+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Nové pochoutky pro kočky Inaba Churu

3944 Shlédnutí 8 Líbí se

Kočky jsou velké gurmánky a tak najít pro ně ty pravé pamlsky bývá někdy oříšek. My vám ho ale pomůžeme rozlousknout! Objevili jsme pochoutky, které jsou zdravé, mají 100% přírodní složení a jsou plné kvalitního masa.

 

Inaba Churu masové pamlsky pro kočky s neodolatelnou chutí

 

V dalekém Japonsku jsou pamlsky Inaba Churu naprostým bestsellerem již řadu let. Mánii u mlsných koček způsobily i v USA a v roce 2021 konečně přišly i na starý kontinent – tedy k nám do Evropy.

Čím jsou tyto pamlsky výjimečné? Zdraví prospěšným složením a extra vysokou chutností!

Inaba Churu mají dvě základní receptury – první je postavená na mase z divokých tuňáků a druhá na mase z volně chovaných farmářských kuřat. Tyto základní receptury jsou dále obohacovány o další doplňky jako je maso z lososa, mořské hřebenatky nebo kraba. Zpracované maso je vždy v nejvyšší potravinářské kvalitě (tj. maso určené pro lidskou spotřebu).

Všechny druhy pochoutek Inaba Churu pro kočky jsou bez umělých konzervantů, bez chemických aromat, bez dochucovadel, bez soli, bez obilovin a bez barviv. Prostě žádné umělotiny a jiné nechutnosti v těchto pochoutkách nenajdete.

Pamlsky jsou určeny pro kočičky všech věkových kategorií a jsou ideální odměnou i pro kočky se specifickými nároky na výživu – například kočky kastrované, kočky se sklony k tloustnutí či starší kočičky.

 

Varianty pochoutek Inaba Churu pro kočky

 

Churu Purée tekuté pamlsky pro kočky

Unikátní lízací pamlsek Churu Pureé masový krém. Pureé nebo chcete-li masové mini kapsičky můžete vaší kočičce nabídnout rovnou z obalu nebo použít jako topping na granule.

Tato extra chutná mňamka je složena především z vysoce kvalitního masa v různých kombinacích. Churu Pureé jsou 100% grain free. Díky tomu jsou vysoce chutné a věřte nám, že oslní i tu nejmlsnější kočičí gurmánku.

Vysoký podíl vody v pochoutce Churu Pureé navíc pomáhá zvyšovat příjem vody z potravy, což je u koček více než žádoucí. Pamlsek má navíc nízký obsah kalorií a nenaruší ani případnou dietu, díky tomu jej můžete podávat bez výčitek pravidelně.

Náš tip: Churu Pureé je ideální náplní do lízací podložky pro kočky! Novou interaktivní hračku doporučujeme vyzkoušet nejen pro zábavu, ale také z praktických důvodů – například při česání vaší kočky, stříhání drápků nebo čištění uší.

 

Churu Pops kočičí lízátka

První masová lízátka pro kočky! Šťavnaté, měkké a extra lahodné masové lízací pochoutky bez obilovin. Zaručujeme, že Churu Pops bude bavit vás i vaši kočku, protože díky lízátkům objevíte zcela nový způsob interaktivního odměňování vaší vrnící kamarádky.

Náš tip: Kočičí lízátka nemusí sloužit jen pro hravé odměňování! Podobně jako lízací podložka se mohou stát praktickým pomocníkem u česání či stříhání drápků.

 

Churu Bites plněné masové kousky pro kočky

Kuřecí kousky plněné masovým pyré – to jsou oblíbené  „bonbonky pro kočky Churu Bites. Měkoučké polštářky z kuřecího masa plněné třemi různými krémy – lososovým, tuňákovým nebo kuřecím. Churu Bites jsou bez obilovin a stejně jako Pureé a Pops jsou vhodné pro kočky všech věkových kategorií.

Náš tip: Tyto lahodné měkké mini rolky s krémem uvnitř jsou ideální nejen jako běžná pochoutka, ale také jako skvělý pomocník v momentě kdy potřebujete podat kočičce odčervovací nebo jinou tabletu. Tabletku jednoduše vtlačíte dovnitř rolky a ukryjete do voňavé náplně.

Churu Grilled Fillet kočičí masová pochoutka

100% masový steak z kuřecího masa naložený ve vlastní šťávě. Grilované křehké maso z farmářských kuřat ve formě pravého steaku slouží jako odměna nebo vydatná masová příloha k běžné krmné dávce. Dopřejte své kočce opravdu gurmánský zážitek s touto zdravou 100% masovou pochoutkou!

 

Churu Vet Diet & Vet Nourish veterinární pamlsek pro kočky

Veterinární pochoutky s extra přídavkem taurinu pro kočky ve dvou variantách – Diet s nízkým obsahem kalorií a Nourish pro zvýšení chuti k jídlu a pohotovostní doplnění tekutin.

Masové pyré z divokého tuňáka a kuřecího masa z farmářského chovu pro extra výživu vaší kočky v rekonvalescenci. Churu Vet jsou ideální pochoutky pro kočky po operacích, v období nemoci, po porodu a při laktaci. Doporučujeme je podávat také starším kočkám a kočkám, které málo pijí a potřebují zvýšit příjem tekutin.

 

4 TOP výhody pochoutek Inaba Churu pro kočky

 

+      Jsou dostupné v mnoha masových variantách a obsahují pouze maso té nejvyšší kvality – díky tomu jsou pamlsky Churu neodolatelně chutné!

+      Neobsahují žádné obiloviny ani lepek, neobsahují sůl ani žádná dochucovadla.

+      Mají vysoký obsah vody a díky tomu skvěle doplní tekutiny kočičkám, které málo pijí.

+      Mají nízký obsah kalorií a díky tomu jsou vhodné i pro starší kočky, kastrované kočky i kočky, které mají tendence k nežádoucímu přibírání na váze

Pochoutky Inaba Churu jsou prostě famózní – kvalitní suroviny, žádné obiloviny ani umělotiny, široký výběr, skvělá chutnost. To jsou hlavní výhody těchto kočičích pamlsků.

Pozitiva mluví za vše a my tyto gurmánské pochoutky můžeme doporučit všem mlsným kočičkám.

 

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód