+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Hill’s Prescription Diet Metabolic

856 Shlédnutí 0 Líbí se

Miluje váš pejsek jídlo a sní všechno, na co přijde? Dejte pozor, aby na to nedoplatil nějakým tím kilogramem navíc. Obezita u čtyřnohých mazlíčků je podceňovaný problém, kterému je nutné věnovat patřičnou pozornost. Nadváha velmi negativně ovlivňuje nejen kvalitu, ale i délku života.

Možná si říkáte, že to nevadí, pejsek nepotřebuje být na léto hubený do plavek, ale to je omyl! Nadváha je problém, který musíte řešit, protože může způsobit jiné zdravotní komplikace, a to jistě nechcete. Pouze 20% nárůst hmotnosti může u vašeho pejska zapříčinit cukrovku, nemoci srdce a kloubů.

Věděli jste, že obezitou trpí každý třetí domácí mazlíček? Nedopusťte aby to byl ten váš! Ideálním případem je udržovat pejska v kondici a nenechat jej přibrat, ale pokud se již tak stane, rozhodně musíte přizpůsobit stravu a zvýšit pohyb. Jaké krmení ale vybrat? Na to se teď společně podíváme.

Jak poznat, že máte doma obézního psa?

>> žebra jsou špatně viditelná a nejdou nahmatat

>> za žebry by se mělo tělo zřetelně zužovat, aby byl při pohledu shora viditelný pas, pokud linie psa poněkud splývají, je něco špatně

>> pejsek není tak aktivní a raději polehává

>> při aktivitě se zadýchává a je pomalý, unaví ho i klasická procházka

>> při zvážení zjistíte nárůst váhy (většinou u veterinárního lékaře)

Hill’s Prescription Diet Metabolic

Granule Metabolic z řady Prescription Diet představují inovaci v boji s obezitou. Podle studií 96 % procent pejsků po dvou měsících krmení těmito granulemi zhublo. Složení je vyvinuto vědci a přizpůsobeno potřebám obézních psů, zajistí, že se váš čtyřnohý miláček opět dostane do kondice. Granulky jsou dostatečně chutné, aby nalákaly i pejsky gurmány a navíc po konzumaci udržují pocit nasycenosti. Pokud budete těmito granulemi dál pejska krmit i po zhubnutí, tak se vyhnete jojo efektu a opětovnému nárůstu hmotnosti.

Máte malého pejska, který má problém rozkousat větší granule? Nevadí, pořiďte mu Hill’s Metabolic Mini s přizpůsobenou velikostí granulek speciálně pro malá plemena pejsků.

TIP: Pro mlsné pejsky doporučujeme granulky ovonět dietní konzervou Hill’s Metabolic!

Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility

Tyto dietní granule navíc nabízejí extra péči o namáhané klouby. Má váš pejsek v důsledku nadváhy problémy s pohybovým ústrojím? Není se čemu divit, obezita nadměrně zatěžuje celý organismus a snadno může zapříčinit jiné zdravotní komplikace, např. osteoartritidu. Jedná se o onemocnění, při kterém dochází k rychlému opotřebení chrupavky a ta se nestačí regenerovat. S krmivem Hill’s Prescription Diet Metabolic + Mobility řešíte hned dva problémy najednou – váš pejsek hubne a navíc pečujete o jeho klouby a pomáháte mu bojovat proti osteoartritidě.

Nízkokalorické dobrůtky, které nenaruší dietu

Kromě vhodného krmiva byste měli pejskovi servírovat i pečlivě vybrané pamlsky. Krmit dietními granulemi a kazit efekt nevhodnými dobrůtkami je zbytečné. Zapomeňte na piškoty, ale pořiďte Hill’s Metabolic Treats, což jsou chutné a voňavé pamlsky, které si váš chlupáč může dopřávat bez výčitek, protože jsou navrženy tak, aby nenarušily dietní program.

I kočičky mohou hubnout!

Máte obézní kočičku? Vyzkoušejte granule Hill’s Prescription Diet Metabolic pro kočky , které rovněž můžete doplnit chutnou konzervou nebo kapsičkami a kočičku odměnit dietními pamlsky.

Rada na závěr:

A nezapomeňte, že pokud přecházíte na nové krmivo, je tuto změnu nutné dělat postupně, abyste pejskovi nezpůsobili trávicí obtíže. Pomalu přimíchávejte nové granulky ke starým, až se jejich poměr obrátí.

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód