+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Testování Brit Care Mini: malí pejsci hodnotí

1652 Shlédnutí 0 Líbí se

Malá plemena psů jsou velmi oblíbená, nepotřebují moc místa, skvěle se hodí do bytu a je možné si je vzít téměř všude s sebou. Jejich maličkost však přináší speciální nároky na péči, ale hlavně na výživu.

Malý pejsek má mnohem rychlejší metabolismus a spotřebuje také více energie. Najít pro naše malé, velké lásky to správné krmení není vůbec jednoduché, a proto Brit vyvinul novou řadu Mini, která je určená právě pro malá plemena. My jsme našli tři testerky, jejichž mazlíčci krmivo vyzkoušeli a vy se můžete podívat, jak to dopadlo.

Mlsoun Tobík

Prvním testerem se stal mlsný Toby, kterému panička vybrala Brit Care Mini Lamb & Rice.

"Měli jsme možnost vyzkoušet granule Brit Care Dog Mini Grain Free Adult Lamb. Mají v sobě velký podíl jehněčího masa, které má Tobík rád. Super taky je, že jsou to malé granulky a i když je Toby faaakt hodně vybíravý tak s nimi neměl nejmenší problém. Musím říct, že mě výsledek opravdu mile překvapil. Tobík po nich měl krásně lesklou srst, chutnaly mu, byl bez zažívacích potíží a neměl po nich žádné průjmy. Myslím si, že na tuhle cenu jsou to suprové granule, které dostačují i aktivnímu psovi. Takže tyto granule moc doporučuji."

–Karolina K.–

Brit Care Mini

Šikulka Eallyn s citlivým bříškem

Fenečka Eallyn pravidelně trénuje a potřebuje kvalitní krmivo. Při změně krmiva se u ní občas objeví zažívací problémy, a tak jí panička vybrala Brit Care Mini Sensitive s jelením masem.

"Na otestování nám přišly granulky pro citlivé psy, které jsem vybrala hlavně kvůli menším problémům se zažívám při změně krmiva, které moje fenka Eallyn mívá. Došel nám 7kilový pytel a k němu ještě další tři vzorečky granulek, které jsem hned využila jako pamlsky na výcvik a na výstavy.

Už po otevření pytle mě omámila úžasná vůně, a to mi normálně granulky spíše smrdí. Po nějakém tom týdnu, co jsem začala krmila těmito granulemi, měla Eallyn tolik energie jako už dlouho ne, což bylo pro mě opravdu velice příjemným překvapením. Dávka, kterou jí dávám za den, je 60 g, což je úžasné a Eallyn není ani po tak malé dávce vůbec hladová.

Hodně velkým překvapením pro měl byl velký obsah masa, a také obsah jiných, pro mě dost neobvyklých složek, jako jsou například borůvky a sušená jablka. Na závěr bych chtěla říct ze po zhruba 2 měsících krmení těmito granulemi má Eallyn spoustu energie, krásnou srst a i její zažívání je na tom velmi dobře. Až dokrmíme pytel, plánuji objednat další balení."

–Natálie Š.–

Sportovec Jerry

Jerry je aktivní pejsek, který potřebuje dostatek energie na svoje blbnutí a hlavně, aby se mohl se svou paničkou věnovat výcviku. Tato dvojka si objednala Brit Care Mini Lamb & Rice.

"Na nové granule od Britu se Jerry zprvu díval překvapeně, přeci jen, něco nového v misce je změna a Jerry měl nejspíš pocit, že jsou to nové odměny, u těch ví, že je brát nesmí. Po pobídnutí mu ale hned zavoněly a pustil se do nich, jakoby měl opravdu místo krmení odměny. Jerry je jack russell teriér, je to tedy dost malý pes, ale granulky Brit Care Mini jsou na něj, řekla bych, až příliš malé, první dny měl s jejich velikostí problém, neustále je vdechoval, ale postupně si zvykl, že nemůže tak hltat.

Jerryho krmná dávka byla dle tabulky ca 75 g/den. Balení o váze 7 kg Jerrymu vydrželo na víc než 2 měsíce a granule jsme používali i jako odměny. Granule jsou v pevném obalu s opětovným uzavíráním typu suchý zip, díky kterému nám krmení vydrželo celé 2 měsíce voňavé a čerstvé.

Objektivně ale mohu říct, že na granulích od Britu Jerry prospívá, stále má pěknou kvalitní srst, neobjevily se žádné náznaky toho, že by mu krmení nesedlo. Naopak, podle Jerryho aktivity a energie je vidět, že má co potřebuje a za to jsem ráda, protože Jerry je velice aktivní pes, téměř raketa, a tím nemyslím jen, že by pořád sportoval, takže potřebuje pevné kosti a hlavně svalstvo, ale, že je nezastavitelný i v běžném životě a na to potřebuje hromadu energie. Navíc mu granule moc chutnají a na krmení se ohromně těší.“

–Aneta M.–

Závěrečné hodnocení

Všechny naše testerky byly s granulemi Brit Care Mini velmi spokojeny. Jejich mazlíčci na nich prospívali a hlavně měli dostatek energie. Neobjevily se žádné zažívací problémy a granulky navíc velmi chutnaly. Pro malé pejsky tedy rozhodně doporučujeme.

Více o granulích Brit Care mini se dočtete zde.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód