+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Nová kloubní výživa Flexadin 4life

1684 Shlédnutí 2 Líbí se

Flexadin – měkké žvýkací chutné želé bonbóny na klouby v praktickém uzavíratelném sáčku jsou špičkou na trhu mezi kloubními výživami. 

Objevte mladšího brášku léty ověřeného veterinárního chondroprotektiva Flexadin Advanced, který je cenově dostupnější, skvěle chutný a chlubí se jedinečnou účinností.

Představujeme novou kloubní výživu Flexadin 4life pro psy a kočky ve formě chutných želatinových kostiček:

Proč vybrat Flexadin pro vašeho mazlíčka?

Flexadin je tradiční doplněk léčby pro psy a kočky s bolestmi kloubů, artrózou a artritidou. Velká výhoda Flexadinu je, že tuto kloubní výživu v extra chutných „želé kostičkách“ si psi i kočky zamilují a je velmi snadné ji podávat i dlouhodobě. Díky tomu se stal Flexadin oblíbenou volbou veterinářů po celém světě při řešení bolestivých stavů kloubů u starších zvířat, které vyžadují každodenní a dlouhodobé podávání kloubních preparátů.

2+1 kloubní péče od Vétoquinol:

  1. Flexadin 4life – kloubní výživa určená pro prevenci onemocnění kloubů a rozvoje geneticky a vývojově podmíněných změn na kloubech (luxace, artrotické stavy, prošlapy atp.).

  2. Flexadin Advanced  profesionální veterinární chondroprotektivum s patentovaným kolagenem a dalšími účinnými látkami určené pro léčbu nemocných kloubů, zastavení bolesti kloubů a doplnění léčby poúrazových a pooperačních stavů.

  3. Caniviton Forte – chovateli oblíbený doplněk stravy pro extra péči o klouby u rostoucích a sportujících psů. 

Flexadin 4life Dog účinné „želé“ pochoutky na každý den

Bolesti a onemocnění kloubů jsou jedním z nejčastějších problémů, které řeší veterinární lékaři. Bohužel hodně chovatelů a majitelů psů a koček neví, že bolestem i nemocem kloubů se dá předcházet pravidelným podáváním kloubní výživy. 

Kloubní výživa Flexadin 4life je určena právě pro předcházení kloubních obtíží. Navíc díky chutné formě želatinových kostiček si ji váš chlupáč oblíbí stejně jako masové pamlsky. 

V každém balení Flexadinu 4life je 60 chutných želé kostek. Denní dávka je 1 kostka denně a balení tak vydrží na 60 dní, což je dvouměsíční kúra. 

flexadin%204life.png

Flexadin 4life pro dospělé psy

Ať už máte psa sporťáka, turistu, nebo akčňáka, co se rád honí za balonkem a nespokojí se s pouhým obcházením paneláku, Flexadin je vhodným doplňkem. Proč? Díky Flexadinu dostane váš aktivní pes maximální podporu pro zdraví pohybového aparátu a navíc mu tahle kloubní výživa bude opravdu chutnat!

Flexadin je ideální také pro plemena, která mají predispozice k onemocněním kloubů (například luxace čéšky u malých plemen, dysplazie kyčelních a loketních kloubů u středních a větších plemen, poškození páteře u plemen s dlouhými zády atp.). 

Další skupinou psů, pro které je Flexadin doporučován, jsou psi s nadváhou a psí senioři. 

Flexadin 4life pro dospělé psy obsahuje kolagen typu II, který je získáván z hrudních chrupavek kuřat unikátním patentovaným procesem extrakce za nízkých teplot. Kolagen se z Flexadinu se uvolňuje postupně a dostává se do přímého kontaktu s buňkami imunitního systému. Díky tomu dochází k extra vyživení kloubů v průběhu celého dne. 

Flexadin 4life Young Dog Mini & Maxi pro zdravý růst

Každý kloub je tvořen velkým množstvím mezibuněčné tkáně, která slouží k ochraně kloubů před opotřebením a poraněním. U štěňat a mladých psů se tato tkáň teprve tvoří. Proto je důležité jejich stravu obohatit podáváním kloubní výživy. Doplněním kloubní výživy do krmné dávky vašeho štěněte podpoříte správný vývoj jeho kloubů až do úplného dokončení vývoje pohybového aparátu.

Flexadin 4life Young Dog obsahuje glukosamin a chondroitin jako pojivo a mangan jako stavební prvek. Dále Omega-3, vitamin E a rostlinný extrakt Čertův dráp. 

Flexadin pro štěňata je dostupný ve dvou variantách:

Flexadin 4life pro kočky 

Unikátní extra chutná kloubní výživa s kuřecími játry a rybím olejem pro koťata, dospělé kočky i kočičí seniorky. Ideální pro velká plemena koček, které mohou mít přetížené klouby.

Flexadin Advanced pro psy i kočky

Flexadin Advanced je veterinární přípravek určený pro řešení bolestí kloubů a léčbu již probíhajících onemocnění jako je osteoartritida, rozvinutá luxace kloubu, úrazy na kloubech atp. I tato pokročilá receptura je ve formě extra chutných želé pamlsků. Díky tomu můžete Flexadin podávat dlouhodobě bez nutnosti cpaní léků vašemu mazlíčkovi do krku. 

Osteoartritida (atróza) je nejběžnější onemocnění kloubů, které nastává zejména u starších psů a koček. Nemoc je doprovázena pohybovými potížemi, bolestivostí a často i viditelnou deformací kloubů. Zde již prevence nepomůže a je třeba sáhnout po nadupanější receptuře kloubní výživy - Flexadin Advanced. 

Flexadin Advanced obsahuje UC-II kolagen a výtažek z léčivé rostliny Boswellia serrata - známá pro svůj protizánětlivý účinek. Dále mastné kyseliny omega 3 a omega 6 a vitamín E - všechny tyto účinné látky tlumí zánětlivé procesy v kloubech a pomáhají zastavit bolest.

flexadin%20advanced.png

Caniviton Forte zázrak nejen na klouby

Tradiční doplněk stravy na podporu kloubů a vitality, který si oblíbili zejména chovatelé loveckých a sportovních plemen psů. 

Caniviton je léty ověřená kloubní výživa, která navíc obsahuje unikátní látky pro regeneraci a zdraví nejen pohybového aparátu:

  • Urychluje zotavení po výkonu u sportovních psů, 

  • zamezuje vyčerpání,

  • zvyšuje celkovou pohodu psa a jeho chuť do aktivity. 

Caniviton je sypký jemný granulát, který se přidává přímo do krmné dávky. Nejčastěji se podává u štěňat, mladých rostoucích psů a psů ve výkonu. Chovatelé jej doporučují také pro psí seniory, kterým napomáhá zvýšit radost z pohybu a navrací chuť do života. 

Pro maximální podporu kloubů je u dospělých psů možné podávat současně Flexadin i Caniviton – oba přípravky se svým složením vhodně doplňují!

Značka Vétoquinol jako záruka vysoké kvality

Ať už sáhnete po kloubní výživě Flexadin, Caniviton Forte nebo vyberete jiný produkt z široké nabídky této věhlasné značky, dostanete vždy to nejlepší co nabízí současná veterinární medicína.

Francouzská společnost Vétoquinol vyvíjí již více než 90 let nejlepší veterinární léčiva a doplňky stravy na světě. 

V České republice jsou kloubní výživy Vétoquinol populární zejména v ordinacích veterinárních lékařů. Nyní se rozšiřují o novou řadu určenou pro prevenci, která je konečně dostupná nejen u veterinářů, ale také u nás!

Publikováno v: Krmivo, Jak vybrat, Poradna

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód