+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Testování Brit Care Cat

491 Shlédnutí 0 Líbí se

Pravidelně hledáme testery různých výrobků, abyste vy, naši zákazníci se svými mazlíčky, vyzkoušeli produkty, které prodáváme. Před časem jsme vybrali 3 testery kočičích granulek Brit Care Cat. Každá testerka si zvolila příchuť podle potřeb svých kočiček a my vám nyní přinášíme výsledek.

Brit Care Cat jsou české granule superprémiové kvality, které se vyrábějí v několika příchutích a nepohrdne jimi ani největší kočičí gurmán. Obsahují pouze hypoalergenní složky. Místo obilovin v nich naleznete rýži a brambory, které nezpůsobují potravinové intolerance.

Mášenka a její kamarádi

První kočičí testerce panička vybrala Brit Care Cat Lilly I’ve Sensitive Digestion, tedy granulky pro citlivá bříška. A jaký měla tato receptura u Mášenky a ostatních kočiček úspěch? To se můžete sami přesvědčit:

„Krmivo našim kočičkám velmi chutnalo a navíc pěkně voní. Při pohledu na složení jsem se sama podivila, čím vším je možno kočičí krmivo obohatit a co všechno obsahuje. Jsem velmi ráda, že po celou dobu zkrmování Brit Care pro citlivá bříška neměly kočičky žádný problém, a že jejich bříška byla plná a přitom spokojená… A jak je viditelné z fotky, krmivo opravdu chutná, objednali jsme v současné době již další pytel granulek Brit Care pro citlivá bříška a chceme u této značky zůstat. Děkujeme společnosti Brit za možnost si vyzkoušet nové krmivo a společnosti Pethome za výběr testera naší Mášenky. Jsme moc spokojeni s kvalitním českým krmivem, které kočičkám nejen chutná, ale i na něm prospívají.“

–Marie–

Recenze Brit Care Cat

Fešák Damien

Druhým testerem byl Damien, kterému panička vybrala granulky pro kastrované kočičky, Brit Care Cat Missy for Sterilised.

„Ze začátku jsem granule míchala s předchozí užívanou značkou, vzhledem k tomu, že jako kotě měl Damien problémy se zažíváním, musela jsem měnit jeho stravu opatrně. Změnu zvládl bez problémů. Granulky mu chutnaly, a protože dělám ve směnném provozu, je pro me důležité to, aby Damienovi chutnaly granule i den dva po nasypaní do mističky. Granulky baští bez váhání a zažívací problémy nejsou, dobrá kvalita srsti zůstala nezměněná, takze předpokládám, že změna značky granulek rozhodně nebyla k horšímu. Celkově jsem spokojena, jak za Damiena, tak za cenu granulek a budu zvažovat pokračování krmení touto značkou. Děkujeme za moznost zkusit Brit granulky.“

–Michaela–

Brit Care Cat

Mlsoun Avalon

A naším posledním testerem byl vybíravý a mlsný koucourek Avalon, který má i lehce problematické zažívání. Panička mu proto vybrala Brit Care Cat Cocco I’m Gourmand, které jsou vhodné pro kočičky gurmány.

„Nejprve bych chtěla ještě jednou poděkovat za možnost vyzkoušet granulky, velmi si jí vážíme. Hned první ochutnávání bylo velice úspěšné, granulky bral skoro jako nějaký pamlsek nebo odměnu. Byli jsme velice překvapeni, u hodně jiných druhů si jen čichl a odešel. Ale tyto ho hned na první očichání velice zaujaly.

Recenze Brit Care Cat

Po přečtení složení je mi jasné, že jsme nešlápli vedle. Obsahují vysoký podíl masa (kachnu a lososa) a jsou bez obsahu obilovin. Uspokojí i ty nejvybíravější kočky, Šanta kočičí je lákadlem pro náročný kočičí apetit. Esenciální látky (arginin a taurin) zajišťují správnou funkci organismu. Opravdu jsou nabyté kvalitními surovinami, zaujalo mě také, že obsahují mimo jiné rakytník, juku, sušená jablka, lososový olej a játra. Pokud se nepletu, tak by tyto složky měly přispívat ke krásné zdravé srsti a správné funkci trávicího ústrojí a například předcházet vzniku bezoárů. To můžu taky potvrdit, že se Avalonovi jakoby zlepšila srst, nejen na dotek je taková jakoby hebčí, ale i její textura je mnohem lepší. Vůbec neměl problémy s přechodem, co se týká vylučování. Nevšimla jsem si nějaké změny. Spíše naopak, absolutně bez problémů. V minulosti se nám totiž párkrát stalo, že nové jídlo u něj způsobilo zvracení nebo průjem. Je opravdu velmi citlivý na změny.

Když bych tedy měla shrnout naše testování, určitě budeme v této značce a druhu dál pokračovat. Nevidím jediný důvod, proč hledat něco jiného. Po všech stránkách jen samá pozitiva, kocourkovi granule chutnají a také na nich velmi prospívá. A na závěr bych chtěla podotknout, že granule jsou za velmi příjemnou cenu. Určitě, co se týká poměru kvalita/cena, si troufám říci, že nejlepší, se kterými jsme se zatím setkali. Takže všem v okolí vřele doporučuji, určitě neváhejte, vaši miláčkové budou jistě spokojeni.“

–Jana–

Recenze Brit Care Cat

Moc děkujeme všem vybraným testerkám za recenze a doufáme, že vám třeba pomohou při výběru krmiva pro vaši kočičku! Všechny receptury Brit Care Cat si můžete prohlédnout tady.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód