+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Dobrůtky jménem Let’s Bite

758 Shlédnutí 0 Líbí se

Každý pejsek je jiný, ale jedno mají všichni společné, za voňavý a chutný pamlsek udělají téměř cokoliv. Proto jsou dobrůtky nepostradatelným pomocníkem při výchově a výcviku vašeho chlupáče. Jejich prostřednictvím můžete pejska vhodně motivovat a odměnit.

Psí život je plný rošťáren, her a radosti. Pro spokojené soužití s vaším pejskem je však nutné, aby chlupáč ovládal základní poslušnost a věděl, jak se správně chovat. Důležité je pejska zaměstnat, aby se nenudil, protože pak to při nejmenším odnesou vaše nové boty. Během výcviku zapomeňte na křik a tresty, ale používejte pozitivní motivaci, která je založena na odměňování správného chování a mimo jiné posiluje vztah mezi pejskem a páníčkem. A co budete potřebovat? Připravte si dostatek trpělivosti a hlavně plnou kapsu dobrůtek a můžete jít cvičit!

Vybrat ty nejlepší pamlsky není jednoduché, ale naštěstí jsou tu Brit Let’s Bite! Už žádné přeplněné bříško piškotů, které jsou same obilí, sáhněte po zdravé chutné odměně v podobě masových mlsíků Let’s Bite.

Pamlsky, které splní i nejtajnější psí fantazie

Novinkou na trhu mezi pamlsky jsou inovované Let‘s Bite od českého výrobce krmiv Brit. Jedná se o chutné a voňavé dobrůtky, kterým neodolá žádný psí čumáček. Jejich základem nejsou obiloviny, ale maso, navíc obsahují prospěšné minerální látky a minimum cukru.

Mňaminy Let’s Bite jsou dostupné v různých příchutích, na své si přijde každý pejsek. V Britu mysleli na specifické potřeby našich chlupáčů, a proto z jejich nabídky vyberete pamlsky i pro alergické psy. Máte mazlíčka s citlivým zažíváním? Není problém, Let’s Bite se vyrábějí z kvalitních surovin, a proto jsou lehce stravitelné a nezatěžují trávicí trakt jako jiné pamlsky.

Nové Let’s Bite jsou rozděleny do pěti skupin:

>> Yo Meat! – šťavnaté, voňavé a super chutné masíčko vhodné pro ty největší gurmány

>> Yo Fish! – extra voňavé rybí dobrůtky pro milovníky plodů moře

>> Tidy Teeth!dentální mňamky s bylinkami pro zoubky jako perličky

>> Fun & Reward – zábavná odměna různých tvarů

>> Be Better! – funkční pamlsky určené pro podporu imunity, pro pejsky s nadváhou, pro chlupáče s kloubními problémy a pro krásný a zdravý kožíšek

Recenze na nové Let’s Bite

A jak na nové Let’s Bite reagovali naši ochutnávači? Přesvědčte se sami!

„Lahodný pamlsek, který chutná jak našemu psovi, tak i kočce!“ – Kamila

„Voňavé, chutné a kvalitní, nemám co vytknout!“ – Pavlína

„Náš pejsek by pro ně udělal cokoliv.“ – Ludmila

„Tara umí být i vybíravá, ale Let’s Bite Fillet o’Duck si dá vždycky. Jsou to výborné pamlsky, které usnadňují výcvik a představují hodnotnou odměnu pro psy.“ – Magda

„Vanilce stačí jen vůně těchto dobrot a cvičí jedna báseň. Našimi favority jsou Duck Sticks, u kterých se mi moc líbí možnost snadného rozdělení na menší kousky, což je na výcvik přesně to pravé.“ – Kateřina.

Chcete svému chlupáčovi koupit kvalitní masové pamlsky, které nejsou plné obilovin? Pak je Brit Let’s Bite skvělou volbou! Doporučuje 10 z 10 mlsných pejsků!

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód