+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Calibra Superpremium New pro psy a kočky

1697 Shlédnutí 1 Líbí se

Pod značkou Calibra si jistě každý hned představí kvalitní krmivo pro psy i kočky s dlouholetou tradicí.

Český výrobce, který používá světové technologie a všechny receptury si nechává vyvíjet veterinárními lékaři, je jednou z nejoblíbenějších značek českých pejskařů. Pojďte se s námi blíže mrknout na novinku – Low Grain a Grain Free receptury s hypoalergenním složením a skvělou chutí.

Nová Calibra Superpremium to jsou 100% kompletní krmiva pro psy i kočky. Hypoalergenní, lehce stravitelná a chutná. Hlavním zdrojem bílkovin je vždy maso – kuřecí, kachní, lososí, krůtí nebo jehněčí. A v žádné receptuře Calibra Superpremium nenaleznete kukuřici, pšenici ani sóju.

Každé balení lahodných granulek navíc obsahuje prospěšné přírodní doplňky – mořské řasy, byliny a ovoce, prebiotika podporující střevní mikroflóru, extrakt z juky, chondroprotektivní látky vyživující klouby a další látky pozitivně ovlivňující zdraví vašich mazlíčků.

 

Nová krmiva Calibra pro psy i kočky - tradiční a přesto trendy!

Superprémiová Calibra nabízí tři řady receptur, které jsou podřízeny potřebám psů a koček:

  • >> Life granule s nízkým obsahem obilovin pro každé životní stádium vašeho domácího mazlíčka.
  • >> Expert Nutrition superprémiové granule pro mazlíčky se speciálními požadavky na výživu. 
  • >> Verve Grain Free extra chutná krmiva s čerstvým masem.  

Kromě složení má Calibra i nový vymakanější vzhled a technologii balení. Každou ze tří nových řad rozpoznáte na první pohled. A navíc je součástí obalu ucho pro snadnou manipulaci a nechybí ani zip, díky kterému můžete již otevřené krmivo pohodlně uzavřít a uchová si tak svou vůni i chuť.

 

Nová Calibra Superpremium pro psy

Všechny inovované receptury Calibra pro psy obsahují zvýšený obsah kvalitního masa. A z nových masových druhů si jistě vyberou i ti největší psí gurmáni! Calibra Superpremium pro psy je nově s masíčkem kuřecím, jehněčím, lososem nebo kachnou

 

Calibra Dog Life   

Nově rozšířená řada Low Grain hypoalergenního krmiva s kuřecím nebo jehněčím masem. Granule vhodné pro štěňata, dospělé psy i seniory. Receptury jsou rozdělené nejen podle věku, ale také podle velikosti pejska na malá, střední a velká plemena psů. Granule Calibra Life pro psy jsou hypoalergenní stejně jako původní řada známá pod názvem Calibra HA. 

Název Life byl zvolen z prostého důvodu – jednotlivé receptury jsou navrženy tak, aby s vaším psím parťákem prošly celý jeho život. 

 

Granule Calibra Life pro psy

Jednou z mnoha předností granulí Calibra Life je nízký obsah obilovin a celkově vylepšené složením oproti původní řadě. Granule Calibra Life jsou monoproteinové, což znamená, že v každé receptuře je pouze jeden druh masa. Až 80 % proteinu je živočišného původu a je to také jeden z důvodů, proč jsou granule řazeny mezi hypoalergenní krmiva. 

Z obilovin obsahují granule pouze rýži a díky tomu je krmivo vhodné pro psy s citlivým zažíváním i psí alergiky. Dalším velkým bonusem je, že granule jsou bezlepkové a samozřejmě bez pšenice a bez sóji. 

V granulkách Calibra Life najdete balancovaný poměr vitamínů, minerálů a jedinečné funkční prvky pro zdraví vašeho mazlíčka: 

  • Kloubní výživa pro velká plemena a aktivní psy.

  • Prebiotika, probiotika, bylinky a kvasnice, které pomáhají udržovat v dobrém stavu trávicí trakt, a tím pádem i pomáhají udržovat v pořádku imunitu vašeho psa. 

  • Lososový olej bohatý na omega 3 nenasycené mastné kyseliny, který prospívá ke zdravé pokožce a kvalitní a lesklé srsti. 

Náš tip: Nová řada Calibra Life nabízí i krmivo pro štěňátka, která přecházejí z mateřského mléka na granule – tzv. Starter recepturu. Přechod z mléka na granule bývá pro mnoho štěňat problémovým obdobím a právě díky speciálnímu krmivu Calibra Starter se vám podaří tento přechod citlivě vyřešit bez průjmů a zažívacích obtíží. 

 

Calibra Dog Expert Nutrition (EN)

Expertní výživa vyvinutá veterináři, která přirozeně řeší specifické zdravotní požadavky na krmnou dávku vašeho pejska. 

Calibra EN (Expert Nutrition) jsou superprémiové granule pro psy se specifickými potřebami. Všechny receptury této inovované řady jsou monoproteinové a také nově obsahují funkční aditivum, konkrétně kyselinu fulovovou. Ta působí protizánětlivě, má antioxidační a detoxikační účinky a také je perfektní pro dobré trávení. Dalším velkým plusem je větší množství masa oproti předchozí řadě.

 

3 bestsellery z řady granulí Calibra EN pro psy:

  1. Calibra Sensitive Salmon hypoalergenní granule s lososem jsou perfektní volbou pro psy trpící kožními potížemi, alergiemi, lupy nebo nekvalitní srstí. 

  1. Calibra EN Mobility speciální krmivo obohacené o pořádnou porci kloubní výživy. Calibra Mobility je ideální volbou pro psy s dysplazií, starší psi, psi s velkou fyzickou zátěží, plemena s predispozicí ke kloubním potížím a další chlupáče s pohybovými obtížemi. 

  1. Calibra EN Light granule určené pro psy s nadváhou nebo se sklony k obezitě (např. kastrovaní psi, psi kteří mají problémy s pohybem atd.). Tyto nízkokalorické dietní granule s kuřecím a rýží pomohou vašemu psovi zhubnout a udržet si ideální váhu.

 

Calibra Dog Verve

Zcela nové a jedinečné receptury bez obilovin pro extra mlsné a náročné psy. Jednoduše 0 % obilovin, 100 % chuti a maximální obsah čerstvého, křehkého a voňavého masíčka.

Calibra Verve bezobilné superprémiové granule a konzervy vynikají vysokým obsahem čerstvého kvalitního masa, které je i hlavním zdrojem bílkovin. Čerstvé maso dodává krmivu velice atraktivní chuť a v kombinaci s tím, že Calibra Verve neobsahuje obiloviny, jsou granule i konzervy extra chutné a velmi dobře stravitelné. 

Receptury Calibra Verve obsahují unikátní kombinaci funkčních doplňků, například dýni, hrášek, jablka, kloubní výživu, lososový olej, prebiotika nebo Yuccu schidigera – přírodní prvky dodají vlákninu, vitamíny, antioxidanty, chondroprotektiva a omega 3 nenasycené mastné kyseliny. 

V každé porci krmiva Calibra Verve je pořádná porce čerstvého masa a psí gurmáni mají na výběr z mnoha receptur! Kuřecí, jehněčí, hovězí, vepřové, kachní, krůtí, lososa, sledě, zvěřiny i divočáka. Toto pestré menu jistě nadchne i ty největší mlsouny!

 

Calibra Superpremiová krmiva pro kočky

V Calibře moc dobře vědí, že kočka je výhradní masožravec a tak jsou všechny nové kočičí receptury vyvinuty přesně pro mlsné jazýčky malých šelmiček. Kuřecí, krůtí, kachní a lososí maso ve zvýšeném obsahu nadchne v křupavých granulkách vaše chlupaté gurmánky. Každá receptura je navíc doplněna o vlákninu, která příznivě působí proti tvorbě trichobezoárů.

 

Calibra Cat Verve

Při představování nových krmiv české značky Calibra nesmíme zapomenout ani na kočičky

Kočka je šelma, která miluje volnost a zároveň se milostivě snížila k člověku, kterému dovolila se o ní starat. Pro její veličenstvo je třeba vybírat krmivo, které jí bude chutnat a zároveň bude prospěšné pro její zdraví. Láska, která prochází i žaludkem jistě přesvědčí i vaši kočičí excelenci, že udělala dobře, když se rozhodla být po vašem boku. 

 

0 % obilovin a čerstvé maso – to je 100 % chuti v nové Calibra Verve pro kočky

Kočka je od přírody masožravec, a tak granule Calibra Verve pro kočky s vysokým obsahem čerstvého masa a bez obilovin jsou pro vaši domácí šelmičku tou nejlepší volbou. Calibra Cat Verve jsou navíc vedle vitamínů a minerálů obohacené i o bylinky a další přírodní zdraví prospěšné doplňky. Granule bez obilovin jsou výborně stravitelné a extra chutné.

Vybrat si můžete z krmiv Calibra Verve vhodných pro koťátka ve vývinu, dospělé a kastrované kočky nebo i kočičí seniory. 

 

Náš tip na závěr: zdravé a chutné pamlsky pro psy a kočky Calibra Joy

Potěšte svého mazlíčka při výcviku nebo jen tak lahodnou masovou pochoutkou. Vyzkoušejte masové pamlsky Calibra Joy, které si váš pes i kočka jednoduše zamilují. Křehké a měkké masíčko ze šustivého pytlíku láká každého mlsala kdykoliv během dne. Ať už společně sportujete nebo relaxujete, mějte voňavé pochoutky vždy při sobě. Vždyť něco na zub si váš chlupáček jistě zaslouží každý den.

A pro péči o zdravý chrup psa vyzkoušejte Calibra Joy dentální pamlsky. Ty díky unikátnímu tvaru čistí zuby a zabraňují tvorbě zubního plaku. 

Přejete si oživit jídelníček svého chlupáče o konzervy? Přečttěte si náš článek o superprémiových konzervách od Calibry.

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód