+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Recenze DentOn: zubní péče pro psy i kočky

176 Shlédnutí 0 Líbí se

Péče o zuby našich mazlíčků je důležitá. Ale jak na to? Existuje mnoho produktů, které vám s tím pomohou. Jedním z nich je DentOn, přírodní prášek z mořské řasy Ascophyllum nodosum, který účinně redukuje zubní plak a kámen u psů a koček a zároveň snižuje zápach z tlamy. Podporuje ústní zdraví vašich mazlíčků bez umělých látek. Jednoduše se přimíchá do stravy. 

Jaké jsou výhody přípravku DentOn?

Efektivní redukce zubního plaku a kamene: DentOn obsahuje mořskou řasu Ascophyllum nodosum, která účinně snižuje tvorbu zubního plaku a kamene, podporující tak zdraví zubů a dásní u psů a koček.

Odstranění zápachu z tlamy: Kromě boje proti zubním problémům DentOn také účinně eliminuje nepříjemný zápach z tlamy vašich mazlíčků.

Přírodní složení: DentOn je vyroben pouze z prášku z mořské řasy a neobsahuje žádné umělé látky, což zajišťuje bezpečné a šetrné použití pro vaše domácí miláčky.

Zlepšení ústní hygieny: Díky svému působení v trávicím traktu DentOn aktivně podporuje ústní hygienu.

Snížení rizika zubních problémů: Pravidelné používání DentOnu pomáhá chránit zuby a dásně vašich mazlíčků, což může vést k celkovému zlepšení jejich zdraví a pohody.

A jak zubní péče pro psy i kočky DentOn účinkuje v praxi? Testerka Marťa pro vás sepsala svoje zkušenosti.

Denton pro péči o chrup

Recenze přípravku DentOn

Marťa se s chutí chopila příležitosti vyzkoušet se svou smečkou přípravek DentOn. Zaujalo ji, že přispívá k redukci zubního kamene a rozrušuje ten stávající, který by měl být snadno odstranitelný. Maťu potěšilo, že součástí balení byla odměrka, která ji usnadnila dávkování.

Co naši testerku překvapilo jako první, byla chutnost výrobku. Vždy z misek zmizel společně s kapsičkou a všem strávníkům chutnal. Nejmladší člen smečky, 8 měsíční fenka Kaki byla dokonce schopna žrát prášek samotný. 

Nejvíce ale testerku zajímal účinek u kocoura Montgomeryho (4 roky) a psa Chira, kterému jsou necelé tři roky. 

DENTON RECENZE

U tohoto přípravku opravdu doporučuji držet se dávkování a nešetřit. Chiro byl s dávkováním na hraně a my zpočátku dávali nižší dávku. Výsledek po měsíci nebyl patrný a tak jsme podle instrukcí na obalu dávku zvýšili. Poté už byl výsledek znatelný. Plak se sice na zubech v jisté míře stále tvoří, ale je jednodušší ho odstranit čištěním. Za sebe můžu přípravek doporučit, jako vhodný doplněk v péči o chrup mazlíčků. Ale rozhodně bych doplnila i o občasné čištění kartáčkem.” sděluje Marťa svou zkušenost. 

DENTON RECENZE

Chcete i vy vyzkoušet tento přírodní přípravek? Mrkněte ZDE a vyberte si! Další přípravky pečující o zuby najdete TADY.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód