+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Kloubní výživa Aptus Apto-Flex

1803 Shlédnutí 2 Líbí se

I mazlíčky mohou stejně jako páníčky trápit problémy s pohybovým aparátem. Kloubní výživy jsou proto velice žádané. Můžete je podávat preventivně, abyste budoucím nemocem předcházeli, nebo se nasazují už v případě problémů.

Kloubní výživy se liší nejen složením a obsahem aktivních chondroprotektivních látek, ale také formou užívání. Každému z mazlíčků vyhovuje něco jiného, a proto si můžete vybrat, co preferujete. My se společně podíváme na sirupy a žvýkací tablety Aptus Apto-Flex.

Kdy podávat kloubní výživu?

Kloubní výživa se podává v případě akutních problémů s pohybovým aparátem, ať už se jedná o podpůrnou léčbu některého z onemocnění (např. dysplazie kloubů, artritida, luxace pately), nebo poúrazovou terapii a samozřejmě také jako součást pooperační péče.

Ale po kloubní výživě můžete sáhnout i v případě, že je váš mazlíček zdravý a podávat ji preventivně. K tomu se přistupuje zejména u štěňat ve vývoji, dospělých psů velkých plemen a aktivních psů, kteří nadměrně zatěžují pohybový aparát, ale i u seniorů, u nichž se pohyblivost zhoršuje.

Proč si vybrat Aptus?

Kloubní výživa Aptus Apto-Flex je k dostání ve formě sirupu a nově i ve žvýkacích tabletách. Obojí se snadno dávkuje, protože to mazlíčkům chutná. Odpadají vám tedy starosti s tím, jak do svého psa nebo kočky budete každý den dostávat prášek.

aptus-blog.jpg

Aptus Apto-Flex sirup

Aptus Apto-Flex sirup se hodí pro psy i kočky, k dostání je Aptus Apto-Flex VET sirup 500ml a Aptus Apto-Flex VET sirup 200ml. Obsahuje pět chondroprotektivních látek, které podporují chrupavky i vazy a napomáhají regeneraci. Navíc obsahuje ještě brusinkový extrakt, který působí jako antioxidant, ten obsahuje vitamín E, B, C a K.

>> Kyselina hyaluronová je součástí kloubní synoviální tekutiny a zajišťuje pružnost, měkkost a vazkost chrupavek.

>> Kolagen je zdrojem stavebních i výživných aminokyselin chrupavek.

>> MSM je přírodní antioxidant.

>> Chondroitin sulfát je jednou ze základních složek chrupavkek a má protizánětlivé účinky.

>> Glukosamin sulfát je součástí kloubních vazů a působí preventivně proti osteoartritidě.

Aptus Apto-Flex Chew: žvýkací tablety

Kloubní výživa Aptus Apto-Flex Chew ve formě žvýkacích tablet je dostupná ve verzi Aptus Apto-Flex chew Mini 40tbl pro malé psy a kočky a ve verzi Aptus Apto-Flex chew 50 tbl pro střední a velká plemena psů. Snadno se dávkuje díky chutným tabletám, které mají podobu pamlsku.

Jedná se o šestisložkovou kloubní výživu, která obsahuje kyselinu hyaluronovou, MSM, glukosamin a chondroitin sulfát, vitamín C a mangan, který posiluje podpůrný účinek. Navíc je využito nové technologie MYTHO CONDRO®, jež zajišťuje lepší vstřebatelnost a využitelnost aktivních látek.

Aptus Apto-Flex je oblíbená a hlavně účinná kloubní výživa pro mazlíčky. Před časem jsme ji nechali testovat vybranými testery a jak to dopadlo, si můžete přečíst tady. Snadno se dávkuje a psi i kočky její chuť prostě milují. Používáte Aptus? Podělte se o svou zkušenost do komentářů!

Publikováno v: Jak vybrat, Poradna

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód