+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Recenze Aptus Apto-Flex Chew

3921 Shlédnutí 17 Líbí se

Kloubní výživa pro kočky i psy ve formě chutných pamlsků? Ano! Přesně takové jsou žvýkací tablety Apto-Flex chew, které spojují šestisložkovou kloubní výživu s chutným pamlskem. 

Co je to kloubní výživa a proč vybrat Aptus Apto-Flex chew?

Kloubní výživa je doplněk stravy, který pomáhá udržovat pohybový aparát vašeho psa v dobré kondici. Jak sám název napovídá, výživové doplňky, které jsou označovány termínem kloubní výživa, se starají především o kvalitní vyživení kloubů. Extra péče o klouby je důležitá nejen ve stáří a při sportu, ale také u dospělých psů plemen se zvýšenými předpoklady ke kloubním obtížím, po úrazech, operacích a u štěňat a mladých rostoucích psů všech velikostí i plemen.

Kloubní výživa Aptus Apto-Flex chew v chutných žvýkacích tabletách obsahuje 6 účinných látek, které jsou navíc díky použité technologii MYTHO CONDRO mnohem lépe vstřebatelné. Díky této technologii se kloubní výživa rychleji dostane tam, kam má – tedy do kloubů vašeho mazlíčka – a díky tomu začne také výrazně rychleji účinkovat.  

5 důvodů, proč svému psovi dopřát Apto-Flex chew

  • První kloubní výživa od Aptusu ve formě pamlsku s játrovou příchutí.

  • Mnohem rychlejší vstřebatelnost účinných látek a díky tomu rychleji pozorovatelný účinek na zlepšení pohybu a flexibilitu kloubů.

  • Dvě velikosti tabletek:
    → pro malé psy s váhou do 10 kg Apto-Flex chew 40 tablet
    → pro střední a velké psy Apto-Flex chew 50 tablet

  • Synergický efekt 6 složek s chondroprotektivním účinkem.

  • Jeden z mála veterinárních přípravků, který lze podávat dlouhodobě a není nutné jej po několika týdnech vysazovat (díky vysoké chutnosti a možnosti dlouhodobého podávání je Aptus Apto-Flex chew vhodný i pro psy s chronickými obtížemi jako je artróza, artritida, dysplazie, luxace a další negativní trvalé změny na kloubech).

Apto flex

Recenze kloubní výživy Aptus Apto-Flex chew od testera Ziggyho

Ziggy je kříženec středního plemene, který byl svojí paničkou adoptován z útulku. Už v útulku a pak i u nové paničky měl Ziggy problémy s pohybem – kulhal, špatně se mu chodilo ze schodů a pokud delší dobu ležel, měl problémy vstát a vždy mu nějaký čas trvalo, než se rozhýbal. 

Ziggyho potíže přetrvávaly několik týdnů a tak s ním nová majitelka navštívila veterinárního lékaře. Veterinární lékař nenašel žádnou vadu na kloubech a vyloučil i běžná kloubní onemocnění. Ziggyho problémy s klouby byly pravděpodobně způsobeny vnějšími faktory jako byl chlad v kotci nebo nevhodné zacházení a nedostatečná výživa u původního majitele. Ziggyho majitelka vyzkoušela na radu veterináře několik různých přípravků na klouby, ale Ziggy měl vždy problém s chutností a doporučené doplňky stravy odmítal. 

Když majitelka objevila Aptus Apto-Flex chew ve formě chutných tabletek, zajásala – konečně našla kloubní výživu, která Ziggymu chutná a není tak třeba mu ji maskovat do jídla nebo dokonce cpát násilím do krku. 

Po nasazení Aptus Apto-flex chew se u Ziggyho dostavilo viditelné zlepšení pohyblivosti již po 10 dnech! U jiných značek se viditelný efekt buď nestihl dostavit, protože to panička s podáváním vzdala kvůli špatné chutnosti nebo u těch práškových, co šli přimíchat do krmiva, se efekt dostavil až za několik týdnů, ale bohužel bylo nutné tyto sypké preparáty dle návodu po 12 týdnech užívání vysadit a znovu začít až za nějaký čas, a to se Ziggyho obtíže vždy znovu vrátily. Aptus Apto-Flex chew takové omezení nemá, je tedy možné jej podávat dlouhodobě každý den a to jak u akutních, tak u chronických obtíží. Díky tomu, že Ziggymu Apto-Flex zachutnal, může bez zábran užívat tuto kloubní výživu dlouhodobě a díky tomu se mu bolesti, ani jiné problémy s klouby vracet nebudou.

Pár slov na závěr

Kloubní výživa je důležitým prvkem pro zdravý pohybový aparát našich chlupatých parťáků. Nezapomeňte ji tedy doplňovat v různých životních etapách mazlíčků, ať už v období růstu, při aktivním sportu anebo v podzimu života. :-) 

Šestisložková kloubní výživa úhledně zabalena do funkčního pamlsku se zvýšenou chutností, takový je Aptus Apto-Flex chew. Neváhejte produkt vyzkoušet, určitě budete překvapeni jeho výhodami a především výsledkem, který uvidíte na svém nejlepším příteli.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód