+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Testování granulí Ontario: zdravé krmení pro psy i kočky

19685 Shlédnutí 3 Líbí se
1 Komentář
Hodnocení
5.0

Abychom vám pomohli s výběrem vhodného krmiva pro vaše mazlíčky, tak pravidelně hledáme testery vybraných granulí. Před pár měsíci jsme měli na test připravené české krmivo Ontario. Vybrali jsme celkem čtyři testery, dvě balení putovala ke psím a dvě ke kočičím recenzentům. Nyní se společně podíváme na to, jak recenze na Ontario pro pejsky i kočičky dopadly.

Krmivo Ontario obsahuje hodně masa a málo obilovin, je vhodné pro alergické a citlivé mazlíčky. Obsahuje potřebné vitamíny a minerály a je obohaceno o bylinky, ovoce či zeleninu. Protože výrobce krmiva respektuje potřeby pejsků i kočiček, tak na výběr máte z mnoha lákavých receptur, které jsou přizpůsobené potřebám všech chlupáčů.

Slide thumbnail

Krmivo pro psy Ontario

Testerka Bailey

Výmarce Bailey vybrala panička Ontario Adult Dog Large Fish & Rice, protože doufala ve zlepšení kvality srsti. Předtím nebyli s granulemi s rybí příchutí úspěšní, protože Bailey nad nimi ohrnovala čumáček, i když většinou baští vše. Panička Andrea nám zaslala takové hodnocení:

„Od prvního otevření pytle byla Bailey nadšená a s chutí by snědla tolik, kolik by se do ní vešlo. Dávky tedy musíme odměřovat. Kvalita granulí jde vidět již od pohledu (přiměřená mastnota), ale hlavním faktorem je pro mě složení, spokojenost a prospívání Bailey.

Srst je po granulích krásně lesklá, takže už nemusíme dávat dalších x doplňků stravy, abychom toho docílili. Přechod z předešlých granulí byl bez problémů, Bailey má malý odpad, ale za to velkou chuť k jídlu. To je pro mě to nejdůležitější. Bála jsem se i reznutí srsti, ale vše je bez problémů. Takže za nás hodnotíme SUPER, a to ne jen pro pejsky s problémy se srstí.“

Andrea & Bailey

Ontario pro psy

Testerka Tea

Tea je mlsoun a zlobila paničku s jídem, proto jí také vybrala rybí recepturu Ontario Adult Dog Medium Fish & Rice a doufala, že granulky zachutnají. A jak byla panička Kateřina spokojená?

„Krmení jsme vyzkoušeli a je parádní! Poslední dobou mi Tea nechtěla jíst granule, které jsme do teď dávali. Ačkoliv není žádný velký jedlík, tak Ontario jí moc chutná a s velkou pravděpodobností s ním budeme krmit i nadále.

Má stále krásnou srst i pevnou stolici a navíc má dostatek energie na svoje blbnutí. Krmení je hezky voňavé a suché. Balení mají skvěle vymyšlené, protože má plastový zip, který je velmi praktický a vždy se díky němu dá krmení uzavřít. Velikost granulek je tak akorát a Tee se dobře baští.“

Kateřina & Tea

Krmivo pro kočky Ontario

Mlsný Mourek a Sheila

Taťána má doma dvě kastrované kočičky, které jsou mlsné, a proto zvolila Ontario Adult Cat Castrate. Jak jim granule chutnali, tak o tom se můžete přesvědčit sami.

„Obě kočičky se do granulek hned pustili. Mourek se do nich dokonce dobýval ještě přes obal, když přišly. Mourek i Sheila jsou kastrovaní a mají mlsné jazýčky. Ontario granule jim už od počátku velmi chutnaly. Nejprve jsem jim je chtela namíchat s původními granulemi, ale vyjedli z nich vždy jen Ontario.

Nemají po nich žádné zažívací potíže, maji krásně hebkou srst a zdají se mi i celkově takoví klidnější a spokojení, asi to bude tím, že mají oba plná bříška. Velikost granulek je tak akorát, mají skvělou chuť a lahodnou vůni, takže splňují všechna očekávání. Za sebe i za kočky vřele doporučuji.“

Táňa s Mourkem & Sheilou

Kastrovaná kočička

„Kočička se stala testerkou granulí Ontario Adult Cat Castrate, což splňuje a navíc jako každá správná kočičí dáma má mlsný jazýček a každou myš co chytí ráda vymění za něco dobrého. Vždy se u nás dělili psi s kočkou, ale konečně má kočka něco jen a jen pro sebe a myslím, že dělit se opravdu nebude.

Po otevření velkého pytle granulí to neskutečně krásně vonělo, neodolala jsem a kočku hned i přes přítomnost psů zavolala. Ta seběhla dolů a už větřila, co bude dobrého. První misku slupla jedna dvě a teď se každý den těší na ty své kočičí granulky, které jsou opravdu velikostně tak akorát pro kočku a nemusí zápasit s velkými granulemi. Už vím, proč budeme kupovat granule speciálně pro kočičku, rozdíl to opravdu je.

No a jelikož bylo jaro a s jarem se samozřejmě mění i zimní kabát, tak jsem čekala, zda to půjde poznat. Kočička má stále lesklou a krásnou srst a kdo si myslí, že vykastrovaná kočka přibere, tak pokud bude mít dostatek pohybu a tu správnou stravu, stát se to nemůže.“

Kateřina a Nemňouk

Ontario pro kočky

Granule Ontario všem našim testerům chutnaly a prospívali na nich. ještě stále váháte, zda je vyzkoušet? Tak neváhejte a objednejte, uvidíte, že budete spokojeni.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód

Komentáře

  • Granule pro kočky Ontario
    Od:Stanislav Vojta Na 23.01.2022
    Hodnocení
    5.0

    V posledních asi dvou měsících naše kočky nechtějí žrát granule Ontario 1,8 kg za cca 300kč. Dokonce přestaly venku žrát zbytky po naší kočce i cizí kočky. Je to velmi zajímavé. Patrně se zhoršila kvalita granulí od této firmy. Nenapsal vám někdo podobné poznatky. 23.1.2022 Stanislav Vojta

    Odpověď od: Veronika Vencl Na 24.03.2022 Dobrý den, Stanislave,

    žádné podobné zprávy jsme nedostali, doporučujeme vyzkoušet např. jinou příchuť. Nevím, jakou recepturu máte přesně na mysli, Ontario pro kočky se vyrábí v gramáži 2 kg a pak ještě větší balení.

    Za Pethome,
    Veronika