+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Hurtta recenze na vlastní kůži

3545 Shlédnutí 0 Líbí se

Testováno severskou přírodou. Tak zní heslo finské značky Hurtta, která se už více než deset let zaměřuje na výrobu chovatelských potřeb a funkčních oblečků pro psy.

 

Výrobky Hurtta jsou synonymem prvotřídní kvality, funkčnosti a moderního designu. Právě proto je tato značka evropským číslem jedna v produkci outdoorového vybavení pro všechny psí parťáky.

 

Chlupáči Linda, Žofka, Oušík a Bojko se rozhodli přesvědčit se o kvalitě produktů Hurtta na vlastní kůži. Ostatně co může být víc než zátěžový test v hlavní roli s tím, pro kterého jsou výrobky určeny? Tak jsme uznale pokývali hlavou a pustili se do toho.

 

Recenze od Lindy na „psí podvlíkačky“ Hurtta Body Warmer

Aktivní Jack Russel Teriérka Linda se ujala žhavé novinky Hurrta - oblečku Body Warmer. Pokud si zrovna říkáte, že vůbec nevíte, co takový Body Warmer vlastně je a k čemu slouží, jste tady správně. Jedná se o multifunkční overal ze speciálního materiálu, který odráží tělesné teplo a díky tomu psa výborně hřeje. Obleček kryje celé tělo psa, včetně všech 4 pacek, krku a je možné jej přetáhnout i přes uši.

Body Warmer se používá se k ochraně svalů akčních psů a psích sportovců a je vhodný také pro stárnoucí a nemocné psy. Nosí se pod voděodolnou bundou nebo oblečkem, ale pokud není vyloženě mráz a mokro, nosí se i samostatně. Dvěma slovy se dá Body Warmer vystihnout jako psí termoprádlo nebo také psí podvlíkačky.

Linda je velkým fanouškem produktů Hurtta a Body Warmer pro ni tedy byl sázkou na jistotu. A její vysoká očekávání se hned při prvním vyzkoušení potvrdila! Overal výborně plnil svou funkci, odrážel Lindino tělesné teplo a skvěle seděl na těle i při náročném pohybu. Stahovací gumičky, které jsou umístěny přes hrudník a kolem krku dovolily Lindě přizpůsobit si overal tak, aby jí dokonale padl. Takže za Lindu pac nahoru!

P.S.: Linda nás poprosila, abychom vás upozornili, že overal není voděodolný, takže v dešti a sněhu jej oblékněte pod nepromokavou bundu nebo pláštěnku.

 

Recenze od Bojka na postroj Hurtta Lifeguard Dazzle

Kříženec Aljašského malamuta a foxteriéra Bojko otestoval postroj Lifeguard Dazzle. Bojkovi se na první pohled zalíbila výrazná žlutá barva, která nejen sluší, ale navíc perfektně vyniká. Díky praktickému úchytu na ruce a kvalitnímu upínání na karabinu od vodítka se postroj zalíbil i Bojkově paničce, která si ho po otestování nemohla vynachválit.

Bojko se v postroji cítil velmi pohodlně, za což vděčil především vnitřnímu polstrování na zádech a na hrudi. A to postroj vůbec nešetřil! Vyzkoušel ho v náročných podmínkách při zimním výstupu na Sněžku, kde proběhl kolem sjezdovky plné lyžařů a bylo evidentní, že je Bojko vidět už z dálky a to díky bezpečnostním prvkům, které výrazně zvyšují viditelnost psa. Reflexní prvky jsou rozmístěny po celém obvodu postroje – na hrudi, na zádech a na popruzích. Kvalitní prošití, měkké polstrování, použití kovových prvků na úchyty popruhů a karabiny vodítka, reflexní prvky a krásná barva. To je postroj Hurtta Lifeguard Dazzle, který je ve všech ohledech skvělou volbou.

 

Recenze zimní bundy Hurtta Summit Parka od mopsice Žofky

Bunda Hurtta Outdoors Summit Parka ve slušivě třešňové barvě padla jako ulitá mopsí modelce Žofce. Protože je mops choulostivější plemeno, začala se její panička poohlížet po hřejivém doplňku pro svou psí slečnu – bundě, která neprofoukne a hřeje. A tak když holky dostaly možnost otestovat lehčí verzi zimní bundy Ultimate Warmer, neváhaly ani chvilku.

Praktičnost parky ocenily naše testerky hned při rozbalení, společně s ní totiž přišlo i ramínko, na které se dá parka kdykoliv pověsit a uložit do skříně, takže se v létě nepovaluje v šuplíku.

A z materiálu a propracovaností oblečku byly nadšené také obě. Vnější stranu samotné parky tvoří kvalitní nepromokavá a voděodolná vrstva a tu vnitřní pak hřejivý a příjemně měkoučký fleece. Obleček se – stejně jako Body Warmer, který testovala Linda – velmi snadno obléká a dá se perfektně přizpůsobit tělu pejska, a to s pomocí zadrhovadel u ocásku, na krku a u oušek. Takže stačí převléct přes hlavu, zapnout pásek pod bříškem a na packy natáhnout gumičky.

Hurtta nezapomněla ani na bezpečnost pejska a i na tuto bundu umístila viditelné reflexní prvky. Už po první procházce bylo jasné, že je Žofka pěkně v teplíčku a že je jí v parce pohodlně, takže obě holky dávají Hurtta Outdoors Summit Parce deset z desíti! Bunda nejenže stoprocentně splnila svůj účel, ale Žofce perfektně sedla a slušela. 

 

Recenze postroje Hurtta Active od Oušíka

Borderák Oušík hledal postroj, který bude ladit s jeho aktivním stylem života. V portfoliu výrobků Hurtta jej společně s paničkou našli velmi snadno, a to díky jeho příznačnému názvu – Hurtta Active.

Postroj Active je ideálním vybavením pro běžné nošení na procházky plné běhání, skákání a radosti a po designové stránce také rozhodně nezaostává. Stejně jako u postroje Lifeguard Dazzle je hrudní i zádová část kvalitně vypolstrovaná, aby pejska nikde netlačila a rozložila případný tlak. A že v Hurttě myslí opravdu na každý detail se můžete přesvědčit při pohledu na vnitřní stranu hrudi, na které je umístěn štítek, kam můžete napsat své jméno a kontakt, kdyby se vám chlupáč náhodou zaběhl.

Postroj Hurtta Active je možné používat také jako bezpečnostní postroj do auta a ani na tomto krásném kousku nechybí reflexní prvky. Postroj Oušíkovi padl jako ulitý, dokonce to vypadalo, že je šitý přímo na míru. :-) Nepřekážel mu při běhu ani při skocích a tak se ho Oušík rozhodl otestovat opravdu pořádně při své oblíbené činnosti – válení se na zádech. Postroj tento zátěžový test obstál perfektně, nepřetočil se, nerozepnul se a nebyly na něm vidět žádné známky opotřebení. Takže Oušík i panička našli svého favorita a my máme radost, že jim postroj plně vyhovuje.

 

Recenze Hurtta pro psy

 

Naši čtyři testeři se na vlastní kůži přesvědčili, že to, co se o výrobcích Hurtta říká, je stoprocentní pravda a že je to láska na první vyzkoušení. Takže páníčci, pokud hledáte kvalitní outdoorový doplněk pro vašeho psího parťáka, určitě zabruslete mezi produkty finské značky Hurtta, které jsou vždy dobrou volbou!

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód