+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Dýňové N&D: jak chutnalo?

378 Shlédnutí 0 Líbí se

Bezobilné granule N&D Pumpkin obsahují netradiční surovinu, na kterou v psích krmivech nejsme zvyklí. Řeč je tady o dýni, jež má mnoho prospěšných vlastností. Abychom zjistili, jak na tom tato nová receptura skutečně je, tak jsme se rozhodli vybrat testery, kteří ji pro vás vyzkouší.

Dýňové receptury N&D obsahují 60 % masa, 40 % zeleniny, ovoce a bylinek a 0 % obilovin. Vybírat můžete z několika základních příchutí: jehněčí s brusinkou, kuřecí s granátovým jablkem, treska s pomerančem a divočák a jablkem.

Pár důvodů, proč si vybrat dýňové N&D:

1. Dýně je vysoce stravitelná a obsahuje nerozpustnou vlákninu, která na sebe při průchodu trávicím traktem váže přebytečnou vodu.

2. Obsahuje minimum kalorií a hodí se proto pro pejsky na dietě a díky nízkému glykemickému indexu je vhodná i pro diabetiky.

3. Je zdrojem antioxidantů, které působí proti volným radikálům a najdeme v ní také mnoho prospěšných vitamínů.

Více se můžete dočíst tady.

Granule s dýní ND Grain Free pro psy

Mlsná Maya

Panička této vybíravé fenky vyjádřila na počátku testování obavy, zda vůbec bude Maya granulky baštit, protože má vždy „žrací a nežrací období“. Ale dopadlo to dobře a Maya si pochutnala na granulkách N&D GF Pumkin Lamb & Blueberry.

„Musím říct, že poté, co přišly, už jí ten pytel docela zajímal. Po jeho otevření se linula vůně, které těžko odolávala. Sice první ochutnávka probíhala tak, že já ti hodím granuli, ty si s ní tedy pohraješ a pak jí sníš, ano? Vyšlo to!

Takže vyslovím názor, že tyto granule by měli chutnat i tě mlsnějším psům.

A teď trochu praktických informací. Sice má moje Maya lesklou srst běžně, nicméně bych řekla, že se po podávání těchto granulí leskne ještě víc, i lidé, kteří jí vidí poprvé žasnou nad její srstí. Energie má také na rozdávání, takže výživová hodnota určitě vyhovuje. Jo a ještě jedna věc – odpad je v pořádku. Myslím si, že i tento aspekt je pro pejskaře důležitý, jelikož to značí, že tyto granule nezpůsobují trávicí potíže a hodí se i pro citlivá bříška. A to bych podotkla, že na některé složky potravy je Maya alergická. Takže určitě vyzkoušejte N&D Vašim čtyřnohým přátelům koupit.“

–Mirka–

Výletnice Megynka

Panička bere Megy s sebou na výlety, na kterých ji vždy pořádně vyhládne a s chutí se vrhne do misky se svými oblíbenými N&D GF Dog Boar & Apple.

„Po celodenním běhání vždycky Megy vyhládne a tak teď jí mnohem lépe. Po jednom takovém náročném běhání venku jsme udělaly malý test. Na jednu misku dostala Meguše šťavnatou psí paštiku a do druhé misky jsem nasypala granule. Obě misky dostala najednou a musela si vybrat do čeho se pustí dřív. K mému překvapení to byly právě granule. Opravdu mě to překvapilo, protože většinou má ostatní druhy granulí jako takovou nouzovku. Když nic jiného nedostane, tak je prostě zdlábne, ale až po dlouhém obcházení kolem misky. Meginka je tedy s granulemi velmi spokojená.“

–Květa–

„Testování

Maya dokázala, že i psí gurmáni, kteří nad granulkami ohrnují čumáček si rádi dopřejí N&D. Megy umí ocenit kvalitu a my jsme rádi, že obě naše psí testerky na dýňových recepturách prospívaly a jejich paničky je s klidným srdcem doporučují dál. Rozhodně můžete vyzkoušet i vy a uvidíte, že váš pes bude jistě nadšený!

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód