+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Barking & Meowing Heads: nové kapsičky!

800 Shlédnutí 1 Líbí se

Oblíbená krmiva s usmívající se psí nebo kočičí hlavou na obalu známe všichni. Barking a Meowing Heads prošlo v letošním roce velkou změnou, po 10 letech výroby jsme se dočkali nových obalů a hlavně změny názvů některých receptur, ty slouží pro lepší orientaci mezi příchutěmi.

To ještě není všechno, původní konzervy Barking a Meowing Heads byly nahrazeny kapsičkami. Díky tomu mají masové paštiky výraznější chuť, lépe se s nimi manipuluje a obaly nezatěžují životní prostředí tolik jako prázdné konzervy!

Recenze: nové kapsičky Barking Heads

A u masových kapsiček ještě zůstaneme. Zajímalo nás, jak budou mazlíčkům chutnat a zda s nimi budou jejich páníčci spokojení, a proto jsme kapsičky Barking a Meowing Heads nechali otestovat. Vybrali jsme celkem tři testery, dva byli z řad pejsků a jedním se stala mlsná kočička. Nyní si můžete přečíst, jak kapsičky dopadly.

Psí smečka: Vinnie, Pepper a Connie

Psí kapsičky putovaly do smečky 3 šikovných pejsanů a jejich panička Daniela nám připravila skvělou recenzi i video.

„Kapsičky jsou dost veliké (300 g) se snadným otvíráním. Na obalu je přítomný lepicí proužek pro opětovné zavření. Složení mě naprosto šokovalo, v tom dobrém slova smyslu, protože do té doby jsem znala jen ty obyčejné a často dost nechutné kapsičky pro kočky. V každé příchuti je samozřejmý vysoký obsah masa - například jehněčí příchuť obsahuje 60 % čerstvého vykostěného jehněčího a 25 % jehněčího vývaru. Dále jsou přítomné třeba batáty, lososový olej, mořské řasy či kurkuma. Kapsička je BEZ přídavku umělých barviv, příchutí a konzervačních látek.

Psům od začátku kapsička voněla a ihned se do ní chtěli pustit. Konzervy obecně moc neznají a dostávají je zcela výjimečně. Měla jsem trochu strach o jejich trávení, ale úplně zbytečně (i přes citlivé zažívání 2 ze 3 testerů).

Kapsičky mě svým složením opravdu nadchly. Každodenní krmení si neumím úplně představit, ale pro tréninky a zvláštní příležitosti to vidím naprosto jasně :-) Nekrmila jsem jimi dlouho, abych mohla pozorovat nějaké účinky, ale zásadní pro mě byla informace, že ani větší nárazová dávka jim nerozházela trávení.“

Kokršpanělka Maybe

Další psí testerkou se stala Maybe a jeji kámoš Max od paničky Sabiny.

„Minulý měsíc jsme měly s Maybe možnost otestovat nové kapsičky Barking Heads. Dorazilo nám pět příchutí a úplně všechny Maybe moc chutnaly. Složení kapsiček je parádní, obsahují přes 80 % masa, zeleninu a spoustu vitamínů. Nejen, že psům skvěle chutnají, ale také dobře prospívají jejich zdraví. Kapsičky jsem přimíchávala ke kvalitním granulím a trávení po této stravě bylo bez problémů. Také oceňuji, že jsou bez přidaných umělých barviv, vůní a konzervantů. A co se týče vzhledu kapsiček, jsou baleny do krásně barevných obalů s úžasným zpracováním. Mile nás překvapily a myslím, že jsme je neměly naposledy a někdy si jimi zase moc rádi zpestříme granulky.“

Barking Heads

Kočičí kapsičky Meowing Heads

Kočičí testerka Kira a její mlsný kamarád Felix

Panička Leona má doma ostřílenou testerku Kiru, ale s ochutnáváním kapsiček jí pomáhal i mlsný kamarád Felix. Kočičkám jsme zaslali kapsičku od každé příchutě a panička se o každé rozepsala. My vám zde přinášíme shrnutí dojmů.

„Když jsme s Kirou před rokem zkoušely konzervičky Meowing Heads, moc úspěchu u nás nesklidily. Paštiky byly většinou poměrně dost suché, tuhé a ani chuťově to zřejmě nebyla žádná hitparáda (tedy kromě rybích, po těch se u nás jen zaprášilo). Kapsičky sklidily u obou koček podstatně větší úspěch.

Všechny paštiky nádherně intenzivně voněly a kočky tak zaujaly na první pohled. Stejně jako v minulém testování, i zde vyhrály především paštiky s obsahem rybího masa. Krůtí maso u nás obecně moc nejede a po kuřecí paštice dostal Felix bohužel průjem (ale to bych nebrala jako směrodatný údaj, on je obecně “kocour posera”).

Suma sumárum, změna designu a složení značce Meowing Heads rozhodně prospěla. Jediné, co bych jí mohla vytknout je fakt, že všechny receptury obsahují kuře a nejsou tedy vhodné pro kočky s prokázanou alergií na kuřecí maso. Trochu vyšší cenu rozhodně neberu jako negativum, jelikož mi jedna kapsička vystačila pro dvě kočky na celý den a nemusely se v průběhu dne dojídat granulemi.“

Barking Heads

Jak můžete vidět, tak s kapsičkami Barking a Meowing Heads rozhodně nešlápnete vedle. Paštiky mají vysoký obsah masa, jsou velmi chutné a mazlíčci na nich prospívají. Tak neváhejte a objednejte.

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód