+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Výživové doplňky z řady Fitmin Apotéka

1102 Shlédnutí 1 Líbí se

Fitmin je rodinná firma sídlící v podhůří Orlických hor, vyrábí nejen granule pro mazlíčky, ale jejich sortiment se rozrostl o řadu komplexních výživových doplňků Fitmin Apotéka. Tyto novinky ocení nejen páníčci, kteří krmí své mazlíčky barfem, při němž je podávání doplňků nezbytné, ale i granuláři, kteří potřebují řešit konkrétní problém.

Výživové doplňky pro psy mají mnoho benefitů pro organismus, preventivně působí tam, kde je to potřeba a podporují zdravý a spokojený život vašeho psa.

Fitmin Apotéka: pro zdraví psů

A jaké doplňky ve Fitmin Apotéce naleznete? Jedná se o devět produktů a každý si představíme detailněji. Navíc jsme nechali dva z výrobků vyzkoušet vybranými testerkami a jejich psy.

>> Fitmin Dog Purity lososový olej 300ml: za studena lisovaný olej pro zdravou a krásnou srst i kůži, který obsahuje esenciální Omega 3 mastné kyseliny.

>> Fitmin Dog Purity Srst a kůže 160g: doplněk, který zvyšuje kvalitu srsti.

>> Fitmin Dog Purity Sport a regenerace 240g: pomáhá při zvýšené fyzické aktivitě a doplňuje energii.

>> Fitmin Dog Purity Zuby a dásně 80g: pečuje o zdraví dutiny ústní.

>> Fitmin Dog Purity Zažívání a detoxikace tablety 70ks: podporuje detoxikaci organismu a vyváženou střevní mikroflóru.

>> Fitmin Dog Purity Dlouhověkost a imunita 200g: napomáhá regeneraci a podporuje imunitu.

>> Fitmin Dog Purity Klouby a prevence 200g: přípravek jako prevence obtíží s pohybovým aparátem.

>> Fitmin Dog Purity Klouby a úleva 200g: doplněk s protizánětlivým účinkem a regenerační schopností.

fitmin-apoteka.jpg

Mia testovala přípravek na zuby a dásně

Mia letos bude slavit 11. narozeniny a v tomto věku je už třeba více dbát o její zoubky. Vždy jsem používala různé žvýkací kosti nebo dentální hračky, ale s přibývajícím věkem jsem se rozhodla pro vhodný doplněk stravy a vyzkoušela jsem Fitmin Purity Zuby a dásně.

Tento doplněk stravy je složený z mořské řasy kelpy, která obsahuje hodně vitamínů a dalších látek, které mají skvělý účinek na zdravé zuby a dásně psa. Napomáhá předcházet tvorbě zubního plaku a zubního kamene, a díky tomu zmírňuje i zápach z tlamy.

Po otevření lahvičky a přičichnutí jsem hned poznala vůni řasy a vybavila jsem si moře. Mia byla trochu jiného názoru, ta mé nadšení příliš nesdílela. Dostala tedy doporučenou dávku přimíchanou do jídla, a jak se nakonec oblizovala.

Mia dostává tento doplněk stravy každý den a už po pár dnech užívání bylo znát, že zápach z tlamy je menší, zoubky má krásně silné a zdravé.

Zuby jsou pro psa velmi důležité, a pokud ani vy nechcete řešit čištění v narkóze, tak rozhodně Fitmin Purity Zuby a dásně můžeme s Miou doporučit.

-Žaneta K.-

Archie vyzkoušel přípravek na srst a kůži

Měli jsme možnost vyzkoušet doplněk stravy od Fitminu na Srst a kůži. Archie měl kvalitní srst už předtím, než začal užívat tento doplňek, ale i přesto jsem si nějakých změn všimla. Po zhruba dvou týdnech začala být srst lesklejší a chlupy jemnější. Nejvíce mně překvapilo, že se zjemnil i pruh chlupů nahoře na zádech, kde měl Archie srst opravdu hodně drsnou. Na to nám nepomáhaly ani různé oleje.

Srst se mu i částečně promastila, ale v dobrém slova smyslu. Předtím ji měl totiž poměrně suchou. Za nás tedy musím říct, že výrobek splnil všechno, co slibuje. Další výhoda je v tom, že doplněk je v prášku, takže nemusím řešit to, že mi pes nechce žrát tabletky. Prášek tedy stačí přisypat k jídlu a pes vše sní.

Fitmin Dog Purity Srst a kůže bych tedy doporučila všem, kteří chtějí, aby jejich parťák měl krásnější a kvalitnější srst. My doplněk určitě nemáme naposledy a v období línání, kdy srst dostává docela zabrat, ho zase pořídíme.

-Sára R.-

Máte zkušenost s výživovými doplňky Fitmin Apotéka? Podělte se o ni s námi do komentáře. A pokud váháte, zda některý z přípravků koupit, vyzkoušejte a uvidíte, že budete spokojeni.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód