+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Kloubní výživa ArtiVit sirup: recenze

162 Shlédnutí 0 Líbí se

ArtiVit Sirup je kloubní doplněk pro vaše zvířecí přátele. Spolehlivě kombinuje aktivní látky s účinným tlumením bolesti. Ideální je využívat ho nejen preventivně, ale i terapeuticky po ortopedických operacích či při dysplazii kloubů.

Artivit sirup a jeho účinné látky:

  1. Glukosamin sulfát 2KCl a chondroitin sulfát: Tyto látky poskytují nezbytné živiny pro klouby a jejich pouzdra, podporují regeneraci tkání a chrání klouby před opotřebením.

  2. MSM (methylsulfonylmethan): Má protizánětlivé účinky, které pomáhají snižovat záněty v kloubech a zmírňovat bolest spojenou s artritidou a dalšími kloubními problémy.

  3. Kadidlovník: Má protizánětlivé vlastnosti, které pomáhají snižovat bolest a záněty spojené s kloubními onemocněními, jako je artritida a osteoartritida.

  4. Kyselina hyaluronová: Je klíčová pro lubrikaci kloubů a kloubních pouzder, zlepšuje pohyblivost kloubů a snižuje tření mezi kloubními plochami.

  5. Hydrolyzovaný kolagen: Podporuje obnovu poškozené chrupavky a zdravé spojení mezi kloubními plochami, což zajišťuje pevnost a odolnost kloubů.


Artivit sirup pro psy

Recenze Artivit sirup pro psy

Tuto kloubní výživu za vás vyzkoušely fenky plemene border kolie, Adeline (2 roky) a Diana (1 rok). I přesto, že jsou mladé, jejich panička myslí na prevenci. Štěstí přeje připraveným.

„Původně jsem si myslela, že jim sirup chutnat nebude. Právě naopak! Holky jsou opravdu dost vybíravé. Sirup Artivit jim zachutnal natolik, že misky byly vždy úplně vylízané do sucha.

Neměly výrazné problémy, které by je omezovaly v pohybu. Nicméně při každodenních vycházkách (né zrovna krátkých) a s přibývajícím věkem, jsem produkt Artivit zvolila jako prevenci. Chci problémům předcházet a nechci je řešit až bude pozdě. Celá rodina je dost aktivní a tak psi nemají o pohyb nouzi.

Nejen, že produkt vyživuje klouby a kloubní pouzdro, ale má i protizánětlivé účinky. Obnovuje poškozené chrupavky a tlumí bolest! 

Produkt Artivit budeme nadále používat a předcházet tak omezení v pohybu a případné bolesti! 

Děkujeme e-shopu Pethome za možnost si tento produkt vyzkoušet.” sdílí svoji recenzi naše testerka.

Sirup Atrivit pro psy

Zajímá vás víc zkušeností se sirupem Artivit? Mrkněte na další recenze. Chcete se o Artivitu dozvědět více? Přečtěte si tento článek. Nebo snad vybíráte kloubní výživu a nevíte si rady? Připravili jsme pro vás článek o těch nejoblíbenějších doplňcích na klouby.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód