+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Mlíčko nejen pro koťátka

1197 Shlédnutí 0 Líbí se

Koťátka mají jiné potřeby než dospělé kočky, a proto je důležité dopřát jim vše, co potřebují, aby z nich vyrostly zdravé kočičky. První měsíc života jsou plně kojena svou maminkou a v mateřském mléce mají veškeré živiny a důležité látky pro správný začátek života. Od jednoho měsíce se pomalu začíná s příkrmy a kočka omezuje kojení, ke svým novým páníčkům odcházejí koťátka nejen socializovaná, ale také zvyklá na granulky či konzervy.

I když jsou kočky skvělé matky a o svá kočičí miminka se vzorně starají, tak se někdy může stát, že budou potřebovat pomoc např. krmením. V takovém případě by chovatel měl mít po ruce mléko určené pro koťátka, které slouží jako náhrada mateřského mléka pro připady, kdy kočka nemůže kojit.

Mléko pro koťátka: náhrada mateřského mléka

Pokud máte březí kočičku a těšíte se na koťátka, tak byste rozhodně do výbavy měli pořídit i mléko pro koťátka a sadu na přikrmování pro případ nouze. Jaké mléko vybrat, aby vaši novorozenci dostali všechno, co potřebují?

Doporučujeme sáhnout po Brit Care Kitten Milk, což je plnohodnotná mléčná strava pro novorozená koťátka, která je velmi podobná kočičímu mléku. Náhradu mléka můžete podávat, dokud nepřejdete na jinou kotěcí stravu (granule, kapsičky, konzervy). Ale s přechody buďte vždy opatrní, abyste koťátkům nezpůsobili zažívací potíže.

Proč si vybrat Brit Care Kitten Milk?

Mléko Brit Care Kitten obsahuje narozdíl od jiných podobných produktů přidané kolostrum, které výrazně zvyšuje imunitu náchylných koťátek. Dalším bonusem jsou přidaná probiotika, jež podporují správné trávení a pomáhají kočičím miminkům s vyprazdňováním. Samozřejmě nechybí ani aminokyselina taurin, ta pozitivně působí na zrak a ovlivňuji i srdeční činnost. Mlíčko má výbornou chuť a je koťátky velmi dobře přijímáno.

Brit Care Kitten Milk

Obsahuje:

>> kolostrum – zvyšuje imunitu

>> probiotika – starají se o správné trávení

>> taurin – vývoj srdce a oční sítnice

Od 1 měsíce věku můžete z mléka přecházet na granule Brit Care Cat Crazy I’m Kitten.

Pro koho se hodí?

Brit Care Kitten Milk není určeno jen pro novorozená koťátka, ale použít jej můžete také pro březí a kojící kočky, abyste dopřáli jejich tělu v zátěži potřebné živiny. Hodí se pro kočičky v rekonvalescenci po nemocích a úrazech, kterým pomůže se rychleji zotavit.

Mlíčko Brit Care Cat Milk by rozhodně nemělo chybět v základní výbavě každého chovatele, který očekává narození koťátek. Jeho použití je velmi snadné, stačí smíchat 1 díl sušeného mléka se 3 díly teplé vody a podávat vychlazené na tělesnou teplotu kočičí maminky. A nezapomeňte, že jej můžete dávat i nemocným kočičkám pro rychlejší uzdravení.

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód