, kastrovaní či je trápí potravní intolerance nebo alergie.


calibra-expert.jpg

Receptury Calibra Expert Nutrition

Nová Calibra EN zahrnuje hned sedm receptur pro dospělé psy, které pokrývají širokou škálu psích potřeb. Vyberte tu pravou pro svého mazlíčka!

  • Calibra Expert Nutrition Sensitive jsou masové granule s lososem vhodné pro psy s citlivým zažíváním nebo psy, kteří trpí na různé potravní intolerance či alergie. Receptura Sensitive pečuje o kůži, srst a podporuje správné trávení. Je obohacena o lososový olej, který je zdrojem nenasycených mastných kyselin Omega-3 s protizánětlivým účinkem. 

  • Calibra Expert Nutrition Light je speciálně vyvinutá receptura pro psy se sklony k nadváze či obezitě. Dietní granule Calibra Light mají snížený obsah tuku a navíc obsahují chondroprotektivní látky, které podporují pohybový aparát a L-karnitin, ten napomáhá rychlejšímu spalování tuků. 

  • Calibra Expert Nutrition Energy zajišťuje dostatek energie pro aktivního psa nebo březí fenku. Ve složení najdete prebiotika pro podporu trávení. Navíc obsahuje chondroprotektiva, která chrání chrupavky.

  • Calibra Expert Nutrition Mobility jsou masové granule, které podporují klouby a hodí se pro psy s predispozicemi k problémům s pohybovým aparátem a velmi aktivní psy. Obsahují chondroprotektiva a také MSM, které má protizánětlivé účinky.

  • Calibra Expert Nutrition Neutered speciální granule pro kastrované psy i feny s obsahem L-karnitinu a unikátního komplexu minerálů pro udržení optimální hmotnosti a zajištění správné funkce močového ústrojí a zažívání.

  • Calibra Expert Nutrition City podporuje zdraví a vitalitu psů žijících ve městech. Městští psi bývají více zatíženi stresem a je třeba posilovat jejich obranyschopnost – proto Calibra pro městské psy obsahuje vitamíny, chelátové minerály a prebiotika, které posilují imunitu a zajišťují správnou funkci trávicího traktu.

  • Calibra Expert Nutrition Oral Care jsou speciální granule, které aktivně pečují o dutinu ústní a hodí se pro psy, které trápí zubní kámen, zubní plak nebo zápach z tlamy. Speciální tvar granulí zoubky mechanicky čistí. Granule navíc obsahuje mořské řasy, které redukují tvorbu plaku a následný vznik zubního kamene a zápachu z tlamičky.

Krmivo Calibra je vyrobeno v České republice, receptury neobsahují kukuřici, pšenici, sóju, umělá barviva a konzervanty, ani geneticky modifikované organismy (GMO). Co naopak krmivo obsahuje jsou kvalitní vstupní suroviny, které jsou vysoce stravitelné. Ve složení naleznete vždy pouze jeden hlavní zdroj proteinů i sacharidů, což výrazně snižuje možnost alergické reakce u citlivějších jedinců. Každá receptura je tedy monoproteinová, má vysokou nutriční hodnotu a poskytne vašemu psovi přesně to, co potřebuje.

Všechna krmiva z řady Calibra Expert Nutrition obsahují společně s unikátními složkami také fulvokyselinu (kyselinu fulvovou), což je přirozená složka potravy zvířat žijících ve volné přírodě. Mezi její pozitivní účinky patří stabilizace střevní mikroflóry a podpora vstřebávání živin z potravy. Dále má antioxidační, detoxikační a protizánětlivé účinky.

Granule Calibra jsou vyvíjeny ve spolupráci s veterinárními lékaři a specialisty na výživu psů – díky tomu splňují i ty nejnáročnější požadavky. Zajistí zdravý a spokojený život vašeho mazlíčka. 

Tipy na další oblíbené a inovované receptury od Calibry naleznete v našem článku Superprémiová Calibra: Nové receptury pro mazlíčky.

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód