+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Jak vybrat obojek pro psa?

3050 Shlédnutí 1 Líbí se

Hledáte správný obojek pro svého pejska a topíte se v moři nabídek? Podáme vám pomocnou ruku!  

Než začnete prohlížet konkrétní obojky, odpovězte si na tuto otázku: K jakému účelu chci obojek kupovat?

Chci pro svého psa pohodlný obojek na procházky nebo na sport? Chci, aby můj pes vypadal hezky a originálně? Chci zvýšit bezpečí svého psa? Je můj pes pruďas a chci, aby byl disciplinovanější?  

Obojek kož. Vintage 55/40 Zelený s kamínky KAR 1ks

Na trhu jsou dostupné obojky, přizpůsobené zmíněným požadavkům nebo jejich kombinaci. Nejoblíbenější jsou kožené obojky, ideálně podložené, aby netrhaly srst a nedráždily pokožku. Pro psí modelky můžete vybírat ozdobné obojky různých stylů i materiálů, např. barevné s kamínky, se Swarovski prvky, nylonové s květy nebo se šátkem. Pro nezbedy doporučujeme obojek s pojistkou proti nechtěnému rozepnutí. Jestli se s vaším psím přítelem rádi touláte po nocích, pořiďte mu svítící obojek, ať ho ve tmě snadno uvidíte vy, i řidiči aut. Pokud za vaším psem při vycházkách spíše vlajete a vaše ruka odumírá, pořiďte mu kovový stahovací obojek, který vám pomůže zklidnit i nezkrotného rebela.  

Šátek Scotland + obojek nylon 45cm/15mm KAR 1ks

Stále se nemůžete rozhodnout? Univerzálním a kvalitním řešením jsou nylonové obojky, vyrábí se v široké škále designů, jejich materiál je velmi pevný, jsou cenově dostupné, pro štěňátka i dospělé psy, blikací i reflexní, s pojistkami i s podložením… zkrátka v této kategorii si vybere každý.

 Obojek DOG FANTASY světelný USB sv.modrý 70 cm 1ks

A nezapomeňte! Než obojek objednáte, změřte obvod krku svého psa krejčovským metrem. Myslete na „pravidlo dvou prstů“ – při měření, i později při zapínání koupeného obojku, musí jít pod metr/obojek vsunout dva prsty, aby se pejsek neškrtil.

Obojek kovový polostahovák 3-řadý 60cm/2,5mm Tommi

 Kompletní nabídku naleznete v našem e-shopu v sekci obojky pro psy. Šťastnou ruku při výběru přeje váš Pethome :).

Publikováno v: Jak vybrat

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód