+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Calibra s jehněčím a rýží pro mlsné jazýčky

2342 Shlédnutí 0 Líbí se

Vy jako páníček chcete pro svého psa nejlepší granule za cenu, která nezruinuje váš rozpočet. Pejsek zase vybírá výhradně podle toho, které granule mu nejvíce voní a šmakují. Že je výběr nelehký? Ale kdeže – my vám poradíme špičkové granule, se kterými budou obě strany spokojeny.

Víme, že každá značka granulí se prezentuje jako ta NEJ. To může jednoho zmást. Důležité je tedy nenechat se strhnout líbivou reklamou a krásným obalem. Na prvním místě je třeba si pečlivě přečíst složení krmiva. A pes potřebuje maso na prvním místě!

 

Vybíráme granule

Složení máte nastudované, cena je přijatelná a teď nevíte, zda budou granule vašemu chlupáčovi chutnat? Pan Pes a jeho mlsný jazýček má v rozhodování hlavní slovo. To vědí i výrobci – nabízejí vzorky, které můžete objednat ZDE.

Ale pozor! Vzorek je jen na jeden či dva dny. Bude váš pes spokojený i po měsíci krmení novou recepturou? Čtěte recenze od reálných pejskařů!

Recenze Calibra superpremium pro štěňata

Recenze na granule Calibra HA Junior Medium Breed Lamb and Rice

Calibra už více než 15 let pomáhá pejskům, kočičkám a jejich páníčkům najít to pravé. Na vývoji a výrobě krmiv Calibra pracují veterináři a odborníci na výživu a díky tomu je Calibra zárukou kvality.

O tom ví své i naši dva mlsní testeři – Vanilka a Floki, kteří otestovali novou recepturu s jehněčím masem pro štěňátka a mladé psy středních velikostí. Hypoalergenní složení je vhodné i pro pejsky s citlivým zažíváním. Vysoký obsah jehněčího masa zajišťuje dostatek živin a vysokou chutnost granulí. Lososový olej se stará o to, aby měl pejsek zdravou kůži a výstavní srst.

 

Australský ovčák s mlsným jazýčkem – seznamte se s testerkou Vanilkou

Australští ovčáci jsou akční pejsci a jinak tomu není ani u desetiměsíční Vanilky. Protože je Vanilka neustále v pohybu, potřebuje krmení, které jí zajistí dostatek energie. A s ohledem na to, že je naše testerka ještě štěně, tak musí granulky obsahovat vše pro její zdravý růst a krásnou srst.

Denní dávkování pro psa Vanilčiny velikosti a věku je podle přehledné tabulky umístěné na obalu granulí, 210 gramů. Čtrnáctikilové balení tak vystačilo Vanilce na 3 měsíce.

Už při prvním soustu bylo jasné, že Vanilce Calibra moc chutná a nic se nezměnilo ani po 12 týdnech testování. Díky šikovnému zipu na opětovné uzavření obalu zůstávají granule v suchu a čerstvé, takže neztrácí na kvalitě ani chutnosti. Po dvou týdnech krmení Calibrou panička Vanilky zaznamenala první pozitivní změny. Vanilce se zlepšilo zažívání, přestaly ji trápit průjmy, byla plná energie a v psychické pohodě. Po měsíci testování nových granulí si její panička všimla i další změny a to viditelně lepší kvality srsti. Srst byla lesklejší a Vanilka dokonce méně línala.

EXTRA TIP od testerky Vanilky: Granule se navíc díky své výjimečné chutnosti ukázali vhodné i jako pamlsky pro výcvik.

 

Tester Floki a jeho nablýskaný kožíšek

Panička Flokiho ocenila už samotné balení granulí. Zaujal ji minimalistický a čistý design, logo a hlavně praktické uzavírání s pomocí pojízdného zipu, což zajišťuje trvalou čerstvost granulí. Praktický zip ocenil i samotný Floki, kterému díky tomu chutnali granule stejně jako první den po otevření nového pytle.

Ze složení, které je na balení uvedeno, bylo této testerské dvojce jasné, že se jedná o kompletní krmivo, které obsahuje vše potřebné. Flokiho denní dávka je vypočítána na 250 gramů za den, což mu panička rozděluje na dva chody. Velikost granulí Flokimu naprosto vyhovovala, nejsou pro něj ani moc velké a ani moc malé, zkrátka tak akorát. Navíc krásně voní, jsou ideálně mastné a mají správnou barvu.

Stejně jako u Vanilky bylo i u Flokiho po krátkém čase vidět, že mají granule pozitivní vliv na jeho kožíšek. Flokiho srst začala být bohatší, lesklejší a navíc Flo přestal pouštět chlupy!  

EXTRA TIP od testera Flokiho: Do granulí už není třeba nic přidávat – skvěle chutnají, obsahují lososový olej pro krásnou srst, mořskou řasu pro péči o zuby a extrakt z juky pro správné zažívání.

Recenze Calibra granule pro psy

Superprémiové krmivo Calibra Dog HA Junior Medium Breed Lamb and Rice posbíralo v recenzích od našich testerů 5 hvězdiček a u obou uspělo na výbornou hned v několika ohledech. Vysoká chutnost, praktický znovuuzavíratelný obal, pozitivní účinek na srst a zažívání. To jsou tři top výhody krmiva Calibra. Znáte další? Napište nám svojí zkušenost do komentářů.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód