+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Jak zahubit hmyzáky

2421 Shlédnutí 0 Líbí se

Všude je plno preventivních přípravků proti parazitům. Můžete vybírat z celé škály výrobků - antiparazitní obojky, tablety, pipety (Spot on)... Ale co když jste preventivní opatření nestihli udělat a parazit už na vašeho mazlíčka skočil? Nebo dokonce obsadil váš domov?

Představte si, že si užíváte neděli, pohodlně sedíte na své drahé pohovce a díváte se na film a váš mazlíček nadšeně přibíhá z vycházky, během které si se sousedovic Benem pohráli s ježkem, a jde se potulit a vyškemrat oběd. Drbete ho za uchem, když vtom… au! AU! Malá černá tečka poskakuje po vaší noze a KOUŠE!

Řekněme si to na rovinu – blechy jsou mrchy. A pokud nezareagujete okamžitě, budete je mít všude po domě. Dalším nevyžádaným dárkem jsou vši, které vám také může pejsek domů přinést. I zde je třeba nelenit a ihned jednat a HUBIT.

Bioveta Bio Kill 2,5mg/ml kožní sprej emulze 500ml

Čím hubit?

Vašeho miláčka i váš domov zachrání značka Bioveta, která nevítaným návštěvníkům rázně zatne tipec. Bioveta vyvinula řadu Bio Kill, která pomáhá psům, morčatům, křečkům a exotickým ptákům. Ale pozor, pro kočky je toxická!

Jak hubit?

Na kožíšek, peří či kůži zvířete použijte Bioveta Bio Kill 2,5mg/ml kožní sprej emulze. Můžete jej aplikovat i do boudy či klece. Pokud je vám milejší insekticid ve formě šamponu, zkuste Antiparasitic Canisshampoo. Přípravky zabíjí a odpuzují různé druhy hmyzu, včetně bodavého.

Bioveta však nabízí i spreje přímo určené pouze na prostředí. Clean Kill vyhubí hmyz v domácnosti i veterinárních a jiných zařízeních. Tyto spreje také působí proti různým druhům hmyzu.

Tip: nezapomente vystříkat i okolí kolem mazlíčka (bouda, pelech, deka), kde se vyskytuje téměř 90 % bleší populace a to v podobě larev. K tomuto účelu se skvěle hodí Bio Kill a to pro jeho vysokou účinnost.

Jak dezinfikovat?

Když už jsou hmyzáci pryč, udržujte svůj domov čistý. Pro jeho dezinfekci použijte IVASAN pets nebo IVASAN spray. Odstraňují zápach a zabíjí viry a bakterie. Můžete je aplikovat i v kleci či boudě vašeho mazlíčka, stejně tak i na jeho hračky, toaletu a různé chovatelské pomůcky.

Jak vybrat přípravky Bioveta?

Clean Kill je účinný prostředek v boji proti švábům, rusům, mouchám, komárům, štěnicím, blechám, molům šatním, mravencům, vosám, rybenkám, roztočům, škůdcům potravin a tkanin. Jeho aplikace je velmi snadná, stačí jej nastříkat cca 30 cm kolem míst, kde se hmyz ukrává. Dle množství hmyzu, kterého se chcete zbavit doporučujeme vybrat přípravek o objemu:

  •     450 ml - dodáváme jej v láhvi s mechanickým rozprašovačem pro snadné nanášení.
  •  1000 ml - v ekonomickém balení v  bílé láhvi s uzávěrem. Lze použít jako náhradní náplň pro vypotřebovaná menší balení.

Bio Kill je repelentní sprej, který použijeme přímo na zvíře. 

Přejeme úspěšný hmyzolov! Váš PetHome

Publikováno v: Jak vybrat, Poradna

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód