+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Testování pipet Advantix a Advantage

2596 Shlédnutí 1 Líbí se

Každý páníček se snaží své mazlíčky chránit proti nepříjemným parazitům, kteří mohou přenášet nebezpečné nemoci. S krásným počasím se vyrojí také klíšťata i blechy, a proto je potřeba sáhnout po ověřené ochraně.

Jak ale vybrat to nejlepší antiparazitikum? Na co se zaměřit, se můžete mrknout do našeho článku Jak vybrat antiparazitika. Volba je na vás, ale abychom vám to alespoň trochu usnadnili, tak jsme zapojili testery z řad našich zákazníků. Nechali jsme pro vás vyzkoušet pipety Advantix pro psy a Advantage pro kočky a vy se nyní můžete podívat, jak to dopadlo. :-)

Pipety pro psy i kočky

Pipety Advantix pro psy jsou k dispozici ve čtyřech velikostech a rozlišují se podle hmotnosti psů. Množství účinné látky je přizpůsobeno velikosti pejska. Hodí se pro chlupáče, kteří nemohou mít antiparazitní obojek. Účinnost pipet je 4 týdny a pak je nutné jejich aplikaci znovu zopakovat. Ale nebojte, nanáší se velmi snadno.

Advantix Spot On pro psy do 4kg: vhodné pro velmi malá plemena psů jako je čivava, krysařík, jorkšír

Advantix Spot On pro psy 4–10kg: vhodné pro malá plemena psů jako je pudl, westík, čínský chocholatý pes

Advantix Spot On pro psy 10–25kg: vhodné pro psy středních plemen jako je australský ovčák, border kolie

Advantix Spot On pro psy nad 25kg: vhodné pro velká plemena psů jako je německý ovčák, labrador a další

Pipety Advantage pro kočky je ochrání proti blechám po dobu 1 měsíce, nanáší se stejně snadno jako psí pipety. Rozlišují se do dvou typů: pro větší a menší kočičky. Mohou se používat i u březích a kojících koček.

Advantage 40: pro kočky do 4 kg

Advantage 80: pro kočky nad 4 kg

Testování Advantix

Adéla s Cary

„Staly jsme se s Carynkou testerkami na spot-on od značky Advantix. Do 3-4 pracovních dnů nám očekávaný balíček přišel a my se na něj hned vrhly. V krabičce byla jedna námi vybraná pipeta (Advantix pro psy spot-on 10–25kg 1×2,5 ml) a návod k použití. Po přečtení návodu jsem rozbalila pipetu, velice jednoduše ji otevřela (kdo by nevěděl, jak na to, je to krásně popsané i s obrázky v návodu) a nanesla psovi za krk. Po pár dnech pozorování je pes úplně v pořádku, neškrábe se, pipeta nesmrdí a můžu být klidná, že je Cary chráněná proti nežádoucím vetřelcům, kteří jsou nepříjemní jak pro ni, tak i pro její okolí. Pipeta chrání psa proti blechám a klíšťatům po dobu 4 týdnů. Dále poskytuje ochranu proti pakomárům a komárům po dobu 2-3 týdnů. Advantix je vhodný pro štěňata od 7 týdnů věku, pro dospělé psy i březí a kojící feny. Přípravek doporučuji všem, na Advantix jsem slyšela samou chválu, dokonce i náš veterinář tento přípravek doporučuje.

Adéla Oberletinerová

Anežka s papillonkou

„Moje fena papillona se stala testerem spot-onu Advantix pro psy do 4 kg. Tento přípravek se aplikuje na kůži za krk. Aplikace byla velmi jednoduchá a rychlá, feně to vůbec nevadilo. Srst byla pár dní po aplikaci mastná a chlupy byly slepené dohromady, ale brzy se to spravilo, stačilo párkrát vyčesat. Dva týdny po aplikaci jsem fenu musela vykoupat a i po vykoupání přípravek působil. Během 3týdenního testování fenka navštívila výstavu psů a třikrát byla na tréninku dogdancingu, kde je velká koncentrace psů. Ani po návštěvě výstavy a tréninků fenka blechy nechytla, prohlédla jsem ji srst a vše bylo v pořádku. Teď už to budou skoro 4 týdny, co jsem přípravek aplikovala, a stále účinkuje. Fenka s námi spí v posteli a ani po aplikaci nešlo cítit, že fena na sobě něco má.

Tento produkt jednoznačně doporučuji.

Výhody: jednoduchá aplikace, dlouhodobá účinnost, působí i po umytí psa, žádná alergická reakce u psa ani u lidí

Nevýhody: žádné jsem nezaznamenala.“

-Anežka Sztwiertniová-

Eliška a Ricky

"Byla jsem velmi spokojená, že pes neměl žádná klíšťata nemuseli jsme ho trápit jejich vyndáváním. Na druhém psovi jsme našli min. 4 klíšťata a na Rikoušovi ani jedno. Škoda, že po vykoupání již pipeta přestala působit."

-Eliška Pánková-

Monča s ovčandou Zorou

"Měly jsme možnost vyzkoušet pipetu Advantix pro psy nad 25kg od pethome.cz. Chodily jsme do lesa, k vodě a na pole, a žádného záškodníka v podobě klíštěte nebo blechy jsem nenašla. Určitě je to pohodlnější jak obojek, protože jí to na krku nepřekáží a nevadí jí to. Takže jsem velmi ráda, že jsme to mohly vyzkoušet a je to účinné. :)"

-Monika Heindlová-

Testování Advantix

Verča a její kočky

"Měli jsme možnost testovat Advantage 40 10% pro kočky proti blechám. Přípravek je v pipetce, ze které jej nanesete kočce za krk. Odtud se pak sám roznese po celé kůži kočky. Nanáší se tedy úplně bezproblémově, kočky téměř o ničem nevědí a neutíkají a není nic nepříjemně cítit. Tento způsob je také skvělý v tom, že přípravek kočka nemůže z krku olizovat. Je tedy zamezeno tomu, že by kočka přípravek pozřela a nebylo jí dobře. Dříve jsme používali proti blechám pudry, které měly právě tuto nevýhodu. Navíc byly nepříjemně cítit a měli jsme ho pak při hlazení koček na rukách. Naše kočky se občas toulají venku a blechám se těžko ubrání. Nejhorší je, když se potom roznesou po bytě nebo když přenesou na kočku třeba tasemnici, takže se jim snažíme bránit, jak se dá. Advantage proti blechám působí skvěle a kočky už mohou v klidu spát, po drbání a blechách ani památky. Určitě bych si přípravek zakoupila!"

-Veronika Nesměráková-

A jaká antiparazitika používáte vy?

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód

Komentáře

  • Od:Alena máčalová Na 17.04.2018

    Jsem velmi s přípravkem advantage spokojená. Předtím jsem používala fipron - bez valných účinků