+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Kulinářský zážitek do všech psích misek

1344 Shlédnutí 1 Líbí se

Žijeme v době, kdy se stále více soustředíme na kvalitu potravin. Fastfoody a nezdravé laskominy pomalu nahrazuje zdravá a vyvážená strava plná tělu prospěšných živin. Jít bychom však měli dál, za okraj vlastních talířů. Kvalitní a chutný jídelníček si totiž zaslouží i naši čtyřnozí parťáci.

Zdravá a lahodná výživa na vysoké úrovni

Zatímco páníček má ve stravování neomezené možnosti, pes si obsah své misky sám vybrat nemůže. Je tedy zcela odkázán na dvounohého přítele. Ten by měl proto krmivo volit odpovědně a snažit se zvířeti dopřát kvalitní meníčko, které bude mít pozitivní vliv na jeho zdraví. A nejen to – jídlo by mělo také chutnat. Že sami občas rádi zajdete na farmářské trhy okusit dobroty, které v krámě běžně nekoupíte? Nebo si dopřejete večeři ve vyhlášené restauraci, kde servírují chody, o nichž se vám zdá ještě dlouho poté? Zkrátka čas od času rádi rozmazlujete své chuťové buňky? A co takhle dopřát podobný gurmánský zážitek svému čtyřnohému příteli? Naservírujte mu čerstvé maso a vězte, že se jeho rozkmitaný ocásek jen tak nezastaví.

Pravidla správné psí výživy kopírují zásady zdravého stravování u lidí – obsah misky by měl tělíčku chlupáče dodat důležité živiny (bílkoviny, tuky, sacharidy, minerály, vitamíny atd.) a přitom zajistit dostatek vlákniny pro zdraví trávicího traktu. Ideální volbou jsou suroviny lokální, které pocházejí z místních zdrojů a suroviny naturální s co nejmenším stupněm zpracování. Snadnou cestou, jak psovi dopřát živiny ve vyváženém množství, jsou granule. Granulovaná krmiva totiž umožňují rozlišovat výživu konkrétního zvířete přesně podle jeho potřeb.

Brit Dog Fresh

Úžasně chutná a zároveň prospívá

Mezi špičku psího stravování patří tzv. holistická krmiva, tedy krmiva vyvážená, snadno stravitelná a psím organismem nejlépe využitelná, jejichž hlavní surovinou je kvalitní maso. Do této kategorie spadá také nová řada granulí Brit Fresh. Jejich základem je 40 % čerstvého masa, které díky vynechání jednoho kroku zpracování nejenže zachovává výživové vlastnosti, ale především krásně voní a skvěle chutná – proto se po nich olizují i ti chlupáči, kteří granule jinak odmítají.

Šťavnaté hovězí, kuře, krocana, rybu a kachnu doplňují přílohy z původních zrnin jako pohanka, proso či oves, které příznivě ovlivňují celkové zdraví a kondici psů. A nechybí ani tradiční bylinky, dýně, cuketa, ovoce a zelenina. Jednotlivé kombinace jsou vždy voleny tak, aby zajistily ideální množství všech podstatných živin, a navíc splňovaly specifické potřeby všech psích lásek – od štěňátek přes dospělé psy malých i velkých plemen až po psy v kondici nebo zátěži. Zbytečné nezdravé suroviny jako sóju, kukuřici nebo pšenici ve složení nenajdete. Stejně tak chybí barviva a chemická dochucovadla. Jedná se zkrátka o zdravé a delikátní menu.

Granule pro psí gurmány

Pro štěňata

Brit Dog Fresh Beef & Pumpkin Puppy Large: hovězí s dýní pro štěňata velkých plemen

Brit Dog Fresh Chicken & Potato Puppy Healthy Growth: kuřecí s bramborami pro štěňata

Pro dospělé psy

Brit Dog Fresh Chicken & Potato Adult Great Life: s kuřecím masem a bramborami

Brit Dog Fresh Fish & Pumpkin Adult Large: ryba s dýní pro dospěláky velkých plemen

Brit Dog Fresh Turkey & Pea Light Fit Slim: s krůtím masem a hráškem pro obézní psy

Brit Dog Fresh Duck Millet Active Run Work: s kachním masem a prosem pro aktivní psy

Konzervy pro mlsné pejsky

Pokud chcete jazýček vašeho psího mlsouna potěšit dvojnásob, přimíchejte mu do mističky šťavnatou konzervu. Lahodnou a zdraví prospěšnou volbou jsou poté konzervy z řady Brit Fresh. Ty obsahují 70 % čerstvého masa. Maso, které je před zpracováním pouze chlazeno a ne mraženo a je do několika hodin zpracováno, si tak uchovává svou přirozenou šťávu, a tedy i jedinečnou chuť. Zbylou část konzerv tvoří staré kulturní plodiny, mix bylin z lokálních zdrojů a další zdraví prospěšné dobroty. A jelikož se jedná o kompletní krmivo, můžete jej chlupáčovi podávat samotné, ale i jako doplněk ke granulkám. Takový gurmánský zážitek ocení i sebevětší vybíravka!

Konzerva Brit Dog Fresh Turkey with Peas: s krůtím masem a hráškem

Konzerva Brit Dog Fresh Beef with Pumpkin: hovězí s dýní

Konzerva Brit Dog Fresh Chicken with Sweet Potato: s kuřecím masem a sladkými bramborami

Konzerva Brit Dog Fresh Duck with Millet: kachní maso s prosem

Konzerva Brit Dog Fresh Veal with Millet: telecí s prosem

Konzerva Brit Dog Fresh Fish with Pumpkin: ryba s dýní

Jak se říká, pes je nejlepším přítelem člověka. Chcete-li, aby vám váš chlupatý parťák oplácel lásku co možná nejdéle, dopřejte mu krmivo, které chutná a zároveň prospívá jeho zdraví.

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód