+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Hill's Prescription Diet j/d

442 Shlédnutí 0 Líbí se

Onemocnění pohybového aparátu se u psů i koček objevuje stále častěji a nejen s přibývajícím věkem. Na vině může být genetická predispozice i úraz. Pokud pozorujete, že váš mazlíček polehává a nemá z pohybu radost jako dřív, měli byste vyhledat odbornou pomoc.

Kromě doplňkových kloubních výživ můžete sáhnout i po kompletním krmivu. Umožněte svému chlupáčovi prožít kvalitní život plný pohybu bez bolesti díky veterinární dietě Hill’s j/d, která je vyvinuta speciálně pro mazlíčky s onemocněním kloubů.

V krmivu naleznete vysoký obsah chodroprotektivních látek – glukosaminu a chondroitinu. Obě jsou základním stavebním kamenem kloubních chrupavek, které se stále opotřebovávají a opět obnovují. Při každém krmení tak svému mazlíčkovi jednodušše dávkujete kloubní výživu, která zajistí, aby jeho pohybový aparát fungoval bez problémů.

Klinicky ověřeno

Pozitivní účinky Hill’s j/d na klouby byly prokázány nezávislými odborníky na univerzitách. První známky zlepšení můžete pozorovat již po 21 dnech podávání krmiva. Krmivo obsahuje formuli Advanced Mobility Formula, která zlepšuje pohyblivost. Jedná se o vysoce kvalitní olej z mořských ryb, který je bohatý na omega 3 mastné kyseliny a EPA. Další je Antioxidační formule s obsahem vitamínu C, E, selenu a beta-karotenu, která podporuje imunitní systém. Krmení Hill’s j/d zlepšuje celkový stav pohybového aparátu a navíc snižuje bolest.

Receptury

Granule jsou dostupné v několika recepturách a přizpůsobené přesně potřebám mazlíčků. Kromě suchých krmiv jsou k dispozici i konzervy s neodolatelnou chutí.

Pro pejsky:

>> Hill’s Canine j/d Dry: základní receptura pro pejsky s problémy s klouby

>> Hill’s Canine j/d Dry Mini: speciálně přizpůsobená velikost granulí pro malá plemena

>> Hill’s Canine j/d Reduced Calorie: pro pejsky, kteří mají problémy s nadváhou

>> Hill’s Canine j/d konzerva: pro extra mlsné pejsky

Pro kočičky:

>> Hill’s Feline j/d Dry: pro kočičky s problémy s pohyblivostí

>> Hill’s Feline j/d konzerva: pro extra mlsné kočičky

Hill’s Prescription Diet j/d je kompletní krmivo pro psy a kočky s klinicky ověřeným pozitivním účinkem na pohybový aparát. Hodí se pro mazlíčky, kteří trpí kloubním onemocněním. Díky vysokému obsahu chondroprotektivních složek je zlepšení patrné již po 21 dnech – ustoupí jak problémy, tak bolest. Dopřejte svému pejskovi i kočičce zdravý pohyb.

Publikováno v: Jak vybrat

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód