+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Seznamte se, Brit – jakou řadu vybrat

246 Shlédnutí 1 Líbí se

Značku Brit Care znají už snad všichni. To je bez diskuse. A není se čemu divit. Její produkty jsou skvělé. Nicméně teď přichází na trh s novými veterinárními dietami pro psy i kočky, které bychom vám v jednotlivých článcích rádi představili. Nejdříve si ale pojďme jednou pro vždy udělat jasno v tom, kdo je kdo a jakou řadu Brit vybrat. Ať už jdete na jistotu a nemusíte tápat a ztrácet čas googlením.



Vafo

VAFO GROUP (pod kterou spadá právě značka Brit) je jedním z TOP 3 výrobců krmiv, snacků a doplňků stravy pro naše milované chlupáče. Pokud rádi podporujete český trh, tady můžete být bez výčitek. Je to ryze česká společnost, která vyváží do téměř 70 zemí světa. Tleskáme a fandíme. Jen tak dál.

Brit

Jak už bylo zmíněno výše, značka Brit spadá pod Vafo Group a je považována za jedno z nejoblíbenějších krmiv pro domácí mazlíčky. Opakování je matka moudrosti. Brit vyrábí krmivo pro psy, kočky a drobné hlodavce a vybírat můžete ze široké škály různě kvalitních krmiv i příchutí. Všechny jsme je ochutnali. Přísaháme!

Brit Care

Superprémiová funkční hypoalergenní krmiva pro psy a kočky. A co že si pod tím máte představit? Jedná se o výživově vyvážené krmivo z vysoce kvalitních surovin. Často obsahuje přídavky přírodních látek, jako jsou byliny, vitamíny, minerály. Brit Care je navrženo tak, aby poskytovalo širokou škálu zdravotních výhod pro domácí zvířata.

  • suchá krmiva (granule)

  • mokrá krmiva (celomasové konzervy, monoproteinové konzervy)

  • funkční snacky, masité jerky

  • výživové doplňky, mléko pro štěňata, lososový olej

Brit Fresh

Superprémiové holistické přírodní krmivo, které obsahuje velké množství čerstvého masa, přírodních a zdravých rostlin, zeleniny, ovoce a bylin pro psy.

  • suchá krmiva

  • mokrá krmiva – masové konzervy s bylinkami

A jak Brit Fresh chutná chlupatým strávníkům? Přečtěte si recenzi.

Brit Premium by Nature

Prémiové receptury granulí Brit pro psy i kočky s nízkým obsahem lepku.

  • suchá krmiva

  • celomasová mokrá krmiva – konzervy, salámy

  • výcvikové snacky

Brit Animals

Bezpečná a přírodní superprémiová kompletní krmiva pro králíčky, křečky, fretky a jiná malá zvířata žijící v domácím prostředí.

  • suchá krmiva

  • snacky

Brit Veterinary Diet

Veterinární diety značky Brit jsou speciálně vyvinuté bezlepkové diety na předpis pro veterinární použití. Jsou vyvinuty na základě nejnovějších poznatků v oblasti nutričního managementu psích a kočičích chorob i na základě zkušeností a know-how společnosti Brit. Všechny přísady jsou pečlivě vybírané. Navíc obsahují funkční přísady, jako jsou probiotika, vitamíny, mastné kyseliny. Podporují zdraví vašich mazlíčků i jejich celkovou pohodu.

Více o veterinárních dietách pro psy se můžete dočíst zde. Nebo vás zajímají veterinární diety pro kočky? Mrkněte na přehled, který jsme pro vás připravili.

Každá z řad je něčím specifická a záleží na vás, na co se chcete ve stravě svého mazlíčka zaměřit. Potřebujete hypoalergenní krmivo pro citlivé zažívání? Brit Care bude ideální volbou. Brit Fresh zase nabízí holistický požitek díky obsahu čerstvého masa a dalších ingrediencí. Pro zvířátka citlivé na lepek doporučujeme Brit Premium by Nature. A pokud chováte doma ty nejmenší chlupáče, jasnou volbou pro vás bude Brit Animals, která přináší tu nejlepší kvalitu, kterou citlivé zažívání malých tvorečků vyžaduje.

Publikováno v: Krmivo

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód