+420 511 444 369

Po-Pá 8:30 - 16:00

Doprava zdarma

k vybraným produktům

Doručení do

24 hodin
15 000 produktů

skladem

Výrobci

Odběr novinek

Blog

Zdravé klouby? Zkuste chondroprotektivum Aptus Apto-Flex!

3288 Shlédnutí 0 Líbí se

Každý páníček chce pro svého čtyřnohého parťáka jen to nejlepší. Pečujeme o jejich krásnou srst, kvalitu chrupu nebo třeba správné zažívání. Zkušení chovatelé také určitě ví, že důkladnou péči vyžadují i klouby, vazy a chrupavky.

A přesně takovou péči zajistí komplexní kloubní výživa v podobě chutného sirupu jménem Aptus Apto-Flex.

 

Aptus Apto-Flex recenze na vlastní klouby

 

Odborných článků na téma psí kloubní preparáty najdete spoustu. Avšak není nad to si vše vyzkoušet na vlastní kůži, tedy v případě Aptusu Apto-Flexu spíše na vlastní klouby.

 

Proto jsme se rozhodli najít akční páníčky a jejich psí kamarády, kteří by se do recenze této unikátní kloubní výživy vrhli. Psí testery jsme vybírali pečlivě tak, aby byli co nejvíce rozdílní - jak velikostně, tak věkově.

 

A povedlo se! Neohroženou testovací smečku tvořil desetiletý Bernský salašnický pes Dasty, tříletá slečna plemene Jack Russel Teriér jménem Mia a její o rok mladší parťák Tay, který je kříženec Jack Russel teriéra a Border kolie.

 

Recenze na kloubní výživu od Mii a Taye

 

Mia s Tayem jsou akční pejsci, kteří se aktivně věnovali flyballu. Před půl rokem byla Tayovi bohužel diagnostikována artróza, což pro něj znamenalo konec sportovní kariéry a pro jeho páníčky zvýšený důraz na to, aby se Tay šetřil. Samozřejmě se rozhodli poohlédnout po kvalitní kloubní výživě, která by Tayovi pomohla k bezbolestnému pohybu a vrátila mu radost ze sportu.

 

Aptus Apto-Flex se jim líbil především díky jeho konzistenci – tekutý sirup se přeci snadno dávkuje a měl by být i velmi chutný. Když se už při prvním podávání sirupu pejsci předháněli v tom, kdo dostane svou dávku dřív, bylo jasné, že narazili na to pravé.

 

Již po měsíci poctivého každodenního užívání, se dostavily první výsledky. Tay mohl zase vesele skákat, užívat si procházky a dokonce znovu začal i s tréninkem flyballu. Apto-Flex ale neužíval sám, 2,5 ml sirupu denně dostávali oba pejsci. Ptáte se, proč užívala sirup i zdravá Mia? Psí klouby jsou při sportu jako je Flyball velmi zatěžovány a kloubní výživa je tak pro psího sportovce jedinečnou prevencí, aby to pejskům jednoduše běhalo co nejdéle. Za Miu a Taye tedy palec nahoru!

 

Pomohl Apto-Flex pejskovi velkého plemene v téměř důchodcovském věku?

 

Bernský salašnický pes Dasty se ve svých desíti letech řadí mezi psí seniory. Kdo někdy vlastnil velké plemeno psa, ví, že jejich klouby dostávají opravdu zabrat a velmi často odchází jako první. Jinak tomu není ani u Dastyho, pro kterého je v jeho věku náročné jak běhání, tak i obyčejné vstávání nebo chůze po schodech. A tak byla započata měsíční ozdravná kůra v hlavní roli s Aptusem Apto-Flexem.

 

Kromě toho, že mu sirup moc chutnal, byly první účinky viditelné už po třech týdnech užívání. A stačilo 15 ml denně! S každou další procházkou byl Dasty akčnější, pohyb si užíval a při vstávání bylo na první pohled jasné, že už ho klouby tolik nebolí.

 

Dasty a jeho panička rozhodli v užívání sirupu pokračovat a podávat jej Dastymu nadále každý den.

 

3x ANO pro Apto-Flex

 

A co z našeho testování a recenzí od nefalšovaných pejskařů vyplývá?

 

Po kloubní výživě Aptus Apto-Flex sáhněte tehdy, když máte doma psího seniora, který má problémy s klouby, nadváhu nebo obezitu, pejska po úrazu pohybového aparátu nebo ortopedické operaci nebo prostě začněte preventivně dávkovat juniorům v období růstu a psím sportovcům. Kromě výživy kloubů funguje sirup i jako účinné řešení proti zánětům a obsah brusinkového extraktu má pozitivní účinek na močové ústrojí psů.

 

1)    Aptus Apto-Flex chutná i těm nejmlsnějším jazýčkům a pejsci jej snadno baští jen tak z praktické odměrky, která je součástí balení. Sirup je možné přimíchat i do krmiva nebo mezi oblíbené pamlsky vašeho pejska.

2)    Prokazatelný rychlý nástup účinku již za několik málo dnů oceníte vy a váš pes. Vraťte vašemu mazlíčkovi radost z bezbolestného pohybu a užívejte si společný čas bez omezení

3)    Snadné dávkování a nízká denní dávka šetří váš čas, nervy i peněženku. Výhodou optimální dávky sirupu je i to, že jej můžete podávat trvale bez nutnosti dělat pauzy jako je tomu například u sypkých přípravků a tablet na klouby.

 

Zanechte komentář

Bezpečnostní kód