+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Superprémiová Calibra: nové konzervy pro mazlíčky

1883 Shlédnutí 2 Líbí se
1 Komentář
Hodnocení
5.0

Česká značka Calibra dnes patří mezi stálice ve výrobě kvalitních krmiv pro psy i kočky. Za dobu své existence od roku 2001 vzniklo už několik řad granulí a konzerv, jejichž receptury jsou neustále vylepšovány. Nejnovější řady superprémiových krmiv jsme si představili v samostatném článku a nyní se podíváme podrobněji na nové superprémiové konzervy Calibra pro psy i kočky.

Superprémiové konzervy bez obilovin Calibra Verve

Na konzervách Calibra Verve si smlsne i ten největší psí a kočičí labužník! Bezobilné konzervy Calibra Verve jsou totiž z čerstvého masa a díky tomu vynikají extra chutí a vůní.

Balancované složení zajišťuje kompletní pokrytí nutričních požadavků vašeho mazlíčka na vyváženou krmnou dávku. Konzervy Calibra Verve tak slouží jako plnohodnotné krmivo, ale můžete jej samozřejmě dávat i jako doplněk ke granulím nebo doma připravované stravě. 

Calibra Verve to není jen maso a vývar, ale také zdraví prospěšné přírodní doplňky!

Součástí složení konzerv Calibra Verve je Triple active formula v podobě bylinek a dalších přírodních doplňků, které pomáhají posilovat imunitu a zdraví vašeho mazlíčka. 

7 unikátních složek podporujících zdraví v konzervách Verve:

  • Bylinkový trojboj rozmarýn, tymián, oregano - zvýrazňují chuť krmiva a zvyšují jeho chutnost, snižují množství škodlivých bakterií a podporují imunitní systém
  • Čekanka, která je bohatým zdrojem inulinu (rozpustné vlákniny s prebiotickou funkcí) a díky tomu pozitivně podporuje proces trávení
  • Lososový olej jako zdroj nenasycených mastných omega-3 mastných kyselin pro podporu vývoje a funkcí mozku, podporu zdravé kůže a kvalitní a lesklé srsti
  • Rakytník řešetlákový jako zdroj bioaktivních látek (antioxidanty, vitamíny, esenciální mastné kyseliny) pro posílení imunity a zlepšení trávení a metabolismu
  • Mořská řasa Kelpa, která je bohatým zdrojem minerálů a bioaktivních látek. Pomáhá redukovat tvorbu zubního plaku a kamene a také potlačuje zápach z ústní dutiny
  • Brusinky jako cenný zdroj antioxidantů, polyfenolů a vitaminu C s pozitivními účinky na močové cesty
  • Šípky, které jsou zdrojem vitamínu (C, E, A, karotenoidy) a mají silné antioxidační účinky. Díky tomu pomáhají šípky vydatně podporovat obranyschopnost. 

V kočičích konzervách Calibra Verve je navíc přídavek taurinu, který je pro kočky nezbytný! Taurin napomáhá správnému fungování srdce, posílení imunity, zlepšení mozkové činnosti, zraku i sluchu.

Všechny konzervy Calibra Verve pro psy i kočky jsou samozřejmě bez obilovin, bez umělých barviv, bez konzervantů a bez geneticky modifikovaných organismů.

Pro psy jsou v nabídce dvě velikosti balení konzerv Calibra Dog Verve a to 200g nebo 400g. Malé balení 200g ocení především menší pejskové. Konzervy Calibra Verve jsou dostupné jak ve variantě pro štěňata a mladé psy, tak i pro dospěláky a seniory. Pro všechny věkové kategorie se nabízí množství různých příchutí, které pak můžete střídat, aby se vašemu psímu kamarádovi jen tak neomrzely. Nejoblíbenější příchutí u malých plemen bývá kachna a krůta nebo hovězí s kuřetem. Ti větší si obvykle rádi smlsnou na vepřovém se zvěřinou nebo lososem s krůtou.

Z kočičích konzerv si můžete vybrat receptury pro koťátka i dospělé kočky, kočky s citlivým zažíváním. Příchutí kočičích konzerv je celá řada a vaše kočky se tak budou mít opravdu královsky. Kuře, krůta nebo losos potěší i ty nejmlsnější kočičí gurmánky. 

5+1 nejdůležitějších výhod konzerv Calibra Verve pro psy a kočky

  • Hypoalergenní složení s velkým množstvím masa a vysokým obsahem živočišného proteinu.
  • Ideální pro i pro mazlíčky s potravinovou intolerancí nebo citlivým zažíváním.
  • Bez umělých barviv, konzervantů a geneticky modifikovaných organismů.
  • 0% obilovin, 0% sóji, 0% kukuřice = vysoká stravitelnost a chutnost.
  • Ještě výraznější chuť díky vývaru a losovému oleji.
  • Taurin v kočičích konzervách - esenciální aminokyselina, která napomáhá správnému fungování srdce, zraku, sluchu a posiluje imunitu.

Superprémiové konzervy Calibra Life

Další oblíbená řada konzerv značky Calibra: Calibra Life.

Jedná se o krmivo pro psy i kočky, které nabízí vysokou kvalitu a nutriční hodnotu. Jsou vyrobeny ze špičkových surovin a jsou bez umělých konzervantů, barviv a příchutí.

Tato řada nabízí různé chutě a druhy masa, jako jsou krůtí, kuřecí, hovězí, losos a s jehněčím. Výrobce doporučuje podávat tyto konzervy jako doplněk k suchému krmivu Calibra Life, nebo jako samostatné krmivo.

Výhodou konzerv je, že jsou dobře stravitelné a mají vysoký obsah vody, což pomáhá udržovat hydrataci vašeho mazlíčka. Pokud tedy hledáte kvalitní krmivo pro svého psa nebo kočku, mohou být konzervy řady Calibra Life dobrou volbou.

Krmíte vaše domácí mazlíčky především konzervami? Nebo dáváte vašim psům a kočkám granule a konzervami krmnou dávku občas vylepšíte? Tak jako tak, nabídka psích i kočičích konzerv značky Calibra je tak široká, že si vybere i ten nejmlsnější domácí mazlíček.

Informace o superprémiových granulích značky Calibra naleznete v našem článku: Calibra Superpremium pro psy a kočky.

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód

Komentáře

  • dotaz na krmivo
    Od:Simona Fialová Na 06.03.2022
    Hodnocení
    5.0

    Dobrý den, máme psa, STB, a nyní v testech mu vyšla alergie na kachní, králičí, krůtí, ryby světlé, rýže, kukuřice, mléko, hrách, oves. Můžete mi prosím doporučit vhodné krmivo?
    Děkuji moc!

    Odpověď od: Veronika Vencl Na 29.03.2022 Dobrý den, Simono,

    najít granule s jiným zdrojem masa není problém (vepřové, jehněčí, zvěřina), ale spíše záleží na tom, jaká forma hrachu dělá problémy, protože v mnoha bezobilných granulích je např. hrachový škrob nebo vláknina z hrášku. Toto by Vám měl upřesnit veterinární lékař.

    Za Pethome,
    Veronika