+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Vylepšená prémiovka od Britu: jak chutná?

1116 Shlédnutí 1 Líbí se

Doufáme, že recenze, které vám pravidelně přinášíme, vám pomáhají s rozhodováním, jaký produkt vybrat. Tentokrát jsme se zaměřili na prémiové granule od Britu, které se v loňském roce dočkaly nejen nových balení, ale také vylepšení receptur. Jak jim to prospělo, tak to se nyní můžete sami podívat.

Kokšpanělky Lilly a Annie

Měli jsme možnost otestovat krmivo Brit Premium by Nature Adult M. Musím říct, že ze začátku ho jedla jen Annie, ale teď už si dopřává i Lilly. Granulky mají naprosto ideální velikost a moc krásně voní. I pro člověka těžké odolat.

Ani tentokrát granule nebyly na dotek mastné, takže za nás bonus, když zrovna nemáte pamlsky, můžete použít granulky.

Nejdříve jsme je kombinovali s konzervami, jenže po pár dnech mi holky začali strkat hlavu do barelu s krmivem a ujídat, takže teď prakticky krmíme jen granulemi.

A v misce vypadají prostě Hafózně.

–Michaela K.–

Sporťačka jack russell teriérka

Dopravu ani domluvu s vámi nemá cenu komentovat, jako obvykle domluva bez problémů a balíček dorazil v pořádku a rychle. Poté, co jsem granule Brit Premium by Nature Adult S rozbalila, ucítila jsem nádhernou vůni a oba psi přiběhli a okamžitě chtěli ochutnat.

Fena, ač již měla krásnou srst a dobře prospívala, měla po granulích srst tak pěknou, že už to prostě lepší být nemohlo. Na každou dávku krmení se těšila, ač granule samotné moc nemusí.

Zhubla na požadovanou váhu, srst se leskla, nabrala svaly, což si přeje každý majitel sportovního pejska. Já jsem s granulemi moc spokojená a doporučuji každému, kdo chce dobré granule za dobrou cenu. Za nás palec nahoru.

–Anna K.–

Brit Care Mini

Hlavní testerka dobrmanka Ebi

Granulky Brit Premium by Nature Light mají opravdu spoustu výhod a skvělé složení, do videa jsem zařadila především to, co ve výběru granulek zajímá pejsky, ale ráda bych vám tu vyzdvihla, co na nich zaujalo právě mě.

Optimální regulace hmotnosti: Holky sice nemají velkou nadváhu každopádně ty dvě, tři kila by jim neuškodily, a v kombinaci s těmito granulemi obě svou váhu zlepšily – Dixi z 29 kg na 27 kg a Eby z 35 kg na 33 kg. A to za pouhý jeden měsíc!

Kloubní výživa a podpora pohyblivosti: Eby má problémy s obratli a Dixi je rok po operaci nohy, oběma dvěma tedy výživa prospívá a přispívá jejich pohyblivosti.

Antistresový faktor pro podporu srdečních funkcí: Dobrmani jako plemeno samo o sobě jsou na srdce velice náchylní a je s ním spojena hromada nemocí, takže přispívat srdíčku je jedině dobře, a také jsou dobré na srst a kůži, se kterou Dixi někdy také bojuje, každopádně oběma se po nich krásně zlepšila srst.

Něco více o granulkách a nějaké rozdíly oproti jiným jiným druhům/řadám:

>> bezlepková obilovina s vysokou nutriční hodnotou

>> lepší chuť a stravitelnost

>> kolagen, slávka zelenoústá a schránky korýšů na klouby a chrupavky

>> vysoká hladina omega-3 pro zdravé srdce, zdravou kůži a lesklou srst

>> ovoce a byliny pro dobré trávení a imunitu

Celkově granulky hodnotím velice pozitivně, složení podporuje imunitu, srst, srdce a další hromadu věcí a hlavně výsledky jsou opravdu znát. Kdo o koupi těchto granulek uvažujete, opravdu doporučuji.

–Aneta S.–

Naši psí testeři byli s granulemi podle slov svých paniček spokojeni. Vyzkoušeli jste již nové vylepšené Brit Premium by Nature? Jste s nimi spokojení? Dejte nám vědět do komentáře. Pokud ne, tak neváhejte a objednejte.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód