+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Testování mlíčka Brit Care Kitten Milk

1220 Shlédnutí 1 Líbí se

Každý zodpovědný chovatel by měl mít při plánovaném vrhu doma připravené veškeré potřebné věci, mezi nimiž by mělo být i mlíčko pro koťátka pro případ, že by jejich mamina neměla dost mléka, nebo by se narodil početný vrh.

Abychom vám usnadnili výběr, tak jsme pro vás nechali otestovat mlíčko Brit Care Kitten Milk, které se hodí pro koťata od prvního dne věku, ale je vhodné i pro březí a kojící kočky či kočky v rekonvalescenci. Složením je mléko velmi podobné tomu mateřskému, obsahuje kolostrum, které pomáhá podpořit imunitu náchylných koťat, probiotika pro podporu trávení a nechybí ani taurin, jenž zajišťuje správný vývoj srdce a také oční sítnice.

A jak si vedlo u našich kotěcích testerů? O tom se můžete sami přesvědčit.

Početný vrh koťátek od Kamči

„Mléko Kitten Milk jsem začala používat jako doplněk stravy pro koťata, která byla do čtvrtého týdne krmena výhradně mateřským mlékem. Přípravek jsme však začali využívat již dříve v průběhu gravidity jejich matky jako zdroj živin, především dusíkatých látek, minerálů a vitamínů. Kočka jej pije i nadále v průběhu kojení.

Mléko je ve formě sušené směsi, dobře se rozpouští v teplé vodě, po rozmíchání nevznikají hrudky. Přiložená odměrka umožňuje téměř přesné dávkování. Koťatům mléko velice chutná, dobře prospívají a přibírají na váze. Nevyskytly se u nich žádné zažívací obtíže včetně průjmu a nafouknutého bříška.

Je ideální i na cestování s kočkou, díky snadné přípravě ho máte k dispozici za pár minut. Závěrem bych chtěla zmínit jedinou nevýhodu, kterou jsem shledala, že pro větší počet koťat (v našem případě 5) je obsah tohoto balení nedostačující. Někdo by jistě uvítal, kdyby součástí balení byla i speciální lahvička s dudlíkem, prostřednictvím které lze mléko podávat i v případě, kdy kočka svá koťata nemůže kojit.“

-Kamila-

Recenze Brit Care Cat Kitten Milk

Moničina koťátka bez maminky

„Mlíčko od Britu nám pomohlo překonat těžké období při přechodu na umělou výživu. Naše čtyři koťata přišla ve 3 týdnech o svoji matku. Brit Care Kitten Milk obsahuje všechny potřebné ingredience a vitamíny pro zdravý růst a správný vývoj malých koťat. Našim drobečkům dodal dostatek energie pro jejich dovádění.

Brit Care Kitten Milk je ve velmi praktické dóze z umělé hmoty se zavíratelným víkem. Balení obsahuje 250g sušeného mléka, a také je zde přiložena odměrka. Na balení je rovněž přehledně vypracovaná tabulka pro přípravu mléčka pro koťata v různém období růstu. Jeho příprava je velmi snadná a rychlá což nám umožnilo vždy připravit čerstvou dávku. Stačilo rozmíchat v hrníčku s teplou vodou a koťátka si mohla pochutnat.

Byli jsme velmi potěšení, že jsme mohli vyzkoušet tuto umělou stravu pro naše koťata. Mlíčko jim velmi chutná a proto u něj zůstaneme.“

-Monika-

A jaká je vaše zkušenost? Podělte se o ni s námi!

TIP: K mlíčku doporučujeme zakoupit sadu na dokrmování!

Závěrečné hodnocení Brit Care Kitten Milk

PLUSY:

+ skvělé složení

+ snadná příprava (v balení praktická odměrka)

+ nezpůsobuje zažívací problémy

+ velmi chutné a dobře přijímané

MÍNUSY:

- velikost balení (při početnějším vrhu by mohlo být větší)

- balení by mohlo obsahovat lahvičku na krmení

Recenze Brit Care Cat Kitten Milk

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód