+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Jak dopadlo testování konzerv Brit?

2146 Shlédnutí 1 Líbí se

Máte doma mlsného pejska, kterému granule moc nevoní a potřebujete mu občas přilepšit konzervami? Vybírat můžete z opravdu širokého sortimentu, a proto jsme se rozhodli nechat otestovat nové konzervy Brit Paté & Meat a Brit Mono Protein. Jak byli testerky a hlavně jejich chlupáči spokojeni, to se můžete sami podívat.

Každá z testerek od nás obdržela 6 konzerv podle vlastního výběru, takže si pejsci mohli pochutnat na tom, co mají nejraději. Všichni testeři ochutnávali ještě s dalšími psími kamarády, takže zastoupeni byli mlsouni, sportovci, malí i velcí, dospělí i štěňátko.

Kavalír Buddy

„Konzervy jsou hodně veliké a u menších psů je nevýhoda, co se týče opětovného zavírání. Obecně si dokážu představit lepší otevírání i zavírání. Složení je více než výborné, co mi ovšem chybělo u konzerv s výskytem ryb, byly mastné kyseliny omega3 a omega6. Konzervy v sobě mají hodně masa – v králičím proteinu 76 % králíka, 23 % králičího vývaru a 1 % minerálů, pro mě ideální i pro psí sportovce.

Psům moc chutnalo, opravdu jsou vhodné také pro psy i s citlivým zažíváním. Složením je podle mě opravdu lepší Mono Protein, a proto u nás vyhrává. A za nás tedy nejlepší příchuť Mono Protein s krůtou a sladkými bramborami. Řadíme je mezi nejlepší konzervy, které se nám zatím dostali do pacek!

A na celou recenzi paničky Budyho se můžete podívat tady.

-Lucie S.-

king.jpg

Kříženec Azu a jeho kamarád šiperka

„Na testování jsme si vybrali 6 druhů (Salmon,Turkey, Lamb, Rabbit, Lamb & Rice a Turkey & Sweet Potato).

Maso je velmi voňavé a psi hned po otevření konzervy zpozorní. Asi jim voní i přes uzavření a snaží se dostat dovnitř. Maso v konzervě je skvěle uchováno, a to i přes pokojovou teplotu, která tomu vůbec neuškodila. Psi si na těchto konzervách velmi pochutnali. Vyzkoušela jsem konzervy mezi tři psi – dva křížence a malého šiperku.

Šiperka je velmi rozmlsaný, a tak mu tedy nesedí všechno a velmi si vybírá. Když jsem mu ukázala konzervu nijak o ní nejevil zájem. Po otevření konzervy už začal vnímat co se děje. Když jsem mu dala misku s masem z konzervy hned se do ní pustil. Aby měl čistou misku tak rychle, to jsem u něj ještě neviděla. Opravdu mu konzerva hned zachutnala a mohl se po ní utlouct. Za mě i mé 3 testery dávám 10 bodů z 10. Moc jim chutnalo a určitě je koupím znovu.

Co se týče dovozu. Velmi mě překvapila rychlost dodání balíčku i pečlivost zabalení konzerv, opravdu si se vším dávají práci.“

-Veronika L.-

azi.jpg

Německý špic Beri a její kamarád Ati

„Před nějakou dobou nám zaslal internetový obchod konzervy na testování. S Beri jsme vyzkoušeli pět a jednu jsme přenechali psímu kamarádovi Atimu.

Krátké shrnutí:

>> Konzervy jsou opravdu kvalitní.

>> Všechny příchutě chutnaly div nesežrala i misku.

>> Nemám co vytknout.

A recenze od kamaráda Atiho:

Konzerva Brit Mono protein Beef and Rice mě velmi překvapila, hlavně se hodí pro psy, kteří trpí alergií na kuřecí nebo krutí maso. Také pro psy ve vývinu což je zrovna moje 8 měsíční stěně Catahouly. I když konzervami denně nekrmím, tak je to skvělá volba na dovolené. Vím přesně, co pes sežere, díky složení na zadní straně a nemusím se tahat s granulemi či syrovým masem na BARF a řešit mrazák. Konzerva je pro psy velmi chutná, zmizela z misky během par sekund.“

-Eva M.-

nemecky-spic.jpg

Testerky byly s konzervami velmi spokojeny, vybírat můžete z 9 receptur z řady Paté & Meat a z 8 příchutí řady Mono Protein. Paté je nyní nově k dispozici také ve větších 800g baleních, což jistě ocení páníčci větších psů. Na své si přijde opravdu každý pejsek, ať je to milovník ryb nebo krůtího masíčka. Objednejte konzervy a přesvědčte se o jejich kvalitě sami.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód