+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Proč si vybrat sirup ArtiVit?

440 Shlédnutí 0 Líbí se

Kloubní výživu můžete podávat nejen mazlíčkům, kteří mají problémy s pohybovým aparátem. Lze ji používat preventivně a kloubním onemocněním předcházet. Hodí se pro pejsky v zátěži, seniory i pro rostoucí štěňátka. Jak ale zvolit ten správný preparát? Vybrali jsme 3 testery, kteří vyzkoušeli jednu z kloubních výživ, která je vhodná pro kočičky i pejsky, a to sirup ArtiVit!

Nomaad ArtiVit

Jedná se o chondroprotektivum od české firmy Vitar, která na trhu působí již od roku 1990. Vyrábí se ve formě sypkého v prášku jako ArtiVit Forte a sirup ArtiVit ve 200ml a 500ml balení. Mnozí páníčci mlsných mazlíčků oceňují právě tekutý přípravek, protože se jednodušeji dávkuje.

Účinné látky

>> glukosamin sulfát: vyživuje a chrání kloub

>> chondroitin sulfát: je jednou z hlavních složek chrupavek, zajišťuje jejich pružnost

>> MSM: má protizánětlivé účinky

>> hydrolyzovaný kolagen: regeneruje poškozenou chrupavku

>> kyselina hyaluronová: promazává kloubní pouzdro

>> extrakt s boswellia serrata: tlumí bolest

>> vitamín C: zajišťuje lepší vstřebávání účinných látek

ArtiVit

Eva a tester Denny

Ahoj, jmenuji se Denny, v červnu jsem měl možnost otestovat kloubní výživu ArtiVit a musím říct, že já i moje člověčí maminka jsme nadšení. Můj zdravotní problém sice žádná kloubní výživa nenapraví, ale běhá se mi teď daleko lépe. A co je ještě lepší? ArtiVit je první kloubní výživa, která mi chutná, a to jsem docela „frfňa“. Za ňaminku to z dávkovače ještě rád vylížu, stejně jako můj mladší bráška Jerry, který dostává ArtiVit preventivně, ať mu to není líto.

-Eva Macků-

Verča a testerka Muřinka

Měla jsem možnost testovat kloubní výživu Atrivit. Muřince do hlavy nevidím ale vypadá to, že pomáhá. Skoky jí ve 13 letech dělaly problém a teď je to o poznání lepší. S výrobkem jsem spokojená a určitě budeme dál objednávat.

-Veronika Vičíková-

Pavla a její strakatí testeři

Výrobek jsem podávala dvěma psům středního plemene – český strakatý pes. Starší pes má vysoký stupeň DKK, po delším ležení trochu kulhá, než se rozejde, docházím s ním na rehabilitaci. Mladší fena je bez potíží, má na jedné noze lehkou DKK a LP – jí podávám kloubní výživu preventivně.

Starší pes za dobu podávání kulhal jen párkrát – možný byl i vliv teplejšího počasí, ale i tak byla vidět změna. Řekla bych, že byl o hodně hravější – normálně si jen příležitostně hraje s druhou fenou, najednou si ale hrál i se psími kluky, které normálně ignoruje, spíše je na ně protivný – znají se léta, nehrál si s nimi nikdy. Přisuzuji to tomu, že ho nohy méně bolely. Na procházkách byl aktivní a i si více hrál s fenou. Doma si párkrát přinesl hračky, které ho také normálně už moc nezajímaly. Celkově se tedy stav určitě zlepšil a v podávání rozhodně budu pokračovat dále a zakoupila jsem si hned další lahvičku, aby kúra nebyla přerušena. U feny rozdíl posoudit nelze, protože zjevné problémy nemá.

-Pavlína Zábranská-

Proč by Pavla doporučila sirup i ostatním?

>> obsahuje dostatečné množství aktivních látek

>> dobře se dávkuje

>> sirup je chutný a čtyřnozí kamáradi jej dobře přijímají

>> již po 1 měsíci užívání došlo ke zlepšení stavu staršího pejska

Recenze ArtiVit

Publikováno v: Recenze produktů

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód