+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Kloubní výživa Alavis pro koně

1381 Shlédnutí 0 Líbí se

Pod značkou Alavis pro koně najdete špičkové doplňky stravy na klouby, které jsou často zmiňovány jako jedny z nejúčinnějších na trhu. Alavis veterinární přípravky z Kanady jsou vyrobeny ze surovin farmaceutické kvality – díky tomu splňují nejpřísnější normy a jsou zárukou kvality.

 

Koňský Alavis na klouby

Klouby jsou náchylné ke zraněním a různým nemocem. Vedle toho dochází i přirozenému opotřebovávání kloubů, které přichází u každého jedince dříve či později s rostoucím věkem. Na toto upozorňují především veterináři a doporučují podávání kloubních preparátů preventivně všem bez rozdílu věku či sportovní aktivity.

Všechny doplňky výživy Alavis pro koně jsou v podobě sypkého prášku, takže se snadno dávkují a jsou přijímány bez problémů společně s krmením.

 

Alavis Triple Blend Extra silný

Novinkou na trhu je kloubní výživa Alavis Triple Blend Extra silný. Triple Blend Extra silný je nástupcem u lidí snad nejpopulárnější kloubní výživy Alavis Triple Blend, která se však v roce 2017 přestala vyrábět.

Alavis Triple Blend je oblíbený především u sportovců a jedinců v zátěži. Často je doporučován také seniorům a všem, kteří trpí sníženou pohyblivostí a bolestmi kloubů.

Alavis Triple Blend Extra Silný pro koně obsahuje kromě základních chondroprotektivních látek glukosaminu, chondroitinu a MSM, navíc ještě hydrolyzované kolageny Collys a Cartidyss. Collys zajišťuje pevnost šlach a tím i zpevnění pohybového aparátu, navíc je součástí kostí a kůže. Získává se z chrupavek mořských ryb. Cartidyss je odolný proti tlaku, díky čemuž chrání chrupavky proti deformaci, získává se z chrupavek rejnoků.

Nový Alavis Triple Blend Extra Silný

Alavis Duoflex

Nutriční doplněk Alavis Duoflex je určený pro potlačení zánětů a bolestivosti v kloubech. Rychle zlepšuje pohyblivost a pomáhá k úspěšné regeneraci chrupavek. Díky rychlému nástupu účinku se podává často po úrazech nebo při kulhání a snížené mobilitě.

Alavis Duoflex pro koně doporučujeme všem, kteří trpí na bolestivé záněty kloubů a také po úrazech či operacích.

Jak už název napovídá Alavis Duoflex obsahuje dvě složky - MSM a Celadrin. MSM výrazně tlumí bolest a Celadrin léčí zánět. Obě účinné látky můžete koupit také samostatně v přípravcích Alavis MSM a Alavis Celadrin.

 

Alavis MSM s vitamínem C

Alavis MSM je jedničkou v tlumení bolesti kloubů a též výborně pomáhá při bolestech svalů a svalových křečích. Podává se při artróze, artritidě, bolestech páteře, chronické bolestivosti kolen, loktů atd.

Alavis MSM doporučujeme všem, kteří mají bolavé klouby, ať už se jedná o sportovce či seniory. Vhodný je též pro mladé v růstu a jedince trpící nadváhou či obezitou, kteří potřebují zpevnit klouby.

MSM je zcela přírodní analgetikum, které spolehlivě a hlavně rychle tlumí bolest. Klinické studie dále prokázaly, že Alavis MSM výrazně urychluje hojení ran a zpevňuje vazy a šlachy.

 

Alavis Celadrin

Přírodní Celadrin pomáhá léčit záněty a používá při léčbě artrózy i artritidy.

Alavis Celadrin pro koně se nejčastěji užívá v kombinaci s látkou MSM tlumící bolest, která většinou záněty kloubů doprovází. Komplexní přípravek Alavis Duoflex obsahuje obě zmíněné složky.

 

Péči o pohybový aparát není radno podceňovat. Díky užívání kloubní výživy se můžete vyhnout mnoha nepříjemnostem. Kloubní výživa Alavis pro koně snižuje riziko úrazů a zamezuje rozvoji kloubních onemocnění a vad. Prevence s koňským Alavisem pomáhá prodloužit život a užívat si pohyb bez bolesti. 

Publikováno v: Jak vybrat

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód