+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Jak na psí mlsouny?

1024 Shlédnutí 1 Líbí se

Někteří pejsci jsou v jídle velice vybíraví, a bývá to specialita zejména malých plemen. Můžete jim servírovat to nejlepší, ale oni si nedůvěřivě čichnou k misce a odejdou. Máte doma takového problémového nejedlíka, který nad vším ohrnuje čumáček? Máme pro vás tip, jak krmit mlsné psy a vyzrát nad nimi, abyste neustále nemuseli vymýšlet nové vychytávky, kterými se je budete snažit zaujmout.

Voňavé poloměkké granule Platinum

Krmení psích mlsounů není jednoduché, naštěstí jsme pro vás našli jednoduché řešení! Vyzkoušejte jedinečné granule Platinum, které psy lákají hned za několika důvodů. A my se podíváme na 3 nej:

Struktura:

Platinum jsou jako jedny z mála granulí poloměkké, je to dáno tím, že mají vyšší (18%) vlhkost. Jejich zpracování probíhá sušením při pokojové teplotě. Nevyužívá se běžná extruze, při které teploty dosahují až 200 stupňů, proto také ta vyšší zbytková vlhkost, ale také více živin. Na výrobu 1 kg granulí Platinum je použito 1,27 kg čerstvého masa.

Vůně:

Díky způsobu výroby jsou granule neuvěřitelně voňavé, připravují se tepelnou úpravou masa ve vlastní šťávě a přidávají se brambory nebo rýže, bylinky, ovoce, zelenina a oleje. Každého pejska jejich vůně přiláká k misce.

Chuť:

Skvěle voní a ještě lépe chutnají, granule Platinum jsou opravdovým pohlazením chuťových pohárků vašich čtyřnohých mazlíčků. Obsahují 70 % čerstvého masa a samé další dobroty. Složení krmiva odpovídá přirozené stravě vlků v přírodě.

Platinum Natural

Krmivo Platinum

Granule Platinum jsou baleny v 1,5kg nebo 5kg alu-foliových pytlích, které zajistí čerstvost krmiva a udrží jeho vlhkost i vůni. Platinum si díky šetrnému zpracování zachovává mnoho vitamínů a živin. Jsou vysoce stravitelné a zbytečně nezatěžují orgány, po vašich mazlíčcích budete sbírat i méně hromádek. Hodí se pro alergické psy díky zdravému a přírodnímu složení. Váš pes bude mít zdravou a krásnou kůži i srst.

Vybírat můžete ze 3 příchutí pro dospělé psy, pro štěňata je jeden druh. Poloměkké granule jsou doplněny řadou skvělých konzerv – tetrapacků, které můžete kombinovat se suchým krmivem a udělat jej tak pro mlsouny ještě přitažlivější. K dispozici jsou také zdravé pamlsky, po kterých se hned zapráší.

Granule

>> Platinum Chicken: granule s kuřecím masem

>> Platinum Lamb & Rice: granule s jehněčím masem a rýží

>> Platinum Iberico: granule s kančím masem

>> Platinum Puppy: kuřecí granule pro mlsná štěňátka, které zajistí zdravý vývoj

Platinum je k dispozici i ve výhodných množstevních baleních: 10 kg (2x 5 kg) a 15 kg (3x 5 kg).

Konzervy

>> Platinum Menu Fisch+Chicken 385g: šťavnaté krmivo s rybou a kuřecím masem

>> Platinum Menu Turkey+Salmon 385g: vlhké krmivo s krůtou a lososem

>> Platinum Menu Chicken 385g: tetrapack s kuřecím masíčkem

Vyzkoušejte granule Platinum a uvidíte, že vašemu psímu gurmánovi nepřestanou chutnat po jednom ani pěti pytlech! Navíc můžete střídat jednotlivé příchutě a v případě potřeby sáhnout po tetrapacku. Platinum Natural je krmivo vhodné pro všechny psy, dopřejte i tomu svému chuť přírody přímo v misce.

Publikováno v: Jak vybrat

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód