+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

RECENZE NA ŠTĚNĚCÍ GRANULE PRIMORDIAL GF Puppy Chicken Seafish 12kg

2418 Shlédnutí 2 Líbí se

Primordial. Pořádné granule pro masožrouty. Čerstvé maso a žádné obiloviny. Extra chuť i vůně. Takto nám značku Primordial prezentuje italský výrobce. Proč si právě tuto značku vybrala naše testerka Iveta se svou 7 měsíční fenkou Daenerys Lavender Smile zvanou Kali? A jak je s ní spokojená? Čtěte v recenzi:

Recenze na granule Primordial pro štěně

První důvod, proč si Iveta vybrala pro svoje štěňátko Primordial, je ten, že jimi krmila chovatelka její malé Kali. Iveta dostala pro Kali pár porcí granulí domů, a protože na nich fenka výborně prospívala, pořídila jí rovnou velké 12kg balení.

Pokračovat v granulích, na které jsou štěňátka zvyklá, je nejlepší volba v případě, že:

  • Štěněti na první pohled vyhovují – to poznáte jednoduše tak, že po nich štěně nezvrací, nemá průjem ani jiné zažívací obtíže, granule mu chutnají a štěně působí celkově zdravým dojmem.

  • Štěněti vyhovují i na pohled druhý – granule jsou kompletní stravou, a tak by při dodržování krmné dávky a krmení štěněte několikrát za den nemělo mít vaše psí miminko hlad. Pokud máte pocit, že štěněti něco nesedí – jí málo nebo naopak moc, vyprazdňuje se málo nebo naopak moc, okusuje zdi, pojídá vlastní výkaly nebo se nadměrně drbe – zbystřete, možná mu granule zcela nepokrývají nutriční požadavky. Přečtěte si důkladně složení – na prvním místě by mělo být maso! Ve složení byste naopak neměli najít potenciální alergeny jako jsou obiloviny (lepek), kukuřice nebo sója.

Testování holistických granulí pro štěně

Druhým důvodem, díky kterému krmení Ivetu zaujalo, je, že Primordial se řadí mezi tzv. holistické granule

testování granulí Primordial

Pod pojmem holistické granule si můžeme představit to, že obsahují všechny potřebné složky pro zdraví a vitalitu pejska. Je to komplexní a vyvážené krmivo. Jsou výborně stravitelné a hlavně neobsahují žádné konzervanty, stabilizátory, zahušťovadla a většinou právě ani obiloviny. 

Konkrétně Kali na nich prospívá. Granule mají ideální velikost, voní a miska je hned prázdná, což je pro Ivetu jasný indikátor toho, že skvěle chutnají. 

Do třetice všeho dobrého…

Třetí věcí, kterou Iveta na granulích Primordial doslova miluje, je možnost využívat je zároveň i jako pamlsky. Je to samozřejmě díky skvělé chutnosti a ideální velikosti granulek! 

Odměňovat zejména malé štěně za dobré výkony právě granulemi z jeho krmné dávky, je nejlepší volba. Vyhnete se tak možnosti, že by se vaše štěňátko dostalo do styku s něčím novým, co by mu zbytečně podráždilo žaludek či střeva.

Někdy je ovšem potřeba jako pochoutka silnější kalibr než jsou granulky. Například na cvičáku nebo při návštěvě veterináře. Naštěstí i mezi pochoutkami najdete Grain Free a holistickou variantu. Iveta si vybrala masové Carnilove Jerky. Masové plátky se dají jednoduše nakrájet i na menší kousky, které jsou pro výcvik ideální variantou.

Další recenze na produkty se dočtete zde.

Zajímá vás více o grain free krmivech, pak si rozhodně přečtěte náš článek: KRMIVA PRO PSY BEZ OBILOVIN.

Publikováno v: Krmivo, Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód