+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

N&D Grain Free granule pro extra citlivé zažívání

2813 Shlédnutí 1 Líbí se

Grain Free krmiva jsou nejmodernějším způsobem výživy v dnešní době.

Základem je kvalitní maso, které je vhodně doplněno o ovoce a zeleninu. Vysoký obsah masa a pouze 0-20 % obilovin. Tak by měl vypadat jídelníček psa domácího. Ochočeného masožravce, který má však zažívání podobné jako jeho divoký předek vlk.

A stejně jako vlk, může mít i pes citlivé zažívání. V případě, že pes trpí různými zažívacími obtížemi, průjmy a plynatostí, potřebuje speciální krmivo, které pozitivně ovlivňuje trávení. Ale pozor – není krmivo jako krmivo! Některá krmiva dosahují zklidnění střev díky snížení obsahu masa v granulích!

Nešiďte svého psa na množství masa, ale dopřejte mu krmivo, které je nutričně bohaté a zároveň vhodné pro citlivé trávení.

Pár důvodů, proč si vybrat bezobilné granule N&D:

  1. Využitím alternativních příloh, například luštěnin, dochází k pomalejšímu uvolňování energie. Energie získaná z obilovin, které mají vysoký glykemický index (například kukuřice či pšenice) se během trávení rychle uvolňuje. To znamená, že energie může být v některých chvílích přebytek a to může způsobovat vznik tukových zásob. 

  2. Některé obiloviny obsahují lepek, který je častým alergenem. Bezobilné granule se proto skvěle hodí pro psy, kteří mají potravní alergie nebo jiné problémy se zažíváním. Alergie na lepek může mít různé příznaky, od průjmů, zvracení a nadýmání až po svědění kůže či záněty.

  3. Alternativních zdroje sacharidů, jako luštěniny, ovoce, zelenina či bylinky, jsou bohaté na různé vitamíny a minerály. Krmivo nejen, že obsahuje vysoké procento masa a živiny z něj, ale navíc je obohaceno o spoustu nutrientů právě z alternativních příloh.

Natural&Delicious nabízí opravdu pestrý výběr bezobilného krmiva, doplněného o mnoho prospěšných ingrediencí. Přináší několik specifických řad, kdy každá je něčím exkluzivní.

Quinoa pro citlivé bříško

Řada N&D Quinoa byla navržena pro psy se specifickými požadavky na výživu. Bez obilovin, s obsahem 92% bílkovin živočišného původu z nových zdrojů a quinoou, vzácnou surovinou s vynikajícími nutričními vlastnostmi. Quinoa obsahuje mnoho látek prospěšných pro zdraví. 

PROČ VYBRAT GRANULE S QUINOOU?

  • Prospěšná pro trávení, napomáhá absorpci živin a posiluje zdraví trávicího traktu.

  • Bohatá na vzácné amino-kyseliny a přírodní antioxidanty.

  • Má nízký glykemický index a neobsahuje lepek.

  • Má bohatší nutriční složení než obiloviny.

  • Quinoa díky své odolnosti nevyžaduje speciální péči při pěstování, a proto si zachovává bio kvalitu.

  • Má neobvykle vysoký obsah bílkovin, díky čemuž skvěle zapadá do filozofie nutričního systému pro masožravce.

Tato řada krmiva navíc nabízí několik zaměření - pro krásnou srst a péči o kůži, pro zdravé trávení, pro psy se sklony k nadměrnému přibírání nebo pro kastrované psy.

Spirulina, superpotravina v hlavní roli

N&D Spirulina je nová řada krmiv, s obsahem více než 90% bílkovin živočišného původu. Díky nevšední ingredienci, řase spirulině, má toto krmivo opravdu unikátní vlastnosti a je ideální pro vysoce aktivní mazlíčky.

Řasa spirulina je považována za superpotravinu, pro své unikátní nutriční vlastnostnosti je v posledních letech často využívána i v lidské výživě.

Je zdrojem mastných kyselin, vitamínů a minerálů a má pozitivní vliv na: 

  • správné fungování imunitního systému

  • kvalitu srsti a kůže

  • udržení ideální hmotnosti díky ovlivňování správného fungování metabolismu tuků a sacharidů

  • trávení

Farmina se rozhodla postavit na této skvělé ingredienci celou produktovou řadu krmiv, která jsou vhodná pro mazlíčky různého věku i velikosti.

N&D White a brown pečuje o zbarvení srsti

Krmivo, jehož priorita je péče o původní barvu srsti vašeho miláčka. 

Lesklá a hebká srst svědčí o dobrém prospívání zdravého a spokojeného psa. Proto se značka Farmina rozhodla vyvinout řadu krmiv N&D White and Brown, s jedinečnou recepturou Color Protection, která redukuje nežádoucí vznik skrvn a poskytuje prevenci změny barvy srsti.

Receptury pro psy s bílou a hnědou srstí jsou speciálně navrženy tak, aby vyhovovaly chlupáčům, kteří potřebují zvýšenou péči o kvalitu a pigmentaci srsti. Granule N&D White a Brown vám poskytnou jistotu, že vašemu pejskovi dopřáváte skutečně to nejvhodnější krmivo.

Správný poměr a pečlivý výběr surovin zajišťuje vašemu mazlíčkovi odpovídající obsah živin, potřebných pro snížení rizika depigmentace u tmavé srsti a minimalizace riziko pigmentace u srsti bílé. S vyváženými živinami bude váš mazlíček nejen vypadat lépe, ale také se bude lépe cítit.

Řada White dog byla speciálně vytvořena za účelem snížení rizika vzniku skvrn na bílé srsti.

  • obsahují živočišné bílkoviny s vysokou biologickou hodnotou

  • mají omezený obsah fenylalaninu a tyrosinu

  • snížený obsah mědi a omega-3 mastných kyselin

Ideální pro všechna plemena psů s bílou srstí.

Produktová řada Brown se snaží minimalizovat riziko vyblednutí tmavé srsti. 

  • obsahuje bílkoviny s vysokou biologickou hodnotou

  • vysoký obsah fenylalaninu a tyrosinu

  • dostatečný obsah mědi a omega-3 mastné kyseliny

Je skvělou volbou pro všechna hnědá plemena a psy s hnědou srstí.

N&D Prime, granule nabité masem

Receptura granulí pro psy N&D Prime je založena na nutričnímu systém pro masožravce a poskytuje až 98 % bílkovin.

  • složené z prvotřídních zdrojů živočišných proteinů

  • krmivo se vyznačuje nízkým glykemickým indexem, který umožňuje postupné uvolňování energie během celého dne

  • obsahuje přírodní antioxidanty a vitamíny

  • neobsahuje GMO

  • bez obilovin a bez obsahu lepku

Zázračná dýně jakou součást psího jídelníčku

Bezobilné granule N&D Pumpkin obsahují netradiční surovinu, na kterou v psích krmivech nejsme zvyklí. Řeč je tady o dýni, jež má mnoho prospěšných vlastností.

Dýňové receptury N&D obsahují 60 % masa, 40 % zeleniny, ovoce a bylinek a 0 % obilovin. Vybírat můžete z několika základních příchutí: jehněčí s brusinkou, kuřecí s granátovým jablkem, treska s pomerančem a divočák a jablkem.

Jak je dýně prospěšná? 

  • V krmivech N&D Grain Free Pumkin je 60 % jakostního masa a 40 % ovoce, zeleniny a bylinek. 

  • Dýně zajišťuje pohodové zažívání díky obsahu nerozpustné vlákniny. Nerozpustná vláknina na sebe váže ve střevech přebytečnou vodu a tím „zahušťuje“ stolici vašeho psa. 

  • Působí jako prevence proti průjmům, nadýmání a plynatosti.

  • Díky nízkému obsahu kalorií a antidiabetickým vlastnostem je dýně vhodná i pro psy, kteří mají sklony k nadváze či obezitě. N&D Grain Free Pumpkin neobsahuje žádné obiloviny a má díky tomu velmi nízký glykemický index.

  • Každá receptura má prokazatelné účinky proti obezitě a cukrovce u psů.

  • Vitamíny z dýně jsou pro psy přirozené a dobře stravitelné. Antioxidanty působí proti volným radikálům a oxidačnímu stresu. 

  • V krmivech N&D je dýně doplněna i o další nutričně bohaté přírodní zdroje vitamínů a antioxidantů jako jsou například jablka, pomeranče, granátová jablka, borůvky, rybíz a další.

N&D Ocean pro psí gurmány

V krmivu pro psy Natural&Delicious najdete jen ty nejlepší suroviny pro zdraví našich čtyřnohých přátel. Proto je jedna celá řada zaměřena právě na mořské živočichy, jejichž maso je přirozeně bohaté na Omega 3 kyseliny, antioxidanty a vyznačuje se dalšími přínosnými vlastnostmi.

Granule Ocean jsou pro vašeho chlupáče ideální z několika důvodů:

  • neobsahují žádné obiloviny 

  • s obsahem Omega 3 kyselin a antioxidantů 

  • 98 % vysoce kvalitních živočišných surovin

Široká řada N&D OCEAN obsahuje hned několik druhů ryb, například tresku, krevetky severní, pstruha, chobotnice, lososa či mořského vlka.

Nesmíme zapomenout ani na vlhké krmivo pro naše zvířecí labužníky, které nechybí v žádné produktové řadě. Konzervy seženete rovnou v několika velikostech balení.

Vybíráte krmivo pro kočku? I na ty N&D myslí! Stejně jako pro psy, i pro kočky můžete vybírat z bohatých řad krmiva s promyšlenou recepturou a z těch nejlepších ingrediencí.

Také jsme pro vás připravili velký přehled krmiva Natural&Delicious, kde se dozvíte všechny potřebné informace o dostupných produktových řadách tohoto prémiového krmiva.



Publikováno v: Jak vybrat

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód