+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Nové funkční pamlsky od Britu

1359 Shlédnutí 1 Líbí se

Všichni své chlupáče rádi rozmazlujeme a dopřáváme jim plno dobrůtek a skvělou péči. Mazlíčci milují pamlsky a často pro ně udělají, co páníčkovi na očích vidí, jak ale vybrat správné mňamky, které nebudou plné nezdravých surovin? Rádi bychom vám představili žhavou novinku od Britu, a to funkční pamlsky pro psy, s nimi rozhodně nešlápnete vedle.

A čím se pamlsky mohou pochlubit? Všechny příchutě jsou bez obilovin a brambor. Naopak obsahují fukční látky, díky kterým prospívají zdraví, nejen že skvěle chutnají, ale navíc mají další benefity. Brit Care Functional Snack mimo jiné obsahují:

>> extrakt z cukrového melounu, který chrání proti volným radikálům,

>> fulvinové kyseliny, jež podporují funkci střevní mikroflóry a imunitního systému,

>> prebiotika, ty opět napomáhají střevní mikroflóře,

>> dýni, která je zdrojem vlákniny,

>> kolagen, jež je základem pojivových tkání a napomáhá k regeneraci pohybového aparátu.

Díky svému složení se funkční pamlsky Brit hodí i pro alergické a citlivé psy, vyberte jim dobrůtku podle funkce, kterou potřebujete, nebo jen tak podle příchuti, která vás zaujala. Vybírat můžete hned z 10 druhů.

>> Brit Care Dog Functional Snack Antistress Shrimps 150g: s krevetami a konopím proti stresu

>> Brit Care Dog Functional Snack Recovery Herring 150g: se sleděm a rakytníkem na regeneraci

>> Brit Care Dog Functional Snack Mineral Ham Puppies 150g: se šunkou a kelpou pro štěňata

>> Brit Care Dog Functional Snack Light Rabbit 150g: s králíkem, papájou a psyliem pro obézní pejsky

>> Brit Care Dog Functional Snack Mobility Squid 150g: s olihní, ananasem a chondroprotektivy, pečuje o pohybový aparát

>> Brit Care Dog Functional Snack Dental Venison 150g: s jelenem, rozmarýnem, kelpou a šalvějem pro zdravé zuby

>> Brit Care Dog Functional Snack Skin&Coat Krill 150g: s krilem a kokosem pro krásnou srst

>> Brit Care Dog Functional Snack Endurance Lamb 150g: s jehněčím, banánem, kolagenem a taurinem pro aktivní psy

>> Brit Care Dog Functional Snack Immunity Insect 150g: s hmyzem, zázvorem a kvasnicemi na podporu imunity

>> Brit Care Dog Functional Snack Antiparasit Salmon 150g: s lososem, heřmánkem, madvědím česnekem a dalšími bylinkami proti parazitům

Brit Care Functional Snack

A protože víme, že je důležité všechny novinky otestovat, tak jsme pamlsky poslali vybraným recenzentům a jejich psím ochutnavačům. Jak to dopadlo? To se můžete podívat v recenzích níže.

Borderák Merlin

Měli jsme možnost si vybrat tři druhy pamlsků. Nebylo to vůbec jednoduché, protože druhů existuje deset. Po dlouhém přemýšlení, čtení složení a funkcí jsem nakonec vybrala Brit Care Dog Functional Snack Recovery Herring, Dental Venision a Antiparasitic Salmon.

Oceňuji značku bez lepku a brambor tzv. Grain – Free, která je umístěná na přední straně obalu pamlsků. Je super, že pamlsky nejsou tvrdé, ale poloměkké. Dají se perfektně lámat. Těší mě, že mají velký obsah masa a podíl funkčních prvků, které z nich dělají skvělý doplněk stravy. Také mě překvapila nemastnost pamlsků. Je to příjemná změna.

Je až neuvěřitelné, jak krásně pamlsky voní. Antiparasitic s příchutí lososa a heřmánku vůbec nezapáchají po rybě, ale příjemně voní po heřmánku. Stejně tak Dental s příchutí jelena a rozmarýnu, ty voní tak krásně, že se po nich Merlínek mohl utlouct. Měla jsem co dělat, abych také neochutnala.

Z mé strany není co vytknout a Merlin? Tomu tekly sliny u všech tří druhů. Firmě Pethome patří naše velké díky za příležitost otestovat tyto pamlsky. A hlavně za to, že i přes komplikace s Českou poštou firma Pethome.cz ochotně poslala pamlsky znovu. Vím jistě, že Merlin nejedl Brit Care Dog Functional Snack naposledy, protože to by mi určitě neodpustil. Rádi vyzkoušíme i jiné druhy.

–Katka N.–

Brit Care Functional Snack

Testerská smečka

Ta moje parta se zase dostala k tomu dělat pokusné psy. Už jste určitě registrovali, že vyšla nová řada pamlsků od Brit v řadě Functional. Z deseti druhů jsem měla tu možnost vyzkoušet 7 a byla jsem nadšená a myslím, že nejen já, ale také moji psi, i další, s kterými jsme se podělili.

První, co mě zaujalo, bylo složení, každý pamlsek má jinou funkci a obsahuje jiné ingredience. Super je velikost, pro střední a větší plemena ideální, ale dají se i skvěle lámat, takže je můžete zmenšit a podělit i malé pejsky a nebo více psů, jelikož vám u toho chtějí sežrat prsty. Po otevření každého pytlíku jsem to musela řádně očuchat, to byla totiž vůně. Pamlsky tak suprově voněly, až jsem neodolala a do některých jsem kousla, vlastně do všech, přiznávám se.

Ani jeden druh moji psi neodmítli a s chutí pamlsky snědli. Kdo by chtěl vyzkoušet něco "exotického", sáhněte po některých pamlscích z této řady, jehněčí s banánem, pamlsky s hmyzem a nebo třeba kril s kokosem či voňavý ananas, no prostě dobroty. Určitě u mě v pamlskovníku nebyly naposledy a na výlety jsou taky super.

–Katka. S.–

Brit Care Functional Snack nabízí 10 různých příchutí, ze kterých si vybere každý pejsek. K dispozici jsou i více exotické, které se jen tak nevidí. Tak co, už jste nové pamlsky taky vyzkoušeli? Podělte se s námi do komentářů o to, jak vašim psím kamarádům chutnaly a napište, jakou příchuť má váš chlupáč nejraději.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód