+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Kloubní výživa a zubní péče od Vitaru

915 Shlédnutí 0 Líbí se

Víte, že bolavé klouby či zápach z tlamy trápí až 60 % českých pejsků a 40 % koček, a to bez ohledu na velikost či stáří?

Ten, kdo příznaky onemocnění kloubů a zubů přehlíží, vystavuje svého domácího mazlíčka riziku chronického onemocnění. Jakmile nemoc propukne, je často jediným řešením operace či léky proti zánětu a bolesti.

Naopak pozorný páníček, který odhalí první příznaky bolavých kloubů či zubů včas, má šanci svého chlupatého kamaráda ochránit před rozvojem onemocnění a dopřát mu tak život bez bolesti a omezení.

A jak na to? Jednoduše – stačí pravidelně přidávat do krmení vhodný doplněk stravy – čtěte dál a dozvíte se, jak vybrat ten pravý pro vašeho nejlepšího přítele.

Kloubní výživa ArtiVit

Kloubní výživy patřící do rodiny Nomaad ArtiVit obsahují 6 účinných látek, které pozitvně působí na pohybový aparát pejsků i kočičček. K dostání jsou jako sirup či sypký prášek, záleží jen na vašem chlupáčovi, čemu dává přednost.

Doplněk stravy pečující o klouby podávejte domácím mazlíčkům, kteří mají problémy s pohybovým aparátem (bolesti kloubů, omezená pohyblivost, dysplazie, luxace, artróza...). Jako prevenci rozvoje kloubních obtíží pak mohou kloubní výživu dostávat i zdravá zvířata. A nutností je podávání ArtiVitu po úrazech a operacích pohybového aparátu.

U řešení bolestivosti a onemocnění doporučujeme každodenní dávkování. Podáváte-li výživu pouze preventivně, můžete dávkovat ve tříměsíčních kúrách (3 měsíce podávejte a 2 měsíce udělejte pauzu).

ArtiVit sirup

ArtiVit sirup je tekutá kloubní výživa, která se velmi snadno dávkuje a mazlíčkům výborně chutná. Díky skvělé chuti ji pejsci i kočky jednoduše slížou klidně i jen tak z ruky nebo mističky. Se sirupem nemusíte přemýšlet, jak jej zamaskovat do krmení jako je tomu u jiných přípravků.

Zakoupit můžete 200 ml a 500 ml sirupu a obě velikosti balení obsahují praktickou odměrku pro snadné dávkování.

U psů je denní dávka 5 ml na 20 kg hmotnosti.

Kočičkám je třeba dávat 5 ml denně rozdělených do 3 dávek.

Vitar

ArtiVit Forte prášek

ArtiVit Forte je kloubní výživa v podobě sypkého prášku. Kromě aplikační formy, je mezi sirupem a práškem ještě jeden velký rozdíl - ArtiVit Forte obsahuje 8x více aktivních látek a je tak mnohem účinnější. Prášek se dává přímo do krmiva - jednoduše s ním posypete krmení a váš mazlíček zbaští společně večeři i kloubní preparát.

Kočičky dostávají půl čajové lžičky denně. Pejsi do 20 kg 1 čajovou lžižku, od 20 do 40 kg 2 čajové lžičky a v rozmezí 40 až 60 kg 3 čajové lžičky denně.

ArtiVit Forte pořídíte v 70g balení vhodné pro menší psy a kočičky, 400g balení, pro střední psy a 600g balení pro velké a obří pesany. 

Co kloubní výživy ArtiVit obsahují??

>> glukosamin a chondroitin sulfát pro zajištění výživy kloubu a kloubního pouzdra

>> MSM s protizánětlivými účinky

>> hydrolyzovaný kolagen, který rychle regeneruje poškozenou chrupavku

>> kyselina hyaluronová jako mazivo pro klouby

>> boswellia serrata, která účinně působí proti bolesti

Zubní péče De-Plague

Zubní přípravky De-Plague jsou přírodní doplňky stravy se 100% obsahem mořské řasy Ascophyllum Nodosum známou též jako Kelpu. Přípravek je 100% přírodní bez obsahu barviv a jiných škodlivých látek. Účinnek na zdraví dutiny ústní můžete začít pozorovat velice rychle a to v řádech několika málo dnů. Kelpa 100% zamezuje zápachu z tlamy a likviduje zubní kámen i plak.

De-Plague je dostupný ve dvou baleních: 50 g a 100 g. Součástí balení je i praktická odměrka odměrka. Malá plemena psů do 10 kg a kočky dostávají každý den půl odměrky, psi od 10 do 25 kg celou odměrku a psi nad 25 kg 2 odměrky za den.

De-Plague

Každý páníček chce svému mazlíčkovi dopřát to nejlepší. Aby byl váš chlupáč zdravý a prospíval po všech stránkách, podávejte mu doplňky stravy. Kloubní výživa se hodí nejen pro starší pejsky a kočičky, ale i pro juniory, kteří právě rostou. Dentální hygienu byste pak neměli zanedbávat u mazlíčků v jakémkoliv věku.

České produtky z rodiny Vitar pečují o zdraví domácích mazlíčků a řeší nejčastější trápení vašich chlupatých kamarádů již od roku 1990 a na jejich vývoji se podílí řada špičkových veterinářů. Zvolte si kvalitu a dopřejte svému chlupatému příteli pohodový život bez bolesti.

Publikováno v: Jak vybrat

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód